Jump to content


Photo

TR3 - akıloglu ile yaptığımız röportaj / VizigoT


15 replies to this topic

#1 VizigoT

VizigoT

    ֍LMS֍

  • Members
  • PipPipPip
  • 630 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Last Man Standing
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:VizigoT

Yayınlanma tarihi 06 Ocak 2017 - 05:43 ÖÖ

Merhaba arkadaşlar, (wave)

Yeni bir forum röportajımız ile karşınızdayım. Bugünkü konuğum TR3 - Devleti Ebed Müddet takımından "akıloglu" sözü fazla uzatmadan röportajımıza geçelim :)

njEzBB.jpg



VizigoT: Merhaba akıloglu, öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim. Seni tanımamız için kendinden bahseder misin ?

akıloglu: Merhabalar. Ben TR3 serverından akıloglu. İsmim Cafer Can Gençoğlu 25.02 1997 tarihinde Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dünyaya geldim.

VizigoT: Memnun olduk cafer can :) Peki oyunu nasıl keşfettin ? TR3 Serverına nasıl başladın oyun hikayenden bahseder misin ?

akıloglu: Oyuna TR3 serverında oynayan Fahrettin isimli başka bir arkadaşımdan görerek başladım. Oyunu arkadaşımda gördüğümde hayırdır çocuk oyunlarına mı başladın diye takıldığımı hatırlıyorum. Ama sonra oyuna bende başladım oyunda bayağı bir sardı beni.

VizigoT: Seviyenize göre gerçekten çok güzel bir karaktere sahipsiniz, sahip olduğunuz yetenekleri neye borçlusunuz ? Böyle bir karaktere sahip olabilmek için ne yapmamız gerek ?

akıloglu: Kısaca eğitim yapmaya borçluyum. Eskiden lisede iken sadece günlük bir saat oyuna girebiliyordum o bir saatte hiç bir deneyim kasmadan 10 eğitimi tamamlıyor karakteri işe verip çıkıyordum. Bu da benim alt seviyelerden itibaren seviyeye göre sağlam olmamı sağladı. Şuanki oyunda alt seviyelerdeki arkadaşlara tavsiyem de eğitim yapmalarıdır. Ben 10 eğitim ile yapabildiysem "şuanda eğitim kupalı takımda olmasanız bile çok sayıda eğitim yapılabiliyor" herkes yapabilir diye düşünüyorum.

VizigoT: "Eğitim şart" diyoruz ve devam ediyoruz, peki oyun içerisinde bir gününüz nasıl geçiyor ? Oyuna girdiğiniz neler yapıyorsunuz ?

akıloglu: Oyuna açıkçası sadece tatillerde girebiliyorum. Derslerim dolayısıyla yoğun oluyorum bu da oyuna girmeme engel oluyor. Ancak hafta sonları girdiğimde eğitimlerimi bitiriyorum ve takım sohbetine katılıyorum.

VizigoT: Oyun veya forum içerisinde başınızdan geçen ilginç bir olay veya anlatmak istediğiniz bir anınız var mı ? Varsa dinlemek isteriz.

akıloglu: Oyun içinde iki haftaya bir, az önce bahsettiğim arkadaşla haftalık şöhret turnuvasına girerdik. Birinci ve ikinci olup turnuvalardan iyi kazançlar elde ederdik. Birde şuan rakipsiz olsak bile eskiden 4 kupalı takıma geçip birinciliği almamız, birinciliği korumamız ve o aradaki savaşları hiç unutmam.

VizigoT: Oyunun size kazandırdıkları ve kaybettirdikleri nelerdir ?

akıloglu: Kazandırdıkları kesinlikle arkadaşlıktır. Oyun sayesinde çok iyi dostluklar kurdum. Hatta oyunu sadece sohbet için de oynuyorum diyebilirim. Kaybettirdiği gelirsek ise kesinlikle zaman kaybettiriyor :) Maalesef Hero Zero sürekli bilgisayar başında zamanınızı geçirmemizi istiyor oyunda zaman geçirirsen güçleniyorsun bu yüzden de gercek hayattaki işlerine vakit ayıramayabiliyorsun.

VizigoT: Oyun içerisinde iyi ki tanımışım dediğiniz insanlar var mı ?

akıloglu: Tabiki de zaten oyunu da arkadaşlar sayesinde oynuyorum. İsim isim vermem biraz zor olacak ama Eren Abim(Adonis), Yusuf(Arch), Sena(Billl), Mehmet(Sensei), Mevlüt(MevlütEr), Cemil (Cemil), Aliyi(BloodyTR) ve Soneri (Soner123) ilk aklıma gelenler. Ahmet de(TR3 Shadowhunter) çok iyi arkadaşımdır.

VizigoT: Kendilerine buradan selamlar :) Peki oyunun artıları ve eksileri neler ? Eğer bir yetkiniz olsaydı oyunda çıkarmak veya eklemek istediğiniz bir özellik olur muydu ?

akıloglu: Oyunun söyleyebileceğim tek eksi yanı isim değişikliğinin olmamaması. Soruyorlar bana akıloğlunun ne manası var diye. Buradan söyleyeyim hiç bir manası yok :D Önce akıl hocası koymuştum başka bir kimsede o isim varmış oradan akıloğlu oldu. Tabi isim değişikliği olmadığı için ismim öyle kaldı. Değişmesini isterim tabiki ama maalesef oyunda şuanda isim değişikliği yok.

VizigoT: Bildiğim kadarı ile eskiden böyle bir özellik mevcutmuş fakat kaldırılmış :) Takımınızda Akıl hocası olmanız ise manidar.
Peki Her 21 günde bir gerçekleştirilen yeniliklerimiz hakkında ne düşünüyorsunuz ve yakın bir tarihte oyunumuza eklenmesi planlanan "Teknik Güncelleme" hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

akıloglu: Lider yazsam lider olurdum sanırsam :D Açıkçası olması gerekliydi.Çünkü bizim serverlerda pek rekabet kalmadı ve rekabeti canlandırabilecek bir şeyler gerekliydi. Bu teknik güncellemede de gelecek yeniliklerle birlikte daha önceden oyunu bırakmış bazı arkadaşlarının oyuna dönebileceğini ve oyuna daha fazla ilgi gösterileceğini düşünüyorum.

VizigoT: TR3 Serverında Devleti Ebed Müddet takımında akıl hocası olarak oynamaktasınız. Uzun süredir server 1.liğini elinde tutan 4 eğitim 1 enerji kupalı bir takım. Bir akıl hocası olarak sizce iyi bir takım olabilmenin sırrı nedir ? Uzun süredir server 1.liğini ve eğitim kupalarını elinizde tutmayı nasıl başardınız ?

akıloglu: Açıkçası iyi bir takım olabilmenin sırrı herkesin birbiriyle yardımlaşması, herkesin görüşünün dikkate alınmasıdır ki bizde bunu gerçekleştirdik.Mesela geçen aylarda 100 m ödülleriyle deneyim turnuvasına girmeyi bir sıraya bağlamıştık.Bu sayede iki kişinin aynı hafta içinde bu deneyimleri basmasını ve muhtemel bir çakışmanın önüne geçmiş olduk.
Tabi ki demokrasi de önemli takımda. Mesela bundan önceki ismimiz olan Bordo Berelileri takım oylamasına sunarak değiştirmiştik.Lig ortaya çıktığında da takım içi lig saldırı olması fikri de oylamaya sunulmuştu.Ben dahil akıl hocalarının geneli hayır oyu verse de 1 oy farkla evet çıktı ve takım içi lig saldırısına izin verildi.Sonra bir baktık ki takım içi saldırılar sayesinde daha çok kişi şampiyona çıkmaya başladı yani işimize yaradı bu durum.

VizigoT: Sizce en iyi pet (yardımcı) nasıl olmalıdır ? Özelliklerini, yeteneklerini seçerken nelere dikkat etmeliyiz ?

akıloglu: En iyi pet sizin kahramanınızın eksik olan yönlerini geliştiren petlerdir. En iyi yetenekler 1.yetenek gücün yüksekse damlama eğer değilse kafa atar 2.yetenek takım savaşları için özen gösterme 3.yetenek de yine 2 saldırı üst üste yapan yetenekler daha mantıklıdır.

VizigoT: Oyuna yeni başlayan oyuncularımız için tavsiyeleriniz nelerdir ?

akıloglu: Açıkçası oyuna süre ayırmaları gerekli. Çünkü oyuna yüksek süre ayırıp kısa zamanda güçlü olabiliyorsunuz. Tabiki yeni gelecek teknik güncellemeyle ne olur onu bilemiyoruz.

VizigoT: Her kahramanın olmazsa olmazı en büyük çilemiz 100 milyon biriktirmek :) Sizce 100 milyon nasıl biriktirilmelidir ? 100 Milyon biriktirmeye hangi seviyede başlanmalıdır. 100 milyon biriktirmek ve harcamak hakkında biraz bilgi verir misiniz ?

akıloglu: 100 m'i daha kısa sürede bitirmek için en azından 200 seviye filan olmalısın. Parayı biriktirirken de günlük 1m kasmak yeterli oluyor açıkçası. Bende yani günlük 1m kasa kasa ilerledim. Deneyim ödülleri ise deneyim ile uğraşmayan biri 1 haftada basabilir. Ama her hafta deneyim turnuvasına giren biri dengeli kullanırsa daha mantıklı olur.

VizigoT: Başka serverlarda oynadığınız karakterleriniz var mı ?

akıloglu: Yok sadece TR3 serverında oynuyorum. Diğer serverlara vakit ayıramam diye başlamadım. Çünkü TR3 teki karakterime bile fazla vakit ayıramıyorum. Sadece Big Bang Empire'a başlamıştım sonra oyunu da sevemedim ve bir gün geçmeden bıraktım.

VizigoT: Forumumuzu ve yönetim ekibimizi nasıl buluyorsunuz ? Ekibimiz her zaman yeni moderatörler arıyor, yönetim ekibimize katılmayı hiç düşündünüz mü ?

akıloglu: Düşünmedim çünkü derslerim çok yoğun ve ilgilenecek vakit bulabileceğimi sanmıyorum. Ancak forum moderatörlerine çok büyük saygım var çünkü karşılık beklemeden oyuncuların sorunlarını, forumdaki sıkıntıları çözüyorlar. Ancak dediğim gibi derslerim çok yoğun olduğu için forum moderatörlüğüne katılabileceğimi sanmıyorum.

VizigoT: Sorularımı cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Röportajımızı sonlandırmadan önce röportajımızı okuyanlara son kez söylemek istediğiniz bir şey var mı ?

akıloglu: Bu röportaj için çok teşekkür ederim.Herkese de iyi oyunlar dilerim.


Başka bir röportajda görüşmek dileği ile hoşçakalın (wave)
  • FatihSultanMehmedHan, huyymarik, RockAngel90 and 10 others like this

But I know.You were just like me with someone disappointed in you

- Linkin Park


Kainatta var olan tüm güzellikleri barındıran sevdiğim, günaydın..



Spoiler


#2 Hope

Hope

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 24 posts
  • LocationTürkiye / Turkey
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:Hope

Yayınlanma tarihi 06 Ocak 2017 - 05:57 ÖÖ

Emek verilmiş bir röportajdı Murat Abi. Güzel olmuş.Ellerine sağlık. İkinize de oyunda ve gerçek hayatlarınızda başarılar dilerim.


tux_superman.png


#3 EgoMRX

EgoMRX

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 114 posts
  • Locationİstanbul
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:Ne farkeder

Yayınlanma tarihi 06 Ocak 2017 - 09:22 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş Murat Abi. Ellerine sağlık.


Geçmişime göre şimdi daha az saçım var
Yalan olmuş yarınlarım biraz da acım var
Birazı senden kalan biraz senden öncekilerden

 

Ne farkeder?


#4 WaysToDie

WaysToDie

    ~~WTD~~

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 posts
  • Takim:~~GizliMaßed~~
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:WaysToDie






Yayınlanma tarihi 06 Ocak 2017 - 11:37 ÖÖ

Güzel röportaj başarılar dilerim :)


uU_h34IURjSA2M79J3pCoA.png


#5 *GökTürk*

*GökTürk*

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 posts
  • Takim:FiRe Of YoUtH
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 06 Ocak 2017 - 11:46 ÖÖ

Başarılı bir röportaj olmuş. Ellerinize sağlık :)

#6 Mert2600_

Mert2600_

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 posts
  • Location̵B̵̵a̵̵n̵̵n̵̵e̵d̵
  • Oyun Dünyasi:TR6

Yayınlanma tarihi 06 Ocak 2017 - 12:23 ÖS

Cok guzel bir ropertaj helal olsun

(kiss) MoMX0M.png


#7 florida

florida

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 posts
  • LocationOsmanlı
  • Takim:Hükümran Senfoni
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:***

Yayınlanma tarihi 06 Ocak 2017 - 03:06 ÖS

Güzel olmuş röportaj eline sağlık,yalnız ben ilk defa duyuyorum akıloğlu'nu yani aslında röportaj'lar belli bir yere gelmiş fakat az bilinen kişilerle yapılsa daha hoşnut olunur diye düşünüyorum :)


                                                                #  Allah'a İnanmak Ayrıcalıktır.  #

 

Aşkı En Temizinden Yaşıyalım Dememi Yanlış Anladın.

O Günden Sonra Hiç Üstünü Giymedin... (flower) 

 

        Bu Hayatta Çok Düşeceksin...

 
                                                  TÜRKÜN KANI YENİDEN DİRİLECEK,OSMANLI'NIN TORUNLARI !!

#8 Dadaylı

Dadaylı

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 posts
  • LocationKastamonu 37
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:BaDGaM3R

Yayınlanma tarihi 07 Ocak 2017 - 11:09 ÖÖ

Murat abi yaparda olmazmı ;)

 

Tabii ben ve hasan hariç herkesle röportaj yapabilir :D 


dkyA6n.gif


#9 B.A.Y.U.L.K.E.N

B.A.Y.U.L.K.E.N

    Görüşürüz :)

  • Banned
  • PipPipPip
  • 519 posts
  • LocationISTANBUL
  • Oyun Dünyasi:TR6

Yayınlanma tarihi 07 Ocak 2017 - 12:09 ÖS

Murat Abi Eline Sağlık Bu İşlerden İyi Anlıyorsun ^_^

Spoiler

#10 dead000

dead000

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 73 posts
  • LocationTürkiye/Turkey
  • Takim:The Clan of Revenge
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:dead000

Yayınlanma tarihi 08 Ocak 2017 - 08:21 ÖÖ

Güzel, röportaj. (y) 


Oyunu bıraktım ama yeniden'de başladım!


#11 ClqNTrK

ClqNTrK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Takim:Devleti Ebed Müddet
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:ClqNTrK

Yayınlanma tarihi 02 Şubat 2017 - 11:17 ÖÖ

Mükemmel.  (smug)



#12 KaLipso

KaLipso

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.447 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 02 Şubat 2017 - 04:22 ÖS

Güzel röportaj olmuş. (wave) 


  • kafaci93 likes this

#13 Tr5byqral

Tr5byqral

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 posts
  • Takim:SarayBahçe Jk
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:byqral21

Yayınlanma tarihi 23 Şubat 2017 - 07:43 ÖÖ

İki Tarafıda tebrik ederim :) Başarılı Bir Röportaj olmuş (y)  (y)


1gay2A.png

#14 Divergentt

Divergentt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Takim:Ukalalar
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:elina4

Yayınlanma tarihi 02 Ağustos 2017 - 11:50 ÖÖ

Eline Sağlık Murat Abi  (angel)Çok Güzel Olmuş  :) 


Edited by Divergentt, 02 Ağustos 2017 - 11:50 ÖÖ.


#15 Tr5byqral

Tr5byqral

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 posts
  • Takim:SarayBahçe Jk
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:byqral21

Yayınlanma tarihi 03 Ağustos 2017 - 08:59 ÖÖ

Güzel Röportaj,Başarılarınızın devamını dilerim :)
1gay2A.png

#16 Deusa

Deusa

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • LocationAdana
  • Takim:Devleti Ebed Müddet
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:Deusa

Yayınlanma tarihi 30 Ağustos 2017 - 04:56 ÖS

Harika röportaj elinize sağlık  :D





Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye