Jump to content


Photo

dodge2/reis1231 -TR 1- тєѕтαмєηт


15 replies to this topic

#1 tdagasan11

tdagasan11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 posts
  • Takim:Minas Tirith
  • Oyun Dünyasi:TR11
  • Karakter:Cazzie






Yayınlanma tarihi 03 Nisan 2015 - 09:27 ÖS

reis1231 -Mesut PARLAK-

oAoZW9.pngdodge2 -Serbay YAVUZ-

4LXkoA.png

 

TOLGAHAN- Merhabalar. Röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için ikinize de çok çok teşekkür ederim. Öncelikle kendinizi tanıtabilir misiniz?

 

SERBAY- Adım Serbay YAVUZ.Yaşım 31.Kırklareli’liyim.Tarım Kredi Kooperatifi’nde çalışıyorum 2008 den beri. 2 senedir dünyalar güzeli bir hatunla evliyim. Nisan ortası gibi baba olacağım inşallah.

 

MESUT- Adım Mesut PARLAK 18 yaşındayım. Lise son sınıf öğrencisiyim futbolu çok severim Galatasaraylıyım kısmetse bu sene Üniversite sınavına girip istediğim bölümü kazanmak istiyorum.  :)

 
TOLGAHAN- Oyuna ne zaman başladınız?
 
SERBAY- 21.02.2013 tarihinde başlamışım Hep unutuyorum kahramanlık adımlarından bakıyorum.Malum yaşlılık
 
MESUT- Oyuna 07.02.2013 tarihinde kuzenim sayesinde başlamıştım aslında ilk başlarda nefret ediyordum bu oyundan kuzenim oynadığında kızmıştım ona adam giydirmekten ne anlıyorsun diye; çocukça bulmuştum. Sonra eve gidip oyunu incelemeye başladım ve bu noktalara kadar geldim iyi ki başlamışım yoksa burada tanıdığım güzel insanları tanıma fırsatım olmayacaktı 
 
TOLGAHAN- Oyuna ilk hangi serverde başladınız?
 
SERBAY- Oyuna ilk TR 1 serverinde başladım ve şu an olmaktan hiçbir zaman pişmanlık duymayacağım bir serverdayım.
 
MESUT- Oyuna ilk TR 1 başladım sanırım benim başladığım zamanlarda fazla TR yoktu ilerleyen zamanlarda bir çok TR açıldı ama hiçbirinde başlamayı düşünmedim. Tek TR bana yeterince fazla geliyor ve yetiyor. Bazı kişileri anlamıyorum her TR'de hesapları var.Sevdiğim bir kişinin ricası üzerine TR 4 başladım yeni gibi 
 
TOLGAHAN- Onlarca web browser oyunu varken, neden Hero Zero?
 
SERBAY- Neden Hero Zero ; Böyle sağlam arkadaşlıkların olduğu başka bir oyun da ben tahmin etmiyorum olsun. Fazla oyun oynamam zaten.Ama her ne hikmetse bu oyuna başladım bulaştım ve kurtulamıyorum.
 
MESUT-  Neden Hero Zero ; Bazı tarayıcı oyunları oynadım fakat beni pek sarmadı Hero Zeroyu tercih etmemin sebebi oyunda takım sohbetinin olması insanlarla konuşabilmek ve yeni kişiler tanıma şansım olduğu için Hero Zeroyu tercih ettim.
 
TOLGAHAN- Daha önceden tanışıyormuydunuz yoksa oyunda mı tanıştınız?
 
SERBAY- Daha önce oyundan kimse ile tanışmıyordum, oyunda tanıştım.
 
MESUT- Serbay abimle daha önceden tanışmıyoruz oyunda onla tanışma fırsatı bulduk sanırım aynı zamanlarda takıma geldik ama sanki daha önceden tanışır gibiyiz Serbay abimi çok severimm adamın dibinin karşılığıdır ve gerçek hayata onla buluşmuştum sanırım yaz ayıydı kendisi neşeli iyi kalpli konuşmayı seven bir abimizdir umarım tekrardan buluşma fırsatımız olur 
 
TOLGAHAN- Aranızda güç konusunda hiç çekişme yaşandı mı? 
 
SERBAY- Takıma ilk  geldiğimde biraz eziktim güç konusunda.Ama takımın nimetlerinden sonuna kadar yararlanıp bugünkü konumuma geldim.Bu takımın bana sağladığı faydaları asla yadırgayamam. Ortamımız yaz aylarında öyle güzel olur ki  güç konusunda çekişmek kimsenin aklına gelmez yani kemik kadro diyeyim.Ben güç konusunda takıma layık olmaya çalıştım hep üzerime düşeni de fazlasıyla yapmaya çalıştım.Umarım kemik kadromuzda benden memnundur.
 
MESUT- Ben bu oyunda kimseyle sen benden güçlüsün kötüsün muhabbetine hiç girmedim şaka amaçlı dediğimiz olmuştur ben senden çok iyim sen kötüsün ben bunun sadece bir oyun olduğunu bilerek oynuyorum ve güçlüymüş kötüymüş fazla ciddiye almıyorum ama maalesef bazı kişiler bunun sadece bir oyun olduğunu unutuyor ve kendilerini çok kaptırıyor benim için bu oyunda dostluk arkadaşlık samimiyet her şeyden önce gelir ve bizim takımızda bu açıklamaya çok uygun bir takımdır bu oyunu oynarken zevk almaya bakın kaptırmayın kendiniz bu kadar 
 
TOLGAHAN- Hero Zeroya ilk girdiğinizde yaptığınız iş nedir?
 
SERBAY- Oyuna ilk girdiğim zamanı hiç hatırlamıyorum kardeşim ve ne yaptığımı da hatırlamıyorum dediğim gibi yaşlandık.
 
MESUT- İlk girdiğim yaptığım iş görevlere başlamıştım ve hiç eğitim yapmıyordum  :D bu yüzden eğitim eksiğim çooookk fazla bende bu eksikliği para biriktirip basarak karşılamaya çalışıyorum ilk başladım zamanlarda dandik bir takım bulup orada biraz gelişip eğitim kupası en çok olan takıma gitmek amacımdı bu yüzden Evliya Çelebi misali gezdim durdum hep  :D ve yine takımdan çıkmıştım ve şimdiki takımım Elite başvuru yaptım ve Enes ve Emre abinin takımda yaklaşık 2. senem sanırım iyi ki buraya gelmişim çok iyi kişiler tanıdım burada ve asla ayrılmayı düşünmüyorum.
 
TOLGAHAN- Gelmesini istediğiniz veya iyi ki gelmiş dediğiniz bir yenilik var mı?
 
SERBAY- İyiki gelmiş dediğim tek güzellik kötü adamdan eğitimin gelmesidir.Şimdiye kadar gördüğüm en güzel yeniliktir. Adalet dağılımı için yapılmış süper bir yeniliktir.
 
MESUT- Oyuna iyi ki geldi dediğim özelik yardımcı olayı idi çok güzel ve iyi bir düşünce oyuna yeni kahramanlık adımlarının eklenmesini istiyorum mesela 100m para görevi biraz artsa fena olmazdı  :) veya kötü adam saldırlarında son vuruş gibi  :)
 
TOLGAHAN- Oyunda/forumda yapılmasını istediğiniz bir etkinlik var mı?
 
SERBAY- Yapılmasını istediğim tek etkinlik buluşmalar düzenlenebilir.Biraz zor gibi görünüyor ama ben Kırklareliliyim mesela takımımdan reis1231(Mesut) ve nedo(Nedim) kardeşlerimle Nedim kardeşimin işyerinde buluştuk.Pc başında muhabbet yüz yüze muhabbetin yerini asla tutmuyor hemde güzel zaman geçirebiliyorsunuz.Dediğim gibi biraz zor bir etkinlik olur ama imkansız değil.
 
MESUT- Foruma fazla uğraya sık kullan biri değilim gerektiği zaman kullanıyorum forum eskisi gibi değil artık bence önüne gelen herkes konu açmak için yazıyor ve forumu kirletiyor eski tadı yok bence bunun içinde yeni moderatörler seçildi ve onların forum için elinden ne geliyorsa yapacaklarından eminim 
 
TOLGAHAN- Oyundaki idolünüz nedir/kimdir?
 
SERBAY- Oyundaki idolum statlarımın WaysToDie gibi güzel olması olabilir.Takdir edersiniz ki TR 1 serverinde başını almış gitmiş bize tepeden el sallayan tek kişi olarak görüyorum.
 
MESUT- Oyunda bir idolüm yok benim kendimi örnek alıyorum  :D kendin ol yeter demişler bende bunu uyguluyorum  :)
 
TOLGAHAN- Oyunda rastladığınız ilginç bir olay/kişi oldu mu hiç?
 
SERBAY- Oyunda rastladığım en ilginç olay Bir Zamanlar Osmanlı takımının silinmesi oldu.Bu olay beni baya şaşırtmıştı.Başka da pek olmadı.
 
TOLGAHAN- Moderatör ekibine hiç katılmayı düşündünüz mü?
 
SERBAY- Moderatör ekibine katılmayı düşündüm ama işlerim bazen az bazen de çok yoğun oluyor. Gerekli ilgiyi gösteremem diye sonradan vazgeçtim.
 
MESUT- Moderatör ekibine asla ama asla katılmayı düşünmedim  :D zor bir iş bence Emre abinin moderatör olduğu zamanlar yüzünü görenler cennetlik idi ve işini ciddiye alıyordu moderatörlük bana göre bir iş değil 
 
TOLGAHAN- Moderatör olsaydınız forumda ilk ne yapmak isterdiniz?
 
SERBAY- Moderatör olsaydım forumda ilk forumdaki muhabbeti arttırıp oyundaki üyeleri foruma çekme yollarını arardım.Çünkü oyunu oynayıp ta foruma üye olmayan ve muhabbetlere katılmayan birçok arkadaş ve kardeşimiz var.Fazla takip etmiyorum belki de buna yönelik çalışmalar yapılmış olabilir.
 
MESUT- Forumda güzel bir öneri görmüştüm kusura bakmasın hatırlayamadım kimin önerdiğini rekorlar veya başarılar diye bir bölüm açılmasını istemişti böylelikle kim ne yapmış rahatlıkla görebiliriz 
 
TOLGAHAN- İkinize de öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için, sonra da bana katlandığınız için tekrardan çok çok teşekkür ederim. Son olarak forumdaki tüm oyunculara söylemek istediğiniz bir şey var mı? 
 
SERBAY- Forumdaki ve oyundaki tüm oyunculara söylemek istediğim şey eğitimlerinizi aksatmadan yapın eğer sağlam bir takımda kalıcı olmak istiyorsanız kendinize bir bakın ve öncelikle siz üzerinize düşeni yapın.Emin olun sonraki aşamada zaten size teklifler gelecektir.Siz yeter ki sağlam karakterli olun ve uslubunuza dikkat ederek konuşmaya ve kimsenin kalbini yok yere kırmamaya özen gösterin lütfen.Bunun bir oyun olduğunu hiçbir zaman unutmayın!
 
MESUT- Söylemek istediklerim oyunda iyi bir yere gelmek istiyorsanız kesinlikle eğitimleri yapın aksatmayın ben oyuna ilk başladığıma kimse bana tavsiye vermedi ve eğitimin ne olduğunu bilmiyordum. Ben deneyim kasmayı sevmiyorum bu yüzden para kasıyorum ve toplu şekilde basıyorum gelişmek için parada önemli bir faktör eğitimin açığını bir nebze olsun kapatıyor. Son olarak bunun bir oyun olduğunu unutmayın lütfen saygı sevgi çerçevesinde oynayın oyun için insan kalbi kırmaya değmez 
 
 
Karakteri olsun, hal ve tavırları olsun örnek aldığım ve çok sevdiğim iki kişi ile yaptığımız röportaj burada bitmiştir. Okuyan/okumayan herkese çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın!

  • systemgoko, useyourIMAGINE, Belictioner and 10 others like this

giphy.gif

 


#2 Nakruf

Nakruf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts
  • Takim:Fight Clup
  • Oyun Dünyasi:TR7
  • Karakter:nakruf






Yayınlanma tarihi 04 Nisan 2015 - 05:41 ÖÖ

Çok Güzel Olmuş.Elinize Sağlık   :)     2. Fotoğraf'da Adamın Gözü Kapalı Çıkmış Farkedenlere Selamlar :D

 

                                                                    Mesut-Tolga ;)


  • syavuz and Mesut.prlk like this

#3 Shady Magic

Shady Magic

    PMC!

  • Members
  • PipPipPip
  • 906 posts
  • Oyun Dünyasi:TR3

Yayınlanma tarihi 04 Nisan 2015 - 06:12 ÖÖ

Eline sağlık Tolga.

 

Sevdiğim,saydığım iki kişinin röpörtajı,enlerden olmuş :)


  • syavuz, Mesut.prlk and Shadow like this

                                    NqAvBX.jpg


#4 VizigoT

VizigoT

    ֍LMS֍

  • Members
  • PipPipPip
  • 630 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Last Man Standing
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:VizigoT

Yayınlanma tarihi 04 Nisan 2015 - 06:30 ÖÖ

Elinize, ağzınıza sağlık. Okurken zevk aldığım bir yazı olmuş. :)


  • syavuz and Mesut.prlk like this

But I know.You were just like me with someone disappointed in you

- Linkin Park


Kainatta var olan tüm güzellikleri barındıran sevdiğim, günaydın..



Spoiler


#5 Belictioner

Belictioner

    Angie

  • Banned
  • PipPipPip
  • 445 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:PowerFull
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:Belictioner

Yayınlanma tarihi 04 Nisan 2015 - 08:08 ÖÖ

Wooow :)

Tebrikler 

Canımsınız


  • syavuz and Mesut.prlk like this

#6 QueenB

QueenB

  • Members
  • PipPipPip
  • 435 posts
  • Oyun Dünyasi:TR2






Yayınlanma tarihi 04 Nisan 2015 - 08:38 ÖÖ

Güzel röportaj Tolga tebrikler :D

Eski takıma selam :)


  • syavuz and Mesut.prlk like this

7302b9a827ea6a5fe2493b645592639c06d4f6c5


#7 MertAslan

MertAslan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 363 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:Shadow Empire
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:MertCalis

Yayınlanma tarihi 04 Nisan 2015 - 09:10 ÖÖ

Çok güzel bir ropörtaj olmuş. Tebrikler


  • syavuz and Mesut.prlk like this

#8 RockAngel90

RockAngel90

    Hyakkimaru

  • Members
  • PipPipPip
  • 792 posts
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:...

Yayınlanma tarihi 04 Nisan 2015 - 04:44 ÖS

Çok güzel ropörtaj olmuş eniyilerinden biri diyebilirim :) burdan Mesut reis ve dodge2 ye selamlar :)


  • syavuz, Mesut.prlk and Shadow like this

#9 WaysToDie

WaysToDie

    ~~WTD~~

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 posts
  • Takim:~~GizliMaßed~~
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:WaysToDie






Yayınlanma tarihi 04 Nisan 2015 - 07:59 ÖS

Güzel bir röportaj olmuş :) İnşallah oyunda daha iyi yerlere gelirsiniz  B)


  • syavuz and Mesut.prlk like this

uU_h34IURjSA2M79J3pCoA.png


#10 LustWeckk

LustWeckk

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts
  • LocationSAKARYA
  • Takim:infécted Team
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:LusTWecK

Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2015 - 05:30 ÖS

Güzel bir röportaj olmuş :) Tebrikler..


LpLm51.png


#11 tdagasan11

tdagasan11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 posts
  • Takim:Minas Tirith
  • Oyun Dünyasi:TR11
  • Karakter:Cazzie






Yayınlanma tarihi 06 Nisan 2015 - 05:22 ÖS

Okuduğunuz için ve ilginiz için sizlere teşekkür ederim, nice röportajlara inşallah. 


  • Shady Magic and RockAngel90 like this

giphy.gif

 


#12 Tr1hasan53

Tr1hasan53

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 328 posts
  • Takim:Wech
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:Leanardo

Yayınlanma tarihi 07 Nisan 2015 - 09:57 ÖÖ

Çok güzel olmuş :)


  • Mesut.prlk, Dadaş and Tr3hasan2 like this

Şehitlerimiz için yastayız.Hepimiz Türküz,hepimiz Mehmetiz.

ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ!

#13 Mesut.prlk

Mesut.prlk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 posts
  • LocationİSTANBUL
  • Takim:TITANS
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:reis1231

Yayınlanma tarihi 07 Nisan 2015 - 12:33 ÖS

Güzel yorumlarınız için teşekür ederiz :)


  • RockAngel90 likes this

k5UoEvd99907.png


#14 HeroClasS

HeroClasS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 121 posts
  • LocationKOCAELİ
  • Takim:Set To Kill
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:CrystaL

Yayınlanma tarihi 30 Nisan 2015 - 09:05 ÖS

Abi Süper yaa Okumaya Deydi :)
Tebrikler..

POWER FULL UNUTULMAZ !!!


#15 Bahri Umman

Bahri Umman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • Oyun Dünyasi:TR4

Yayınlanma tarihi 01 Mayıs 2015 - 11:50 ÖÖ

Güzel röportaj.   Reis'e Selam ;)



#16 Diablo

Diablo

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 13 posts
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:Diablo

Yayınlanma tarihi 13 Ocak 2017 - 04:12 ÖS

Merhabalar ... 

 

Güzel bir röportaj olmuş. (y)

 

Emek var ve emeğe saygı :)

 

Herkese başarılar dilerim , görüşme dileğiyle hoşçakalın.... (wave)


Edited by Diablo, 13 Ocak 2017 - 04:13 ÖS.




Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye