Jump to content


Photo

TR6 - Presage ile yaptığımız röportaj / TR4 - VizigoT


23 replies to this topic

#1 VizigoT

VizigoT

    ֍LMS֍

  • Members
  • PipPipPip
  • 630 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Last Man Standing
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:VizigoT

Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 04:28 ÖÖ

Selam,

Yeni bir röportaj ile karşınızdayım umarım beğenirsiniz bu sefer farklı sorular sormaya çalıştım.


Spoiler



VizigoT: Merhaba, Röportaj teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim Hüseyin

Kendinden bahseder misin? Neler yapıyorsun?


Presage: Merhaba, öncelikle ben teşekkür ederim . İsmim Hüseyin (Altun), lise öğrencisiyim , yaşım 16. Atletizm(koşu) ile uğraşıyorum(herkes her gün 1 saat yürümeli ve en az 25-30 dk hafif tempoda koşmalı. Bu benim görüşüm tabi ki )aslında zamanını verimli kullanan ve bu sayede bir gün içinde onlarca farklı aktiviteyi yapabilen birisiyim :) ama bunları tabi ki söylemeye kalksam okuyucularımız sıkılabilir

VizigoT: Eskiden bende atletizm(koşu) ile ilgilenirdim Hüseyin, İlkokulda yarışlara katılırdım lisede derecelerim vardı okul bittikten sonra sporda bitti benim için. Peki senin başarıların madalyan vs. var mı? Yani koşuyu sadece spor olarak, hobi olarak mı yapıyorsun yoksa milli sporcu musun?


Presage: Aslında serüvenim orta okula dayanıyor izin verirseniz anlatmak isterim

VizigoT: Tabi dinlemek isterim buyurun


Presage: Aslında okula genellikle geç kalırdım ve ya her gün kesinlikle bir eşyamı unuttuğumdan gizlice okuldan çıkarak (kaçarak) evim 200 m mesafede olduğundan devamlı koşardım. Tabi ki klasik bir halk çocuğu gibi ekmek almaya giderken ki koşularımı saymıyorum. 7. sınıfın başlarında bir koşu etkinliği olduğunu öğrendim ve buna katılmak istedim. Hocalarıma da haber verdim ve belirli yaşlardan oluşan mini bir gurupla koşulara gittik. Aslında o zamana kadar düzgün bir antrenman yapmadan 40-45 kişi arasından kısa koşularda(100 m koşusu) ilçe 1. si oldum ve o zamandan bu yana belirli zamanlarda koşulara gidiyorum. Kısa koşularda yeteneğim var ama uzun koşu gibi diğer dallarıyla da ilgileniyorum.

VizigoT: Maraton (uzun mesafe) koşularında kondisyon ve nefesi kullanmak gerçekten çok önemli Peki nefes egzersizleri yapıyor musunuz? Okul bitiminde hobinizi devam ettirecek misiniz veya milli sporculuğa başvurmayı düşünüyor musunuz?


Presage: Haftada en az 2-3 gün ( okulların kapanmadığı zamanlardan söz ediyorum ) günde 30-40 dk olmak üzere hafif tempoda koşuyorum. Belki de hayattan en zevk aldığım nokta koşarken ki özgürlük hissi Milli sporculuk kim istemez, ama olmakta bir hayli zor biliyorsunuz Okul bitiminde(boş boş oturmaktansa) daha çok kısa koşu üzerine zaman ayıracağım. Umarım döktüğüm terler ileride o kadar ülkem ve benim adıma mutluluk yaşatır.

VizigoT: Umarım emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Peki hangi lisede okuyorsunuz? Hangi bölüm?


Presage: Anadolu lisesinde okuyorum, henüz 11. sınıf olmadığımdan düz okuyorum diyebilirim.

VizigoT: Hangi bölümü tercih etmeyi düşünüyorsun?


Presage: Sayısal seçmeyi düşünüyorum ama şöyle bir şey var sayısal seçmez isem bütün hocalarıma hesap vermek sorunda kalabilirim. Çünkü kendimi övmek gibi olmasında bu yılki sayısal dersleri seve seve yapan ve sınavlarda çok yüksek notlar alan öğrenci yok. Hatta en son hoca 12. sınıflarda benim dedikodumu etmiş böyle sınav kağıdımı olur mu? diye ama tabi ki de sayısalda çok iyi olsam da sözelde de iyiyim

VizigoT: Başarılarınızın devamını dilerim. Peki bu kadar yoğun bir tempoya sahipken Hero Zero ile nasıl tanıştınız? Oyuna nasıl başladınız? Nasıl geliştiniz? Neler yaptınız? Bahsedebilir misin?


Presage: Oyuna çok küçük bir yaşımda başladım galiba henüz 5. sınıfa gidiyordum. İnternet üzerinde gezinirken sürekli sadece pelerini olan ve elinde su silahı olan ve sloganı da sıfırdan kahramanını yarat olan bir reklam ile başladım diyebilirim Aslında fazla dikkatimi çekmemişti ilk başta ama hangi siteye girsem o reklam oluyordu ve meraktan tıkladım. TR2 Serverinin yeni açıldığı zamanlar oyuna başladım. Çok fazla hepside kısa süreli olmak üzere bırakmış olsam dahi hala oynamaktayım. TR3-TR4-TR5 ve TR6 serverlerin da oynadım. Şu anda sadece oyunuma TR6 serveri üzerinden Presage ismi ile devam etmekteyim.

VizigoT: Peki oyunumuza nereden katılıyorsun Hüseyin


Presage: Oyuna İstanbul'un Çatalca ilçesinden katılıyorum. Nedense 4 senedir oynuyorum 1 kere bile yaşadığım ilçeye yakın bir yerde oturan oyuncu görmedim

VizigoT: Halbuki İstanbul büyük bir şehir tanıdığım bir çok oyuncu İstanbuldan katılıyor. Peki TR6'da ne kadar süredir Forever takımın da oynuyorsunuz?


Presage: Server 2014 de açıldı ve bende o zamandan bu yana Forever takımdayım diyebilirim

VizigoT: Team SpiriT ile aranızdaki rekabet ne zamandan beri sürmekte?


Presage: 2015 yılının başlarında neredeyse serverin başından beri rekabetimiz sürüyor. Ne onlar pes ediyor ne de biz

VizigoT: Rekabet rakip varsa güzeldir derler Umarım bu rekabet düşmanlığa dönüşmez diyorum. Oyuna yeni başlayan oyuncularımıza verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir?


Presage: Tek bir önerim olacak aslında oyunun güzelliğine asla ve asla kapılmasınlar. Bu bir oyun sonuçta ve oyun boş zamanlarınızda oynamak için var Hayatınızda bu oyuna fazla zaman ayırmayın, kendinize ve sevdiklerinize zamanınızı ayırın

VizigoT: Bir meşgale bulmak için oyuna başlamıştım bende fakat oyunumuzda devamlılık esas maalesef ki. Peki kaybettiğimiz zamandan bahsetmişken, enerjilerin yükseltilip görevlerin sürelerinin kısaltılması baya bir konuşulmuştu ve tepki toplamıştı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?


Presage: Aslında matematik ile arası iyi olan ve oyunu çok iyi bilen birisi bu güncellemenin oyun için olabilecek en büyük ve en iyi güncellemelerden biri olacağını bilir. Çünkü enerji artıp, zaman azalırken denge bozulmasın diye görevin deneyim ve verdiği para miktarı da orantılı olarak arttırıldı. Bu güncelleme olmadan önce bir oyuncu 5 saatte ( 300 enerji 5 saate denk geliyordu ) 2 milyon para kasabiliyorken aynı oyuncu 2.5 ve ya 3 saatte yakın bir sürede aynı parayı kasabilir oldu. Kesinlikle oyunun en sevdiğim güncellemesi buydu. Çünkü bu güncellemeden sonra oyuna yine aynı zamanı ayırıp ki ben oyuna çok fazla zaman ayırmam enerjilerimi sonuna kadar bitirir oldum.

VizigoT: Fakat çoğu oyuncu sizinle aynı fikirde değil forumumuz da hala konusu mevcut baya olumsuz eleştiriler almıştı ve bir o kadar önemli bir güncelleme daha getirildi çoklu görev, peki eğitim ile görevi aynı anda yapabilmemiz ve enerjilerin çoğalıp sürenin kısalması sanırım oyunun dönüm noktasıydı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?


Presage: Aslında düşünecek fazla bir şey yok Ama düşünecek olursak dezavantajını bulamayız, avantajı olarak gündelik hayatı çok yoğun olan, oyuna bu güncelleme gelmeden önce zaman ayıramayan birisinin bile oyuna çok rahat bir şekilde zaman ayırabilmesine olanak sağladı

VizigoT: Oyunun arayüzünün değişmesi ve mobil uygulamanın iyileştirilmesi hakkında görüşleriniz neler? Sizce böyle bir değişiklik gerekli miydi


Presage: Bir insan aynı eşyayı giymekten sıkılır değil mi ? değişikliğe ihtiyaç duyar Oyun içinde düşüncem her zaman bu yöndeydi. Bi nevi yeni arayüz yeni bir başlangıç Şu anki arayüz ile eski arayüz arasında fazla fark olmaması beni en hoşnut eden şey oldu.

VizigoT: Oyunda bir günün nasıl geçiyor? Oyuna girdiğinde neler yapıyorsun ?


Presage: Oyuna girdiğimde sebepsizce ilk işim takım sohbetine bakmak oluyor. Onun dışında düello ve lig neredeyse hiç yapmıyorum. Görev ve eğitime gelirsek mümkün olduğunca kötü adamı yakalamaya çalışıyorum, görevlerimi ve enerjilerimi 4-5 saatte bitirebilecek iken biraz uyuşukluk yapıp sabah 6.30 da oyuna girmeme rağmen her zaman ucu ucuna bitiriyorum :D Alışkanlık olmuş sanırım benim için. Sığınak konusunda da mümkün olduğunca saldırı yapıyorum, planlı bir şekilde geliştirmelerimi yapıyorum, okuyucularımıza da önerim planlı şekilde geliştirmelerini yapsınlar aksi taktirde düzensiz geliştirmek diğer geliştirmeleri yaparken çok fazla zorlanmanıza sebebiyet verebilir.

VizigoT: Lig ve düello saldırılarınızı neden yapmıyorsunuz?


Presage: Yani şöyle diyebilirim lig 40 dk da bir olduğundan günde 13 lig saldırısı yapabiliyorum ama düelloya gelince üst sıralar hep benim takımımın oyuncusu olduğundan saldıracak kişi bulamıyorum, az çok saldırı yaptıktan sonra ( 10 tane sanırım bunun sebebi de cesareti 100 gördüğümden) düello atasım gelmiyor.

VizigoT: Oyunda rakiplerinizin yanı sıra bir çok dost ve arkadaş kazanmış olmalısınız, iyi ki tanımışım dediğiniz insanlar var mı?


Presage: Tabi ki de ama 4 senedir oynamamdan dolayı onlarca var diyebilirim :) ama kabataslak birilerini söylemek gerekirse Tilki7878, Powerpuff11, Relazur ve Samet1641 diyebilirim. Tabi ki bu kabataslak bir liste, söylemediğim onlarca ablam ve abilerim var

VizigoT: Kendilerine selam yollayalım umarım röportajımızı okurda selamımızı alırlar :) Bir yardımcı kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?


Presage: Çoğu oyuncu sadece yeni petin iyi olduğunu sanıp kasıyorlar, asla özelliklerine ve kullanım alanlarına dikkat etmiyorlar. Bir nevi bilgisizlikten kaynaklanıyor bu durum. Pet deyince kullanım alanı olarak 2 ye ayrılıyor bunlar gündelik kullanım ve takım savaşları için kullanım. Çok fazla bilgi vermeyeceğim sadece takım için olandan bahsedeceğim, her oyuncuda olan özelliklerle kaba taslak bir takım peti önerebilirim. İlk özelliği sürekli damlama - kafa atar olabilir. Bu ikisi çok işlerine yarar. 2. özelliği kesinlikle özen gösterme olmalı ( bu özelliğin olmadığı bir pet takım peti değildir okuyucularımızın bilgisine ) . 3. özelliğinde kefen ve ya iki birden iyidir özelliği olması onlar için takım savaşlarında öne çıkaran özelliklerden olacaktır Yeniden hatırlatmak isterim bu özellikleri herkeste bulunan genel özellikler olduğundan seçtim. Daha özel ( özelden kastım etkinlik petlerinin özelliklerinin de bulunduğu ) bir pet için bana forumdan ve ya oyundan ulaşabilirler, gereken önerileri söylerim :)

VizigoT: 100 Milyon altın nasıl biriktirilmeli, biriktirirken neler yapılmalı, hangi seviyede başlamalıyız? Donutlarımızı nasıl kullanmalıyız?


Presage: Aslında para biriktirilirken en önemli faktör leveldir. Genelde çoğu kişi 250 levelden sonra para biriktirmeye başlar ama bunun yanlış olduğunu asla bilmezler. Para biriktirmek için en uygun görevler +300 levelden sonra gelmeye başlar. -300 level altında iken verilen para miktarı tabiki de o anki şartlara göre iyidir ama çokta iyi olduğu söylenemez. Sığınak üstü ve onun yanına koyucağınız jeneratörün seviye 17 olması onlara günde 1.8 m para kazandırır. ( tabi ki iş destekleyicisi bu konuda çok önemli bir faktör, ben her daim sığınaktan gelen paranın yüksek olması için %50 iş destekleyicisi kullanıyorum ) Ben 270 level iken günde 2 m kasarken ( son iki enerjiyi donutla alıyordum ) şu anda ( 362 levelim ) günde 3.75 m para kasıyorum ( enerjilerimi donutla almıyorum ). Kısacası para kasmak için level çok önemli ama şöyle bir önerim var oyuncularımıza 250 level olduklarında deneyim kasmayı bırakmasınlar ama her gün ne kadar para kasarlarsa da harcamasınlar. Bu sayede 100 m görevlerini bitirmeleri onların yararına olur. +300 level den sonra deneyimde kasabilirler ve ya parada kasabilirler. Benim önerim her zaman deneyim kasmaları :) Donut konusuna da gelirsek ben bütün destekliyicilerimi %50 alıyorum bu bana yaklaşık haftada 30 donuta mal oluyor ama görevden ve turnuvadan gelen donutlarla bu benim için sorun olmuyor. Çoğu oyuncununda gerekli olmadıkca oyundan gelen donutları boş yere harcamayıp kullanmalarını tavsiye edebilirim, sonuçta donut alacağınıza sokakta bulunan aç insanlara yemek alabilirsiniz

VizigoT: Tamamen deneyim odaklı oynamaları parayı harcamadan tasarruflu bir şekilde biriktirmeleri yeteneklerinin geride kalmasına yol açacaktır. Eğer tabi eğitim kupalı takımlarda oynamıyorlarsa fakat her oyuncu eğitimli takımlarda oynamıyor maalesef Eğitim kupalı takımlardan bahsetmişken sizce iyi bir takım olabilmenin sırrı nedir? 5 Eğitim kupalı bir takımda oynuyorsunuz diğer takımlara karşı bu eğitimleri nasıl savunabildiniz ?


Presage: Aslında biliyorsunuz ki oyunda 249 level den sonra 1 level atlamak 300 binden fazla istiyor bu yüzden yeteneklerinin geride kalacağını düşünmüyorum. İyi bir takım olabilmenin sırrı aslında çok basit oyuncularınıza güvenmeli, oyuncularınız da size güvenmeliler. Hiçbiri sizin arkanızdan iş çevirmemeliler. Tabi ki iyi bir takım için iyi bir lider lazım değil, o takımda 30 lider bile olabilir tek önemli olan herkesin aklından bir fikir çıkması ve akla en uygun olanı ortak karar alarak o fikri benimseyip ona göre hareket etmektir. Bu sayede kupaları bozmak zorlaşır çünkü her oyuncunuz sağlam ve takım ruhuna sahip olacağından yenilmek söz konusu dahi değildir. Tabi ki rakiplerinizde sizin gibi takım ruhuna sahip değilse

VizigoT: Peki her kupanın kendine has takım savaşlarında yetenek düşürmesi (Örneğin; Eğitim kupası %15 iken enerji kupası %10 düşürmektedir.) sizce gerekli bir güncelleme miydi?


Presage: Büyük şeyler için büyük bedeller ödemelisin. Bence rekabet acısından harika bir güncelleme

VizigoT: Her zaman yeni çalışma arkadaşları arıyoruz, Moderatör olmayı hiç düşündünüz mü?


Presage: Açık konuşmak gerekirse moderatör olmayı birçok kez düşündüm ama her defasında görüşmenin İngilizce ile olacağı söylendiğinden ve benimde İngilizcemin pey iyi olmadığından vazgeçmek zorunda kaldın Belki yakın bir zamanda yeniden denerim.

VizigoT: Forumumuz hakkında ne düşünüyorsunuz?


Presage: Aslında biraz daha aktif olsa oyundan çok daha eğlenceli bir yer olabilir

VizigoT: Peki aktif olması açısından bir öneriniz, fikriniz var mı? Buradan iletmiş olalım


Presage: Aslında yapılması gereken forumu kullanan kişilerin bu kişiler ben veya siz hiç fark etmez girdiğimiz takımda sohbette haftada bir yada ayda bir forum hakkında bilgilendirme yapılabilir ve ya takımımızın notlar kısmına forum nedir ? ne işe yarar ? tarzı bilgilendirici bir yazı yazıp bilmeyen oyuncular bilgilendirilebilir.

VizigoT: Düzenli olarak forum yarışmaları düzenliyoruz, bu yarışmalar hakkında ne düşünüyorsunuz?Yarışmalarımıza katılım gösteriyor musunuz? Daha önce bir yarışmamızı kazanmış mıydınız?


Presage: Yarışmalara pek fazla katılım gösterdiğim söylenemez. Genelde yarışmaya bir göz gezdirip geçiyorum. Çoğunlukla yıl sonu etkinliği gibi genel herkesin yararlı çıktığı etkinliklere katılıyorum

VizigoT: Sanırım daha önce hiç bir yarışmamızı kazanmadınız. Sorularım bu kadar, sorularımı yanıtladığınız için teşekkür ederim. Röportajımızı okuyanlar için son kez söylemek istediğiniz bir şey var mı?


Presage: Hayır, size ve okuyucularımıza teşekkür ederim, iyi oyunlar herkese

VizigoT: Ben teşekkür ederim Hüseyin, oyunda olduğu gibi umarım hayatın ve kariyerin de başarılarla dolu olur. Umarım emeklerinin karşılığını alırsın



Eğer benimde röportajım yayınlansın istiyorsanız lütfen benim ile iletişime geçin. Başka bir röportajda görüşmek üzere esen kalın..
  • FatihSultanMehmedHan, huyymarik, QueenB and 7 others like this

But I know.You were just like me with someone disappointed in you

- Linkin Park


Kainatta var olan tüm güzellikleri barındıran sevdiğim, günaydın..



Spoiler


#2 huyymarik

huyymarik

    Sarı Lacivert Duvar

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.248 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:SarayBahçe JK
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:huyymarik

Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 10:00 ÖÖ

Muhabir Vizigot Bey ve Hüseyin Bey' e teşekkürler. Sadece oyun karakterini değil, kişiyi de tanıtan güzel bir çalışma olmuş.


  • Preśage, özlemm and kafaci93 like this
#EvdeKal

#3 WaysToDie

WaysToDie

    ~~WTD~~

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 posts
  • Takim:~~GizliMaßed~~
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:WaysToDie






Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 11:10 ÖÖ

güzel röportaj arkadaslara basarilar dilerim :)


  • Preśage likes this

uU_h34IURjSA2M79J3pCoA.png


#4 B.A.Y.U.L.K.E.N

B.A.Y.U.L.K.E.N

    Görüşürüz :)

  • Banned
  • PipPipPip
  • 519 posts
  • LocationISTANBUL
  • Oyun Dünyasi:TR6

Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 11:17 ÖÖ

Harika Sorular, Berbat Cevaplar Olduğunu Düşünüyorum. Tabi bu benim görüşüm.
Eline Sağlık Murat Abi

Spoiler

#5 F0rever

F0rever

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:Minas Tirith
  • Oyun Dünyasi:TR12
  • Karakter:Yavuz






Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 11:38 ÖÖ

Sorular Gayet Güzel Fakat Cevaplardan Aynı Verimi Alamadım.. 

 

Elinize Sağlık Murat Abi


  • B.A.Y.U.L.K.E.N likes this

                          giphy.gif

 

 


#6 QueenB

QueenB

  • Members
  • PipPipPip
  • 435 posts
  • Oyun Dünyasi:TR2






Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 12:24 ÖS

Canım  Hüsoşum, ne güzel konuşmuşsun yerim seni ponçik  (angel) 

Murat abi ellerine sağlık, zevkli ve bilgilendirici bir röportaj olmuş :)


  • Preśage and B.A.Y.U.L.K.E.N like this

7302b9a827ea6a5fe2493b645592639c06d4f6c5


#7 ☆ Relazur ☆

☆ Relazur ☆

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 posts
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:Relazur

Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 09:44 ÖS

Gayet güzel ve bilgilendirici bir röportaj olmuş.

 

Hüseyin ve Murat Abiye teşekkürler.


  • Preśage likes this

#8 Preśage

Preśage

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 54 posts
  • Oyun Dünyasi:TR5

Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 09:48 ÖS

Harika Sorular, Berbat Cevaplar Olduğunu Düşünüyorum. Tabi bu benim görüşüm.
Eline Sağlık Murat Abi

  

Sorular Gayet Güzel Fakat Cevaplardan Aynı Verimi Alamadım.. 
 
Elinize Sağlık Murat Abi



Merhaba, yorumlarınızın gayet anlaşmalı bir şekilde, röportajı okumadan yazıldığı açık. Ben harika bir röportaj oldu demiyorum ama yorumlarınızı yazıya değilde aramızdaki anlaşmazlıklara dayandırdığınızı düşünüyorum ve görünüştede öyle zaten. Yinede yorumlarınız için teşekkürler :) Yorumlarınızı bundan sonra daha dış etmenlere dayalı olmadan yaparsınız umarım. Yeniden teşekkürler :)
  • B.A.Y.U.L.K.E.N and ☆ Relazur ☆ like this

#9 Guest_Melek_*

Guest_Melek_*
  • Guests

Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 09:49 ÖS

Cevaplar da en az sorular kadar güzel olmuşş , bilgini kelimeler ile çok güzel ifade etmişsin hüseyin :) röportaj çok güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık

#10 xXArdaKingXx

xXArdaKingXx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Oyun Dünyasi:TR13
  • Karakter:Ardaxrqn

Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 10:01 ÖS

Hüseyin çok güzel olmuş :)


  • Preśage likes this

#11 Guest_PowerPuff11_*

Guest_PowerPuff11_*
  • Guests

Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 10:03 ÖS

Güzel röportaj olmuş hüşoş jfmsö beğendim

#12 PowerPuff11

PowerPuff11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Takim:THE power
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:PowerPuff11

Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 10:15 ÖS

ÇOK GÜZEL BİR RÖPORTAJ OLMUŞ  (smug) 

TEKRAR TEKRAR TEBRİKLER...


  • Preśage and özlemm like this

#13 özlemm

özlemm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:MT GAMERS
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:özlemm

Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 10:15 ÖS

hüşooş çok güzel bir röportaj olmuş  (y)   başarılarının devamını diliyorum  :D  :D


  • Preśage and B.A.Y.U.L.K.E.N like this

#14 B.A.Y.U.L.K.E.N

B.A.Y.U.L.K.E.N

    Görüşürüz :)

  • Banned
  • PipPipPip
  • 519 posts
  • LocationISTANBUL
  • Oyun Dünyasi:TR6

Yayınlanma tarihi 10 Haziran 2017 - 10:31 ÖS

Merhaba, yorumlarınızın gayet anlaşmalı bir şekilde, röportajı okumadan yazıldığı açık. Ben harika bir röportaj oldu demiyorum ama yorumlarınızı yazıya değilde aramızdaki anlaşmazlıklara dayandırdığınızı düşünüyorum ve görünüştede öyle zaten. Yinede yorumlarınız için teşekkürler :) Yorumlarınızı bundan sonra daha dış etmenlere dayalı olmadan yaparsınız umarım. Yeniden teşekkürler :)


Tamam

Spoiler

#15 Nameless

Nameless

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • Takim:No Mercy
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:Jeo

Yayınlanma tarihi 13 Haziran 2017 - 05:50 ÖÖ

Bence yorumlar gayet güzel illa oyunla ilgili olacak değil ya biraz oyun biraz da oyun dışı olsun canım :)

Sadece az da olsa uzun olmuş cevaplar :)


  • Preśage likes this

firmino.gif


#16 H.O.P.E

H.O.P.E

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 298 posts
  • Oyun Dünyasi:TR4

Yayınlanma tarihi 13 Haziran 2017 - 07:40 ÖÖ

Hüseyin BOLT :D

 

Röportaj çok güzel olmuş.Her iki kişinin eline emeğine sağlık.Başarılar dilerim. (y) 


  • Preśage likes this

Saygılarımla / H.O.P.E

    


#17 asiye

asiye

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 49 posts
  • Takim:Legend Of TITANS
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:...

Yayınlanma tarihi 14 Haziran 2017 - 09:27 ÖÖ

Güzel Röportaj Olmuş (y) ,Her İki Kişinin Emeğine Sağlık,Başarılar Dilerim.. :) 


  • Preśage likes this

#18 Tr5byqral

Tr5byqral

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 posts
  • Takim:SarayBahçe Jk
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:byqral21

Yayınlanma tarihi 14 Haziran 2017 - 01:18 ÖS

Başarılı bir röportaj olmuş :) iki Tarafıda Tebrik Ederim ;)

 

Hüseyin Bolt 2  (y)


Edited by Tr5byqral, 14 Haziran 2017 - 01:20 ÖS.

  • Preśage likes this
1gay2A.png

#19 EgoMRX

EgoMRX

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 114 posts
  • Locationİstanbul
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:Ne farkeder

Yayınlanma tarihi 15 Haziran 2017 - 06:37 ÖÖ

Çok güzel bir röportaj olmuş  :)  Tebrik ederim Murat Abi and Hüseyin  :D


Geçmişime göre şimdi daha az saçım var
Yalan olmuş yarınlarım biraz da acım var
Birazı senden kalan biraz senden öncekilerden

 

Ne farkeder?


#20 Nirvana

Nirvana

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 17 posts
  • Takim:Elite
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:Nirvana

Yayınlanma tarihi 28 Haziran 2017 - 05:56 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş.Emeği geçen herkesi tebrik ederim. (y)


  • Preśage likes this



Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye