Jump to content


Photo

Kahraman sığınağı özelliği tanıtımı


  • Kilitlenmiş konu This topic is locked
No replies to this topic

#1 Correia

Correia

    Member

  • Team Hero Zero
  • 16 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 13 Ocak 2017 - 01:31 ÖS

Merhaba değerli kahramanlar,

Bugün,sıradaki büyük özelliği,kahraman sığınağını, daha yakından tanıtacağız.

Kahraman sığınağı,bireysel ve aktif olarak genişletebileceğiniz yeni bir alan.Burada çeşitli odalar inşa edebilirsiniz.Kahraman sığınağınızın ana binası,temel sığınaktır. 

main_building_t1_1.png

 

Temel sığınakta sadece kaynak toplama ve ek odalar inşa etme olmayacaktır, aynı zamanda,çalışma özelliğinin yerine, altın toplanabilecektir. Daha yüksek seviyeli temel sığınaklarda, daha fazla altın toplanabilir.

Yeni sığınak özelliğinin eklenmesiyle beraber çalışma özelliği iptal olacaktır, dolayısıyla çalışmayla ilgili olan kahramanlık adımları kaybolacaktır. Eğer bu adımları daha önce tamamladıysanız endişe etmenize gerek yok, çünkü ödüllerinizi alabileceksiniz. Burada kastettiğimiz henüz tamamlanmamış çalışma özelliğine bağlı kahramanlık adımlarının artık tamamlanmasının mümkün olmayacağıdır. Biz de kahraman sığınağı için yeni kahramanlık adımları ekleyeceğiz.

Temel sığınağın yanısıra başlangıçta 9 ek oda inşa etmek ve geliştirmek için uygun olacaktır. İnşa etme aksiyonu için, kaynaklara ihtiyaç duymaktasınız, bunlar kaynak üretim odalarından toplanabilecektir - Süper Yapıştırıcı Üreticisi odası ve Zeronite Madeni odası gibi. 

 

room_select_en.png


Kahraman sığınağı daha fazla teklif sunmaktadır, örneğin diğer oyuncularla yarışabileceğiniz yeni imkan gibi. Eğer temel sığınağı uygun şekilde düzenler ve biraz kavga ünitesi üretirseniz, diğer kahramanların sığınaklarına saldırabilir ve onlardan bazı kaynaklar çalabilirsiniz. 

 

enemy_selection_en.png

 

Bu özelliğe has olarak, stat puanları burada, düello ve lig dövüşlerindeki gibi, geçerli olmayacaktır. Önemli olan, atak ünitelerinizle beraber, defans sütunlarınızı ve defans ünitelerinizi inşa edip geliştirmektir. Atak güçlerinizi geliştirerek daha iyi saldırı yapabilir, defansif özelliklerinizi geliştirerek ise kahraman sığınağınızı diğer oyunculardan daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahraman sığınağının çıkışı 24 Ocak 2017 tarihine planlanmıştır.

Saygılarımızla,
Hero Zero Takımınız


  • WaysToDie, Mesut.prlk, FatihSultanMehmedHan and 21 others like this




0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye