Jump to content


Photo

gkç, TR - 5, Patiklipenguen


4 replies to this topic

#1 Patiklipenguen

Patiklipenguen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 252 posts
  • LocationPapua Yeni Gine
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:Patiklipenguen

Yayınlanma tarihi 28 Temmuz 2014 - 07:43 ÖÖ

TR 5 sunucusundan "gkç" adlı oyuuncu ile yapılan röportaj;

 

Patiklipenguen/Bora; Merhaba, sayın gkç. Öncelikle röportajımızı kabul ettiğiniz için teşekkür eder, sizi daha yakından tanımak istediğimizi bilmenizi isteriz. Bize kendinizden biraz bahseder misiniz?

 

Gkç/Gökçe;  Merhabalar, Bora bey. Ben de teşekkür ederim. Adım Gökçe, 23 yaşındayım. Oyuna yaklaşık 11 ay önce  Tr3'de başladım ve şu anda Tr3 + Tr4 + Tr5 olmak üzere 3 sunucuda oynuyorum.

 

Patiklipenguen/Bora; Hero Zero ile nasıl ya da kimin sayesinde tanıştınız? Ayrıca şunu söylemeden edemiyeceğim ama gördüğümüz kadarı ile fanatik bir Hero Zero oyuncusuyuz sanırım?

 

 Gkç/Gökçe;  Kral oyundaki hapis oyunlarını oynamayı severim,  hero zeroyu da orda gördüm bi deneyim dedim.  O gün bugündür denemelerim devam ediyor. Fanatiklik demeyelim de masa başı işi olanlara iyi zaman geçirtiyor diyelim.

 

Patiklipenguen/Bora; Hero Zero'da Yönetici, moderatör ya da destek ekibinden biri olmayı hiç hayal ettiniz mi? Ekimiz de olduğunuzu farz etsek nasıl bir yol izlerdiniz?

 

Gkç/Gökçe;  Doğrusu düşünmedim. Ççünkü ne kadar masa başı çalışıyor olsam da,  zaman ayıramayıp görevimi ihmal etmek istemem. Çünkü destek ekibinin böyle bir ayrıcalığı olmamalı bence.

 

Patiklipenguen/Bora; Size göre oyun ve forum içerisin de ne tür değişiklikler, etkinlikler ya da benzeri şeyler olmalıdır?  Oyunun şimdi ki durumu hakkında bizlere oyuncu gözünden açıklama  yapabilir misiniz?

 

Gkç/Gökçe;  Oyun için gerekli güncellemeler ve yenilikler yapılıyor zaten ama bazı istenen küçük ayrıntıları takmıyorum ben “takımdaki şu bombalara kavun denip karpuz resmi koyulması gibi “ Ama yakınlarda gördüğüm bir fikir hoşuma gitti. Şu kötü adama saldırı sonuçlarının sıralama listesinde gösterilmesiyle ilgili olan. Foruma gelince,  hikayeler bölümünü beğendim :) eskiden olduğu gibi görselle desteklenen eğlenceli konular açmak lazım.

 

Patiklipenguen/Bora; Oyun içerisinde karşılaştığınız sorunlar, sıkıntılar ya da benzeri durumlar var mı?  Var ise açıklayabilir misiniz? Sonuçta siz değerli oyuncularımız bizlerden daha fazla oyun içinde aktif durumdasınız ve yaşadığınız kişisel ya da kitlelere yönelik sorunları, bizimle paylaşa bilirseniz belki bir orta yol bulup çözüme kavuştura biliriz.

 

Gkç/Gökçe;  Sıkıntıdan ziyade aslında turnuvayla ilgili söylemek istediğim birşey var. Yine forumda önerilmişti. Herkes para biriktirip rekorlarını forumda paylaşıyor. Büyük etkinlik oldu bu :) Bu para biriktirme olayı oyunda turnuvaya da eklense çok güzel olurdu.

 

Patiklipenguen/Bora; Hero Zero ile ilgili geleceğe yönelik planlarınız var mı? Oyuncularımıza buradan söylemek istedikleriniz nelerdir? (Taktik, öneri vb.)

 

Gkç/Gökçe;  Geleceğe yönelik plan olarak şimdilik herkes gibi para biriktiriyorum. Dahası herkesin verdiği öneriyi ben de vereceğim. Seviye kadar stat da çok önemli.  Gerekirse enerjiyi bırakıp eğitim yapsınlar. Özellikle 170 seviye ve üstü olanlar.

 

Patiklipenguen/Bora;  TR- 5 sunucusu açıldığı andan beri tüm oyuncular arasında bireysel ve takım olarak ciddi bir rekabet olduğunu düşünüyor musunuz?

 

Gkç/Gökçe; Sadece T R 5 de mi? Her sunucuda rekabet var. Ama evet TR 5 sanırım çok beklenen bir sunucu oldugu için rekabet coşmuş durumda :) Şimdilik birşey söylemek için erken olmakla beraber ilk ve tek %100 gelişim gösteren takımda olmaktan ve kahraman sıralamasında ilk 5’teki tek kadın oyuncu olmaktan gayet mutluyum.

 

Patiklipenguen/Bora;  Hero Zero'da bir gününüz nasıl geçer? Oyuna ilk bağlandığınız da yaptığınız şeyler nelerdir?

 

Gkç/Gökçe;  Sabah kalkar elimi yüzümü yıkarım der gibi :) önce eğitimleri bitiririm. Sonra görevlere gecerim. Özel görevlerde elden çıktıktan sonra ben yorgun bir şekilde oyundan çıkarken kahramanım azimle çalışmaya bırakılmış olur.

 

Patiklipenguen/Bora;  Hero Zero size ne gibi bir katkıda bulunup, ne gibi şeyleri kaybetmenizi sağladı? Özel bir durum yoksa bize bu konuda bir açıklama yapabilir misiniz?

 

Gkç/Gökçe;  Zamanımı çaldı  karşılık olarak da değerli arkadaşlar verdi. Karlı bir alış-verişti.

 

Bu arkadaşlarımı da saymadan geçemem tabii ki;

 

Oğuz - Sinir katsayımı arttıran limitlerimi zorlayan ama benim için en değerli olan gıcık arkadaşım :)

 

Oğulcan - Oyundaki ilk arkadaşım, seninle sohbet etmeyi özledim uzzziii :(   (oyunu aylar önce bıraktı.)

 

Ekin - Birçok 20 yaş üstü olgun geçinenlerden daha anlayışlı, akıl küpü

 

Yusuf sarıaslan - iyiki varsın reis :) ve son olarak Lazer (Alper) - Kratos84 (Feyyaz) - Yaman1907 (Gökhan) - sizleri de tanımak çok güzel.

 

Patiklipenguen/Bora;  Gazete, dergi projesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Moderatörlerin böyle bir proje ile düzenlemesi hakkında düşünceleriniz neler?

 

Gkç/Gökçe;  Gazete/dergi projesi düşüncesine kötü denmez ama sırf yapmış olmak için yapılırsa bir işe yaramaz. Emeksiz yemek olmaz derler ya gerekirse 1 ay değil 1,5 ayda 1 çıksın ama 4/4 lük olsun :)

 

Patiklipenguen/Bora; Gökçe hanım bu güzel röportaj için size teşekkür ederiz. Her ne kadar röportaj boyunca bize yiyecek ya da içecek vermemenize karşın.

 

Gkç/Gökçe;  Aaaa cidden unuttum :( Bi ara hatırlatın söz telafi edeceğim J Asıl ben teşekkür ederim röportaj için.

 

 

saddsasad.jpg


  • Ataberk2, El Amor Fallo, Yasin CCK and 1 other like this

35u.gif

 


#2 Guest_TovenNoy_*

Guest_TovenNoy_*
  • Guests

Yayınlanma tarihi 04 Eylül 2015 - 11:40 ÖÖ

iyi  :)



#3 Zamazingo

Zamazingo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 28 Temmuz 2017 - 07:47 ÖÖ

Bu kadar güzel bir röportaj da neden tek yorum var ? Röportajda adı geçen herkesin eline ve emeğine sağlık.



#4 Tr5byqral

Tr5byqral

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 posts
  • Takim:SarayBahçe Jk
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:byqral21

Yayınlanma tarihi 29 Temmuz 2017 - 05:45 ÖS

Eski olduğu için yoktur büyük ihtimal.gökçe ablayı tanırım tr5 ten gayet başarılı bir oyuncuydu,Bora abiyide tanırım keşke bırakmasaydılar :( röportaj güzel olmuş :)

Edited by Tr5byqral, 29 Temmuz 2017 - 05:45 ÖS.

1gay2A.png

#5 Queen

Queen

    Newbie

  • Validating
  • Pip
  • 5 posts
  • Oyun Dünyasi:TR6

Yayınlanma tarihi 30 Temmuz 2017 - 07:54 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş. 





Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye