Jump to content


Photo

TR1 - Berva01 ve TR4 - BaDGaM3R ile yaptığımız röportaj / TR4 - VizigoT


14 replies to this topic

#1 VizigoT

VizigoT

    ֍LMS֍

  • Members
  • PipPipPip
  • 630 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Last Man Standing
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:VizigoT

Yayınlanma tarihi 03 Mart 2017 - 02:36 ÖS

Merhaba arkadaşlar,  (wave)

 

Yeni bir röportaj ile karşınızdayım bu sefer ki konuklarım TR1 GizliMabet takımının Lideri Berva01 ve TR4 LastManStanding'den BaDGaM3R..

 

Önce karakterlerimizi tanıyalım ve ardından röportaja geçelim  :)

Berva01;

 

Spoiler

 

BaDGaM3R;

 

Spoiler

 

VizigoT: Merhaba arkadaşlar, Öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. TR1 Berva01 ve TR4 BaDGaM3R olarak sizleri tanıyabilir miyiz ?

 

Berva01: Merhaba. Rica ederim, röportaj teklifiniz için ben teşekkür ederim. Adım Hasan Hüseyin. 16 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. Lise öğrencisiyim.

 

BaDGaM3R: Merhaba röportaj teklifinde bulunduğunuz için öncelikle ben teşekkür ederim. Ben Onur Sevin 17 yaşındayım Kastamonu'luyum İstanbul da yaşıyorum.Gıda işinde çalışıyorum.

 

VizigoT: Tanıştığımıza memnun olduk, Hasan ve Onur :) Oyuna nasıl ve ne zaman başladınız ?

 

Berva01: Bende memnun oldum. Oyuna bir oyun sitesinde başladım, Sonradan sitesinde oynamaya devam ettim, uzun süredir oynuyorum tam tarih bilmiyorum ama oyunda 4. seneme girdim bu sene ile.

 

BaDGaM3R: Bir arkadaşım önermişti 2013 yılında başladım ilk zamanlarda pek sevmesem de sonradan bağımlı hale geldim diyebilirim.

 

VizigoT: 4 Yıllık bir oyun geçmişine sahipsiniz, Peki bu 4 yılın ardından oyunda bir gününüz nasıl geçiyor ? Oyuna girdiğinizde neler yapıyorsunuz ?

 

Berva01: Eskiden oyunda tabi çoklu olmadığı için eğitim ardından görev ile devam ederdik kasmaya, ben bilgisayardan oynadığım için takım sohbetine de katılırdım sürekli. Uzun süredir takımda yetkili birisi olduğum için oyun içerisinde takımla da ilgileniyordum, takımın olması beni oyuna çeken bir etken. Takımda yetkili olduğum için oyuna sürekli girme ihtiyacı duyuyordum. Şuan bir günüm eğitim/görev aynı anda yapıyorum zaman pek bulamadığım için takımla ilgilenemiyorum, eskiden daha farklıydı.

 

BaDGaM3R: Oyunu açtığım gibi eğitimlere başlarım, görev açarım ve daha sonrasında ise düelloları falan yaparım günüm böyle geçiyor. 4 yılın verdiği bir doygunluk var artık eski tadı almasam da oynamaya devam ediyorum.

 

VizigoT: Peki oyun veya forumumuz içerisinde başınızdan geçen anlatmak istediğiniz bir olay veya anınız var mı ? Varsa dinlemek isteriz.

 

Berva01: Benim başımdan geçmedi ama takım arkadaşım ram78'in başından ilginç bir olay geçmişti. Turnuvada 1 deneyim puanı fark ile 3. olmuştu çok şaşırmıştım o günden beri 1 deneyim puanı bile benim için değerlidir.

 

BaDGaM3R: İlginç bir şey olmasa da eski takım sohbetleri iyi olurdu. Şimdi o sohbetlerin yerini tutmuyor maalesef.

 

VizigoT: Oyunun size kazandırdıkları ve kaybettirdikleri nelerdir ?

 

Berva01: Biraz klişe olacak ama bize kaybettirdiği şey zaman, kazandırdığı da dost ama ben oyunların bize farklı şeyler kattığına inanıyorum. Bir bilişimci olarak bu oyundan da yola çıkarak bir oyun yapmayı planlıyorum, bu tür oyunların da ilham olabileceğini düşünüyorum.

 

BaDGaM3R: Standart bir cevap olacak ama zaman'dan başka bir şey kaybetmedim. Kazandırdıkları güzel insanlar tanıdım iyi ki tanımışım.

 

VizigoT: Oyunda iyi ki tanımışım, ondan ilham aldım/alıyorum dediğiniz oyuncular var mı ?

 

Berva01: Takım arkadaşım ram78'i örnek verebilirim, ben oyunu onun sayesinde çözdüm diyebilirim açıkcası. Ram78 dışında Lebiosa'dan da takım olmayı, takım içi yardımlaşmayı öğrendim açıkcası herkese yardımı olmuştur. Şuan aklımda olan bunlar. 

 

BaDGaM3R: TR4 'den Last Man Standing takımı TR2 Forever ve Survival ve TR1'den GizliMabet takımındaki kişileri iyi ki tanımışım. İlham aldığım oyuncular VizigoT, huymarik, ram78 ve shadow37'dir.

 

VizigoT: Oyunun eksikleri ve artıları nelerdir ? Oyuna eklemek istediğiniz bir öneriniz veya çıkarmak istediğiniz bir özellik var mı ?

 

Berva01: Oyunun en büyük eksiği oyuncu olmamasıdır bence, artıları da eskiye göre daha az zamanımızı almasıdır diyebilirim. Elimde olsa da oyuna oyuncu getirebilsem.

 

BaDGaM3R: Son güncelleme oyunu tamamen bozdu gelmeseydi daha iyiydi diyebilirim. Ve şu anda gelmesini istediğim bir özellik yok.

 

VizigoT: TR1 Berva01 olarak GizliMabet ve TR4 BaDGaM3R olarak LastManStanding takımlarında oynamaktasınız. GizliMabet takımı 5 eğitim kupasına sahip ve 3. sırada, LastManStanding ise 5 eğitim kupasına sahip lider durumda. GizliMabet ve LastManStanding takımlarına nasıl ve ne zaman girdiniz ? İyi bir takım olabilmenin sırrı nedir ? Sahip olduğunuz kupaları ve sıralama listesini nasıl koruyorsunuz bahseder misiniz ?

 

Berva01: Uzun süre önce girdim ilk girdiğim büyük takımdı kısa zamanda ilk defa akıl oldum orada arkadaş edindim, lider girmediği için oylama ile takıma sahip olmuştuk. Açıkçası iyi bir takım olabilmek menfaatçi oyuncularla olmaz, takımda kupa yokken takımda olan üye hala burada ama kupa yok diye giden bir sürü oyuncu var. Ben bu takımı iyi ilişkilerle, sağlam karakterli insanlarla buraya getirdim yarın bir gün kupa gitse çoğu üye takımda kalacak zaten en güzeli bu. 5 eğitim kupası benim için bir şey ifade etmiyor. Takım kupalarını korumak biraz zor olsa da elimizden geleni yapıyoruz, kaybettiğimizde oluyor ama daha zevkli oluyor öyle.

 

BaDGaM3R: TR4 sunucusuna arkadaşım başla demişti ve şu anki takımımdaydı ben seni aldırırım dedi ve girdim. Tabi o zamanlar yeni başladığım için takımdan çıkarılmıştım yaklaşık 1 sene oynamadım sonra geri döndüm ve Last Man Standing takımına geri girdim. İlk ve son takımımdır. İyi bir takım olmanın sırrı olan tek şey dayanışmadır. Server da fazla rekabet olmadığı için yenildiğimizi hatırlamıyorum, kupalarda bu şekilde hiç bir yere gitmiyor.

 

VizigoT: En iyi pet(yardımcı) nasıl olmalıdır ? Hangi durumda hangi yardımcıları kullanmalıyız ? Bir yardımcı seçerken nelere dikkat etmeliyiz ?

 

Berva01: Açıkça söylemem gerekirse çığ özelliği kullandığınız her petin özelliğinde bulunsun derim mutlaka o olmasa bir şeyler eksik demektir. Her özelliğin karşılığını bulabilirsiniz ama çığ özelliğinin bir karşıtı şuan oyunda yok o yüzden değerini bilin, takım savaşlarında özen takılır zaten bunu hepimiz biliyoruz. Düello, görev vs. gibi durumlarda sizin taktiğinize göre pet özellikleri değişiklik gösterebilir o yüzden bir şey demem doğru olmayabilir ama çığ özelliği her durumda mutlaka olsun, diğer özellikler idare edilir diye düşünüyorum. Bir yardımcı seçerken de yardımcının özellikleri ve stat dağılımını nasıl yaptığı önemli tabi ama aktarma vs. yaparak bu tür sıkıntılar yaşamıyoruz zaten.

 

BaDGaM3R: Yardımcı konusunda özel yetenekli pet yok ise düello için kafa atar , kartal gözü, ve kefeni yırtmak olmalıdır. Fakat en iyi peti yapacağım diyorsanız Siyah buz , koruyucu çiviler/penaltıcı ve çığ/hakuna matata olmalıdır.

 

VizigoT: Oyuncularımız için verebileceğiniz tavsiyeler, ipuçları var mı ? Neler yapmalılar, nasıl gelişmeliler ?

 

Berva01: 250 seviyeye gelene kadar mutlaka seviye kasmak zorundalar bana göre oyun 250 seviyeden sonra başlıyor, stat kasıp artistlik yapmak onlara zaman kaybettirir. "Seviyeme göre statlarım nasıl?" gibi sorulardan uzak dursunlar bunlar onları yavaşlatır. Eğitim kaçırmamak lazım hiç bir zaman ve görevlerde de deneyim kasarak çok rahat iyi bir karaktere sahip olabilirsiniz en az 4-5 ay gibi bir sürede 300 seviyeyi de geçersiniz, duruma göre bazı zamanlarda para kasılabilir şahsen ben üşeniyorum görev aramaya önüme çıkanı yapıyorum yinede görev enerjilerini bitirin eğitimlerde aynı şekil. Ligde önemsiz gibi gözükse oradan da çok iyi para kazanılabiliyor, lig puanına önem vermeyin şampiyon ligindeyseniz kaç puan aldığınıza bakmaksızın, kaç para aldığınıza bakıp saldırı yapın ayrıca bana göre lig puanınızın düşük olması iyidir aslında, lig puanınızı takım arkadaşlarınız karşınıza çıkarsa onlara karşı puan verin hem arkadaşınız kazansın hemde sizde lig puanı düşürüp diğer rakiplerden daha çok puan alın. Altını çizerek söylüyorum hiçbir zaman sıralamanıza ya da statlarınıza bakarak kendinizi önemsiz görmeyin bazı oyuncular görüyorum seviyesi çok yukarıda statları da düşük diye başka karakter açıyor emekleri de boşa gidiyor bunlar yanlış seviyenin de size avantaj sağladığını az çok biliyorsunuz çok yukar da olması pek dezavantaj sağlamaz emeklerinizi çöpe atmamanızı tavsiye ederim. Birde özel görev atın mutlaka taktiğini biliyorsunuzdur hepiniz özel görev atmadan oynamayın çünkü özel görevler size çok şey katacaktır. Birde bu diyeceğim de size bir öğüt olsun, hiçbir zaman küçük olaylar yüzünden takım değiştirmeyin ya da kupalar yüzünden sakına böyle basit hatalara düşmeyin, konuşarak çözün meselelerinizi ve takımda kalmaya devam edin bir türlü eğer çok huzursuz oluyorsanız değiştirin, hiçbir zaman iyi kupaları var diye takım tercih etmeyin, kupalarda geçicidir sadece size yardım edecek sizinle anlaşabilecek ve bir aile ortamı yaşayacağınız bir takıma gidin derim açıkçası son kezde şunu diyeyim takımlarda sohbet etmeye gayet gösterin çünkü takımlardaki sohbetler takımı güçlendirmeye yarar ve oyundan zevk almanızı sağlar aslında boş boş görev ve eğitim yapmak bir zaman sonra size sıkıcı gelmeye başlayabilir hedefleriniz de bitmişse o yüzden sohbetlere katılmanız bir takım için önemli bir konulardan birisidir. Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın

 

BaDGaM3R: Eğitim şart! Eğitimsiz bir kahraman düşünülemez Öncelik eğitim olmalıdır. 50 seviyeye gelince çoklu açmaya çalışsınlar çoklu ile bir çok şey daha kolay yapılabiliyor. 250 seviyeye kadar deneyim kasıp daha sonrasında ise eğitim yaparsanız daha iyi olacaktır. Fakat eğitim yapmanın seviyesi yoktur.

 

VizigoT: Kahraman isimlerinizi seçerken neden bu isimleri tercih ettiniz ?

 

Berva01: Berva nickini bir anda koymak zorunda kaldım pek düşünerek seçtiğim bir nick olmadı ama daha önce kullanılmış internette bulunan nicklerden olmasını istemedim. Berva lazca fırtına anlamına geliyor, bende tuttuğum takıma söylenen bir kelime ve birazda kendimi fırtınaya benzettiğim için bu nicki koydum diyebilirim.

 

BaDGaM3R: Nickimin anlamı kötü oyuncu imiş bende yeni öğrendim. TR2de Gökhan abim var nickini beğeniyordum ve TR4e başlamadan önce sordum Gökhan abi nickini kullanabilirmiyim? Oda sağolsun al senin olsun dedi. O gün bu gündür o nicki kullanıyorum bir çok yerde kısacası beğendiğim için bu nicki tercih ettim. Selam olsun bu arada Gökhan abime

 

 

VizigoT: Olmazsa olmazımız 100 milyon biriktirmek :) Sizce 100 milyon nasıl biriktirilmelidir ve nasıl harcanmalıdır ?

 

Berva01: Kendimden yola çıkarsam ben güce hiç para basmadan oyuna başladım ve 300 seviyeye kadarda hiç basmadım çekiç vurmama da gerek kalmamıştı eğer oyuna başlayacaksanız sizde böyle yapın bu arada. 250-270 seviye aralığında 55 milyon kadar param olmuştu, takım savaşı için parayı bastım ama normalde basmayacaktım ama basınca anladım ki hiç para basmadan oynamak paraya basana kadar geriye düşürüyor sizi bende takım için olsa da 55 milyon para bastım sonra yine 100 milyon başladım kasmaya bu arada para kasmadım genelde deneyim zaten her turnuvada mutlaka ilk 10'da oluyordum, 100 milyon görevini bitirince de güç 5 para istiyordu ona bastım yükselttim ama yine istediğimi yapamadım takım yüzünden diğerlerine de dağıtmak zorunda kaldım ama güce basarken cidden iyi temel bastım, bazı oyuncular hiç bir stata para basmıyor ama oda yine oyunda geri kalmayı ve takıma katkı yapmamayı sağlar bence güce para basmayarak 100 milyonu bitirip 100 milyonu da güce basıp çekiç vurmak en mantıklısı ama yinede bu benim tarzım siz farklı stilde oynayabilirsiniz

 

BaDGaM3R: Oyuna başlandığı günden beri güce basılmamalı bence özel görevleri falan yapabilmek için. 100 milyonun seviyesi yoktur benim açımdan 150 seviye de başlayıp 250 de pes ettim.250 seviye den sonra para kasmak daha kolay olduğu için 250'den sonra başlamak daha iyi olur ama dediğim gibi sevyesi yoktur. Ben en çok parayı güç isteyecek şekilde basıp çekiç ile gücü sıfırladım böyle yapabilirsiniz tabi ama bir çok kişi 25 er milyon basıyor statlarına öylede iyi olur ama gücü düşük tutacaklar için en çok güce basmalarını tavsiye ederim. Tercih etmek size kalıyor tabi.

 

VizigoT: Oyunda ki karakterlerimizin en değerli eşyası sanırım donutlarımızdır. :) Sizce donutlarımızı nasıl ve ne şekilde harcamalıyız ? Nasıl donut biriktirebilir veya kazanabiliriz ?

 

Berva01: Donutlar bildiğiniz gibi turnuvalardan çok rahat kazanılabiliyor ama şahsen ben donutların gelip geçici olduğunu düşünüyorum o yüzden pek değer vermiyorum sadece güçlendirici alacak şekilde saklıyorum, kötü adama çok donut basmak gibi bir acemilikten kurtulduk sabredip son vuruş yapmanın inceliklerini öğrenip sadece 2 donuta set eşyası alın bazen o kadar bile vermeyeceksiniz ve üstüne donut bile alacaksınız şahsen ben setimi dizdiğimde en fazla 4-6 donut arasına dizmiştim canım sıkıldıkça basmam ama kötü adama donut basmak zevklidir. Her zaman kenarda donutunuz kalsın ve deneyim turnuvasında ilk 10'a girip donut almaya çalışın. Donutlarınızı boş harcamayın yinede etkinlik vs gibi durumlarda donutların faydasını görebilirsiniz. Birde kendinizi kaptırıp oyuna çok donut çekmeyin bundan kaçının alışkanlık olmasın çok acil olmadığı durumlarda gerekli olmaz donutları her zaman turnuvadan almaya çalışın ve kesinlikle oyunda set çekmeyin en büyük hatanızı yaparsınız bence. Son olarak toparlamam gerekirse 50-100 arası donut kenarda kalsın her zaman, kendinizi çekiçe adayıp mağazaya bütün donutunuzu basmayın sabırlı olun çekiç sizi bulacaktır.

 

BaDGaM3R: Mecbur kalmadıkça donut harcanmamalı aslında güçlendiriciler hariç. Mağaza falan gereksiz ama gaza gelip basabiliyoruz ama dediğim gibi güçlendiriciler dışında çok nadir harcanmalı. Eğer ki donut çekmiyorsanız ve kötü adamdan set dizecekseniz 1.cilik değilde son vuruş yapmanız daha iyi olur. Bildiğiniz gibi turnuva'dan donut kazanabiliyoruz ama baya bir emek vermek gerekiyor. Uğraşamam diyorsanız donut veren kahraman adımlarını yapmanız gerekir ama tabi bir süre sonra yine turnuvaya mecbur kalacaksınız.

 

VizigoT: Her 21 günde bir oyunumuza getirilen güncelleştirmelerimiz hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ve yakın tarihte oyunumuza eklenmesi planlanan "Teknik güncelleme" hakkında ki görüşleriniz nelerdir ?

 

Berva01: Her 21 günde gelen güncellemelerin bazıları benim hoşuma gitmeyen ya da olmasa da olur güncellemeler geldiği olsa da oyuna eklenen bazı özellikler gerçekten zaman konusunda ve kolaylık açısından bizi rahatlattı diyebilirim. Teknik güncellemeye geleceksek o güncellemeyi önce görüp yaşamam gerek açıkçası çok merak ediyorum, tam okulların bitiminde böyle bir güncelleme galiba bize karne hediyesi olacak ? Umarım güzel bir şey olur ama şunu biliyorum ki yapılan güncellemeye alışmamız zaman alacak nasıl lig sistemi geldiğinde zor alıştıysak buda öyle olacaktır ama bir zaman sonra tadını çıkarmaya başlarız. :) Anladığım kadarıyla ama teknik güncelleme ile çalışma yapmak tarihe karışacak bu bir yandan sevindirici bir yandan üzücü ne de olsa para kasıyorduk oradan ama onun yerine eklenecek sistem bence çok farklı olacak oyunun şekli değişebilir umarım bizi oyuna çekecek bir şey olur, eski arkadaşlarım başlamayı düşünüyordu onlara da bir sürpriz olabilir. Bekliyoruz..

 

BaDGaM3R: Güncellemeler iyi oluyor ama son güncelleme hariç. Ama oyun gelişiyor tabi ki günden güne. Aralık ayından beri bekliyoruz oyuncular olarak büyük güncellemeyi iyi bir güncelleme olacağını sanmıyorum ama genede heyecan ile bekliyorum. Bekleyip göreceğiz hep beraber iyi bir güncelleme olmasını temenni ederim.

 

VizigoT: Başka serverlar da oynadığınız bir karakteriniz var mı ?

 

Berva01: Her server da çarım oldu iyi kötü adlarını vermek istemiyorum bazı serverler da hala varım ama pek oyuncular ve ortama ısınamıyorum diyebilirim o yüzden pek oynayasım gelmiyor diğer serverler da varla yok arasında diyebiliriz

 

BaDGaM3R: Evet oynuyorum TR1 BaDGaM3R/TR5 BaDGaM3R başlayalı 1 hafta oldu yaklaşık TR1 BaDGaM3R ve TR2 mertcan7 isimleri ile oynuyorum.Diğer serverlar da da hesabım var ama servera göz atmak için açtım oynamıyorum yani.

 

VizigoT: Berva01 olarak TR1 ve BaDGaM3R olarak TR4 Serverları hakkında görüşleriniz nelerdir ? Oyuna yeni başlayan bir oyuncu sizce hangi serverda başlamalı ?

 

Berva01: Ya ben ne olursa olsun TR1'e başlamalarını öneriyorum, şöyle diyeyim TR1'de sıralamaya girmeniz zordur ilk 10 vs biraz zaman alır ama ilk 20'de olmak iyi kasarsanız sadece 3-6 ayınızı alabilir ama böyle rahat donut kasmak turnuvalardan rahat donut almak istiyorsanız TR1-2-3'ü tercih edin derim şuan oyuncu sayısı az olan serverlar 1-2-3'dür ama aralarından en iyisi kesinlikle TR1'dir ve takım bulma sıkıntısı yaşamazsınız diğer serverler da rekabet daha çok var oralarda sıralama girmeniz daha zor bir şey ve takım bulmak, donut kasmak, set dizmek gibi konularda zorluk çekersiniz ama online oyuncu çoktur rekabet bulursunuz ama oralarda işiniz daha zor gibime geliyor oyunu bilmiyorsanız TR2-3 serverları çok rahat sıralamada olursunuz kasarsanız, TR1'de de olursunuz orada biraz daha zor olur 2-3'le kıyaslarsak ama TR'1i tercih ederdim ben her zaman oynuyacaksam ama bu kişiden kişiye değişir herkes farklı şeyler ister arkadaşınız, ortamınız yoksa oynayamazsınız sıkılabilirsiniz belki sessiz sakinseniz ama sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.

 

BaDGaM3R: En yeni server olarak TR6 ya başlamalarını öneririm. Çünkü diğer serverlar 3 yılını doldurmuş veya geçmiş serverlar başlasalar bile hep geriden gelirler o yüzden TR6'yı öneririm. TR4 hakkında 3 takım var canlı diyebileceğimiz. Server olarak canlı diyemeyeceğim çünkü bırakanlar ban yiyenler dolayısı ile baya azaldı oyuncu sayısı.

 

VizigoT: Forum yönetimimiz her zaman yeni çalışma arkadaşları arıyor, Yönetim ekibimize katılmayı hiç düşündünüz mü ve forumumuzu nasıl buluyorsunuz ?

 

Berva01: Yönetim arasında olmak isterim ama şunu belirtmek isterim ki bence oyunu oynayan kişilerin destek ekibinde çalışması bir zaaftır, bir çok kişi yetki alıyor bu yetkilerini nasıl kullanacağını bilemezsiniz güvenilir kişi olması gerek VizigoT gibi mesela ben görev alan kişileri az çok gördüm/görüyorum görevlerini iyiye kullanmadıklarını bu yüzden yetkili birisi olmaya sıcak bakmıyorum şu sıralar. Moderatör olmak bu kadar kolay olmamalı derim yinede siz daha iyi bilirsiniz benimki sadece tavsiye. Foruma gelirsek sıkıcı bir zevk vermiyor açıkçası bana arada bakıyorum ne var yok diye sadece o kadar diğer forumlara göre çok eksik şey var en büyük eksik foruma giren üyenin olmaması bir şey paylaşıyorsunuz sizi umursayan sadece 3-5 kişi bir şey araştırıyorsunuz sizin emeğinizi öven sadece 3-5 kişi yani değmiyor diye düşünüyorum bu yüzden forumu beğenmiyorum.

 

BaDGaM3R: Bir ara düşünmüştüm aslında ama sonradan dedim kim uğraşacak koskoca forum ile . :D Eski forumu özledim çünkü bir çıkarı olmayınca foruma giren yok advent takvimi var iken dikkat ettim online sayısına isimler sığmıyor alt tarafa, birde şimdi bakıyorum 3 veya 4 kişiyi geçmiyor. Bu'da üzücü bir durum ne günlerden bu hallere geldik. Kısaca öldü diyebileceğimiz bir forum oluştu son zamanlarda.

 

VizigoT: Oyunumuza getirilen "Teknik güncelleme ve Kahraman Sığınağı" hakkında ne düşünüyorsunuz ?

 

Berva01: Açıkça söylemek gerekirse kahraman sığınağı oyuna sürekli girmemizi gerektiren bir yenilik olmuş, güzel diyebilirim ama oyunun yeni sekline alışamadım hala zamanla alışırım herhalde. Güncelleme telefonlara kötü etki yapmış ama telefonda kasıyor ve yan şekilde oynamak zorundayız bu yüzden telefon versiyonunu hiç beğenmedim ona bir çare bulmaları gerek telefon versiyonunu pc versiyonu ile ayni yapılması yerine eskisi gibi telefona farklı bir versiyon yapılabilir bence. Yeni güncellemeler ile hata varsa onlar düzeltilecektir öyle umuyorum genel olarak iyi diyebiliriz.

 

BaDGaM3R: Sığınak aslında tam anlayabilmiş olmasam'da iyi gibi şu anda. Fakat renkler çok göz yorucu ve daha çocukça oldu benim açımdan. Eski renkler ve arayüz daha iyiydi diye düşünüyorum. Benim şahsi görüşümdür.

 

VizigoT: Sorularımı cevapladığınız için teşekkürler, Röportajımızı okuyanlar ve oyuncularımız için söylemek istediğiniz son bir şey var mı ?

 

Berva01: Son kez oyunu çok takmayın kafaya, kin beslemeyin ve asla hırs yapmayın. Hepinize başarılar diliyorum, umarım size yardımcı olabilmişimdir, olabilmişsem ne mutlu bana. Allah'a emanet olun!

 

BaDGaM3R: Öncelikle oyun için okulunuzdan veya işinizden geri kalmayın ilerde pişman olursunuz. Boş zamanınızı dolduracak kadar oynasanız yeter. Hırs yapıp hayatınızdan geri kalmayın. Yararlı olduysak ne mutlu bize. Herkese selamlar kendinize iyi bakın.

 

 

Eğer sizinde röportajınızın yayınlanmasını istiyorsanız lütfen bana ulaşın, Başka bir röportajda görüşmek üzere..

 

  • huyymarik, Dadaylı, ☆ HeroZiro ☆ and 3 others like this

But I know.You were just like me with someone disappointed in you

- Linkin Park


Kainatta var olan tüm güzellikleri barındıran sevdiğim, günaydın..



Spoiler


#2 ☆ HeroZiro ☆

☆ HeroZiro ☆

    🦥Kakauolelo

  • Members
  • PipPipPip
  • 610 posts
  • LocationKütahya
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:HeroZiro






Yayınlanma tarihi 03 Mart 2017 - 02:57 ÖS

İki sevdiğim arkadaşımın roportajını görmek sevindirdi. :) Daha tam okumadım şöyle bir göz atıp geçtim. İlk yorumu kaptırmak istemedim. :D Oyun kariyerlerinizde başarılar diliyorum. 


  • Dadaylı and B.A.Y.U.L.K.E.N like this

#3 GetRight

GetRight

    F A T İ H

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 posts
  • LocationTürkiye
  • Oyun Dünyasi:TR7
  • Karakter:Getright

Yayınlanma tarihi 03 Mart 2017 - 03:08 ÖS

Güzel bir roportaj olmuş :)


  • Dadaylı likes this

#4 B.A.Y.U.L.K.E.N

B.A.Y.U.L.K.E.N

    Görüşürüz :)

  • Banned
  • PipPipPip
  • 519 posts
  • LocationISTANBUL
  • Oyun Dünyasi:TR6

Yayınlanma tarihi 03 Mart 2017 - 03:15 ÖS

Emeğine Sağlık Abi :) çok kaliteli bir roportaj daha :")
  • ImComplete, Dadaylı and ☆ HeroZiro ☆ like this

Spoiler

#5 muhammed22

muhammed22

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 posts
  • Takim:NeverMind
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:muhammed22






Yayınlanma tarihi 03 Mart 2017 - 03:23 ÖS

Çok Güzel Bir Röportaj Olmuş Elinize Sağlık


  • Dadaylı likes this

#6 WaysToDie

WaysToDie

    ~~WTD~~

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 posts
  • Takim:~~GizliMaßed~~
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:WaysToDie






Yayınlanma tarihi 03 Mart 2017 - 03:50 ÖS

güzel röportaj arkadaslara başarılar dilerim 


  • Dadaylı and B.A.Y.U.L.K.E.N like this

uU_h34IURjSA2M79J3pCoA.png


#7 Dadaylı

Dadaylı

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 posts
  • LocationKastamonu 37
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:BaDGaM3R

Yayınlanma tarihi 03 Mart 2017 - 05:04 ÖS

Teşekkürler arkadaşlar. :) 


  • B.A.Y.U.L.K.E.N and ☆ Relazur ☆ like this

dkyA6n.gif


#8 florida

florida

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 posts
  • LocationOsmanlı
  • Takim:Hükümran Senfoni
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:***

Yayınlanma tarihi 03 Mart 2017 - 05:42 ÖS

Güzel Olmuş Hasan ve Onur'u severim :)


  • Dadaylı and PROFESOR like this

                                                                #  Allah'a İnanmak Ayrıcalıktır.  #

 

Aşkı En Temizinden Yaşıyalım Dememi Yanlış Anladın.

O Günden Sonra Hiç Üstünü Giymedin... (flower) 

 

        Bu Hayatta Çok Düşeceksin...

 
                                                  TÜRKÜN KANI YENİDEN DİRİLECEK,OSMANLI'NIN TORUNLARI !!

#9 Guest_UnutulanKahraman_*

Guest_UnutulanKahraman_*
  • Guests

Yayınlanma tarihi 03 Mart 2017 - 06:14 ÖS

Güzel röportaj elinize sağlık başarılar..  (smug)



#10 EgoMRX

EgoMRX

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 114 posts
  • Locationİstanbul
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:Ne farkeder

Yayınlanma tarihi 03 Mart 2017 - 06:46 ÖS

Güzel röportaj olmuş. Arkadaşlarıma başarılar dilerim :)


  • Dadaylı likes this

Geçmişime göre şimdi daha az saçım var
Yalan olmuş yarınlarım biraz da acım var
Birazı senden kalan biraz senden öncekilerden

 

Ne farkeder?


#11 Basir07

Basir07

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 348 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:SarayBahçe JK
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:Flora

Yayınlanma tarihi 03 Mart 2017 - 08:03 ÖS

Güzel röportaj ama çığ özelliğinin bir farklısı alerjik reaksiyondur :)

#12 Dadaylı

Dadaylı

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 posts
  • LocationKastamonu 37
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:BaDGaM3R

Yayınlanma tarihi 04 Mart 2017 - 08:38 ÖÖ

Güzel röportaj ama çığ özelliğinin bir farklısı alerjik reaksiyondur :)

 

Biliyorum kardeşim ama hiç kullanmadığım için yazmadım. :) 


dkyA6n.gif


#13 AYKUTMAN

AYKUTMAN

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 posts
  • Takim:Saraybahçe JK
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:AYKUTMAN

Yayınlanma tarihi 04 Mart 2017 - 01:34 ÖS

ooo onur hemşerim  :D  güzel röpörtaj başarılarının devamını dilerim kardeşim  (y)


  • Dadaylı likes this

#14 Efsane

Efsane

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
  • LocationKepler-186F
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:EfsaneKahraman

Yayınlanma tarihi 04 Mart 2017 - 03:45 ÖS

Bu forumdaki röportajlar çok hoşuma gidiyor ...

Hem röpotaj yapılan kişileri tanıyoruz hem de içlerinden taktikler alıyoruz emeği geçen herkese teşkkürler


9Y3aPk.gif

 


#15 Dadaylı

Dadaylı

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 posts
  • LocationKastamonu 37
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:BaDGaM3R

Yayınlanma tarihi 04 Mart 2017 - 05:04 ÖS

Teşekkürler arkadaşlar. :) 


dkyA6n.gif




Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye