Jump to content


Photo

Shadow37/Shadowhunter - TR6 - Strangereister


19 replies to this topic

#1 herobatı.

herobatı.

    BvB Is My Lıve :))

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1.088 posts
  • LocationIn The House
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:Strangereister

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 10:04 ÖÖ

WnZqLq.png

 

~

 

pgobpN.png

 

 

Strangereister - Merhabalar. Röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Kendinizi bize biraz tanıtabilir misiniz?

 

Shadow37 - Merhabalar : ) Bu röportajı bizle yaptığın için biz teşekkür ederiz.  İsmim Yasin. 22 Yaşındayım elektronik teknisyeniyim.. Bu işe de yeni başladım : )  Oyundaki nickim shadow37 dir. tr2-tr5-tr6 serverlarında oynuyorum : )

 

Shadowhunter -  Merhaba ben Ahmet röportaj için ben teşekkür ederim. 21 yaşındayım bende. Bütün sunucularda kariyerim var, su anda tr3 tr6 oynuyorum. Bilgisayar öğrencisiyim vakit geçirmek için hero zero oynuyorum.

 

Strangereister - Hero Zero oyununa ne zaman ve nasıl başladınız?

 

Shadow37 - 2013'te  başladım. TR2 sunucusu ilk göz ağrım. Oraya  kardeşim başlatmıştı,bende onun yüzünden başladım.

 

Shadowhunter - Oyunun  açıldığı ertesi günü facebook'da gördüğüm bir reklam sayesinde TR1 sunucusuna başladım.

 

Strangereister - Forumda moderator ekibine katılmak ister miydiniz ? İkinizde uzun zamandır oyundasınız, elbet bilginiz çoktur.

 

Shadowhunter - Mod. olmak eskiden isterdim ama artık istemiyorum pek . Biraz  uğraştırıcı bir iş gibi, bende pek uğraşmayı seven birisi değilim. Açıkçası bütün modlara kolay gelsin.

 

Shadow37 - Forumda moderator ekibine katılmak sanırım istemezdim. Güzel bir ünvan ancak, işlerimde var biliyorsunuz. Forumda çok gezemiyorum bu yüzden bana göre  değil ancak, 2 yıllı oyuncu olmanın tabiki de tecrübesi oluyor bu yüzden oyun hakkında iyi bir bilgi deneyimine sahip oldum.

 

Strangereister -  Birden fazla sunucuda oynamak size ne tür şeyler kattı veya kaybettirdi ?

 

 

 Shadowhunter - Birden fazla sunucu yeni arkadaşlar kazandırır diye düşünüyorum ve ikinci sunucuya başladığımda Yasin'le tanıştım bana böyle dostluklar kazandırdı ve fazla bir şey de  kaybettirmedi.

 

Shadow37 - Birden fazla sunucuda oynamak bana kazanç olarak daha çok arkadaş kazandırdı. Örneğin TR5'te ki tüm takımım arkadaşım ve bir çoğunu tanımıyordum önceden 30 kişinin 10 kişisini filan tanıyorum ancak, sonradan hepsi arkadaşım oldu. TR6'da  ise bir çok yeni arkadaşlarım oldu. Oyunu bilmeyene yardımcı oldum yeri geldiğinde  öneriler verdim : ) tanıdığıma  sevimdiğim en çok isimlerden birisi Eylüldür. tr6'da  κσlεяα nicki ile geçiyor... Muhabbeti  ile sohbet  filan ederken hiç sıkılmıyorum. Eylül de benim gibi cana yakın olması da kafa  denkliği falan gayat uyumlu birisi, oyunda tanıştığım  böyle iyi birisi kendisi ve kendisini de çok severim sürekli de söylerim bunu kendisinine. Bana fazla severde oynamanın verdiği kayıp ise, daha fazla zaman kaybı olması oldu. Ama yine de bu zamanı tanıdığım Duygu olsun, Kaya olsun,Eylül olsun hepsine feda  bu insanların. : ) 

 

 

Strangereister - Duyduğuma göre siz ikiniz daha öncelerden TR2 sunucusunda berabermişsiniz.Aynı takımda bulunup, o takımı yönetmiş siniz. Eskiye  dayalı bir arkadaşlığınız var  sanırsam 

 

Shadow37 - Evet  doğrudur. TR2'de çok eskiden taniştik, bir takımım vardı orada.  Ahmet'le tanıştım. Akıl hocası yaptım, gayet güzelde idare  ettik.

 

Shadowhunter - Evet TR2'de  aynı takımdaydık Yasin'le. Uzun süre aynı takımı yönettik beraber.  O zamanın güçlü takımlarına  rakip oluyorduk 9. sıraya kadar çıkmıştık. Daha sonra ikimiz beraber Forever'a geçtik.  Orada kendimizi geliştirdik.

 

Strangereister - Şuan hala Forever  takımında mısınız ?

 

Shadow37 - TR2 de ben evet hala Forever  takımındayım. TR6'da da  Ahmet'le beraber Forever  takımındayız.

 

Shadowhunter - Hayır maalesef  Hüseyin adında bir arkadaşım bırakması sonucu ben bıraktım tr2 sunucusunu. TR3'e başladım.   Ama  TR6'da  aynı takımdayız Yasin ile.

 

Strangereister - TR6 demişken.  TR6 sunucusunda takımınızın öz geçmişine bakıyorumda , ilk 4 ve 5 eğitim kupasını dizen takım sizmişsiniz, eğitim kupasını seviyorsunuz sanırsam ?

 

Shadow37 - TR6'da  evet. Takımız ilk 3 eğitim, 4 eğitim ve 5 eğitim kupasını dize bilen  bir takım oldu. Eğitim bizlerin öncelikli prensibidir. Şu an zaten bende  TR6'da eğitim rekortmenliğini elimde  tutuyorum. Benden sonraki en yüksek eğitim yapan arkadaşımda şu an takımda bir gün kaçırsam ona rekortmenlik ona devrediliyor : )  Bu da gerçekten güzel bir şey.  :)

 

Shadowhunter - Evet, eğitim şart diyebiliriz! Levelden önce  statü geliyor. Benim görüşüm eğitim yapmayan karakterler bence,  güçlü olamazlar. Eğitim şart!  ;)  Yani eğitimci takımız diye biliriz

 

Strangereister - İkinizinde eğitim yaptığınıza göre, aranızda küçük tatlı bir rekabet vardır/oldu mu ?

 

Shadowhunter - Hayır, level kasmadığım için Yasin benden hep 1 adım önce  oldu diye biliriz.

 

Shadow37 - Güzel bir soru. Oyunun başlarında rekortmen değildim. Ahmet'le de  aramda  çok ufak bir sayı farkı vardı, 1 eğitimdi sanırsam ancak, level de ondan önce  olduğum maalesef çok fazla rekabete giremedik : /. Ama level alsa idi çekişme çok sağlam olurdu aramızda.  :)

 

Strangereister -  Biraz hero zero'nun günlük yaşamınız hakkında konuşalım.  :)  Hero Zero'da bir gününüz nasıl geçer ? neler yaparsınız ?

 

Shadowhunter - Eğitimle başlayıp,enerjinin 100-150 gibi bir kısmını harcayıp 11-12 saatlik çalışma yaparım.

 

Shadow37 - Hmm hero önce  uyanır,çalışmasını biter parasını alır : ) Daha sonra  eğitim yapmaya  başlarım, eğitimi bitirdikten sonra  enerjiye geçerim arada  düelloları atarım : ) Bi kaç saatimi alıyor kötü geldiğinde gaza gelip ona saldırırız. : D Tabi çalıştığım için bu dediklerim çok uzun bir süre  almakta. : /

 

Strangereister - Hero Zero oyunu hayatınıza neler kattı ? neler kaybettirdi ?  Süre olarak bir şeyler kaybetmişsinizdir herhalde. 

 

Shadowhunter - Yasin'i tanıdım,Batıkan'ı, Hasan'ı, Enes'i TR6-TR2 Forever  takımını İbrahim Abiyi ve aklıma gelmeyen bir çok oyuncuyu tanıdım. Kaybettirdiği şeyler, çok uzun olması bir günün tamamı gidiyor gibi bir şey yani. Görevleri veya eğitimi oyun birazcık daha kısa yapsa  oyun kolay  olurdu diye düşünüyorum.

 

Shadow37 - Hero zero oyunu bana Ahmet gibi birkaç dost kazandırdı. Ahmet,Batı,İpek,Talha,Beyza,Eylül gibi arkadaşlarım mesela : ) Şimdi hepsinin ismini saymam uzun sürecektir. En değerlisi olarak başlarda Ahmet var ama  :)Her sunucuda iyi dostlarım oldu.Kazancım budur benim.  Kayıp olarak hırsımızdan maddi olarak sürekli bir yatırımlar oluyor. Süre olarakda aşırı kayıp oluyor..

 

Strangereister -  Oyuna gelen yeniliklerin arasında "bu yenilik iyi ki gelmiş" Dediğiniz bir yenilik oldu mu ?

 

Shadowhunter -  Evet, yardımcı fena değildi.   Birde haftalık turnuva geldiği çok iyi oldu.

 

Shadow37 -  Haftalık turnuva  şüphesiz var. Maskeyi gösterip göstermeme kararını bize vermelerini güzel olmuş: ) Düello listesinden kime ne kadar stat farımız var onu görebilmekte güzel : ) Petler zaten iyi özen gösterme gibi özellikler gayet düzgün ve  dengeli tasarlanmış. : ) Yetenek öğretme de güzel ancak, yeteneği öğreten petin silinmesi kötü. 

 

Strangereister - Oyunda dikkatinizi çeken garip bir şey ile karşılaştınız mı hiç ? 

 

Shadowhunter Evet şu düellolarda kat kat güçlü olmama rağmen, yenildiğim oyuncular çok dikkatimi çekti.

 

Shadow37 -  Tabiki de oyuna gelen şans faktörü sayesinde 3,000 stat fark attığım adamlara yenile biliyorum : ) Bunun dışında bazı grafik hataları oluyor dikkatimi çeken. Örneğin arkadaş olarak eklemişimdir, aşağıda profilne baktığım yerde surat kısmında sadece gözü ve burnu oluyor : D Komik duruyor bu da  : ) Birde yeni gelen bu çete görevlerinde 30 kişilik takıma 36 kişilik çetenin filan gelmesi de dikkatimden kaçmayan bir diğer husus oldu. : )

 

Strangereister - Oyunda  hayranlık duyduğunuz birileri veya birisi var mı ?

 

Shadow37 - Tabiki de herkesin hayranlık duyduğu birileri olmuştur. Benimde var bir kaç kişi : ) Bunlardan birisi WaysToDie : ) Çok uzun zamandır oynuyor ve Türk sunucusunu temsil ediyor. KurnazAga var, Hax var, MuratAkkoyunlu var, cronos vardı : ) Bunlar gerçekten çok iyilerdi ve  bu oyuncular gibi olabilmeyi hep isterdim, o yüzden hayranlığım var  bu oyunculara : ) TR5'te de  Kabadayı, Arche ve Balbazar'a  hayranlığım var.

 

Shadowhunter - TR2'de  Matrix78 ile KurnazAga'yı çok dikkatle izlerdim, hayranlık gibi yani. Birde TR1'de AliVeliDeli nickli bir oyuncu vardı. Deneyim turnuvasında her hata 1.nciliği alırdı. hax  ve  nephilim var.  Eskilerden bunlar.

 

Strangereister -  Peki ya shadowhunter,shadow37'yi tanıtsaydın onu nasıl tanıtırdın  ?

 

Shadowhunter -  Cana  yakın iyi kalpli biri. Sadece  takımını değilde, bütün hak eden insanlara saygı duyan biri.. diye  tanıtırım.  :)

 

Strangereister - Shadow37,shadowhunter'ı tanıtsaydın onu nasıl tanıtırdın ?

 

Shadow37 -  Ben Ahmet'i tanıacak olursam : ) İyi, yaşına uygun hareket eden, muhabbeti sıkmayan : ) Kendisinden önce  takımının iyiliğini düşünen birisi olarak tanımlayabilirim : ) Kişilik olarak çok efendi birisi nadir insanlardan. : )

 

Strangereister -  Röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için tekrardan teşekkür ederim. Son olarak buradan kahramanlara veya  arkadaşlarınıza bir şey demek ister misiniz ?

 

Shadow37 - Biz teşekkür ederiz. Bu röportaja bu sağlam iki dostu seçtiğiniz için : )Buradan tr2 deki tüm dostlarıma selam olsun : )Tr5 te Efsaneler takımına selam olsun,Serhat59,Kabadayı ,ѕυlтαη ,GANDALF2. Tr6 da Forever ,MT GAMERS,Savaşçılar takımına selam olsun.. Hatta seven sevmeyen herkese selam olsun buradan okudukları için.  Tr6 da birde tanıdığım iyi kalpli sevecen olan Beyza eğer okuyorsan sana da çok selamlar buradan ; ) Tek isteğim Forever ailesi eğitim şart.. Hakkımız ne ise, eskiden ne isek, aynı şekilde devam etmektir.. Herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.

 

Shadowhunter - Öncelikle TR6 Forever ailesine çok çok selamlar. Ayrıca diğer sunucudaki arkadaşlarıma sayacak olursam eğer, Sena,Hasan,Enes,Batıkan,Ömer,Selin,Mesut reis var ( unutmam onu ), İbrahim Abi var.

 

GYkmOy.png


  • Belictioner, tdagasan11, MertAslan and 21 others like this

"Yeniden denemek yenileceğini bilerek

Kazanmak, sevinmek, yönetmek ve delirmek.

Hayatın ellerinden alınacağını bilerek..."


#MicrophoneShow !


#2 ResidenTT

ResidenTT

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 posts
  • Takim:Saraybahçe JK
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:Expendables

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 10:10 ÖÖ

helal sevdiğim tüm herkesi bir araya almışınız çok güzel begendim


  • herobatı. and RockAngel90 like this
 
 
 

#3 ImComplete

ImComplete

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.452 posts
  • Oyun Dünyasi:TR3

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 10:12 ÖÖ

Gayet güzel bir röportaj olmuş,elinize sağlık.


  • Belictioner, herobatı., RockAngel90 and 3 others like this

#4 Manuel

Manuel

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 posts
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:UdinezeZaza

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 10:31 ÖÖ

Zihninize sağlık.


  • RockAngel90 likes this

...!


#5 Mesut.prlk

Mesut.prlk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 posts
  • LocationİSTANBUL
  • Takim:TITANS
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:reis1231

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 10:31 ÖÖ

Güzel bir röpörtaj olmuş ellerinize sağlık Shadowhuntere Selemlar ;)


  • herobatı., RockAngel90 and Shadow like this

k5UoEvd99907.png


#6 MertAslan

MertAslan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 363 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:Shadow Empire
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:MertCalis

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 10:46 ÖÖ

Çok güzel bir röportaj olmuş. shadow37 Yasin abinin oynayışını ve statlarını çok beğeniyorum bu arada :P :D


  • herobatı., RockAngel90 and Shadow like this

#7 Belictioner

Belictioner

    Angie

  • Banned
  • PipPipPip
  • 445 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:PowerFull
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:Belictioner

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 11:24 ÖÖ

Hahah çok hoş olmuş :D

Tebrikleer 

Ellerine sağlık Batıkan

 

Sevdiğim, saydığım iki insan :)

- Teşekkürler Ahmet abi -


  • herobatı., ImComplete, RockAngel90 and 1 other like this

#8 ProFighter

ProFighter

    Barış O.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.465 posts
  • LocationTürkiye/Balıkesir
  • Oyun Dünyasi:TR4






Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 11:25 ÖÖ

Çok güzel bir röportaj olmuş,eline sağlık Batıkan 


  • herobatı., RockAngel90, Shadow and 1 other like this

#9 Hyuuga

Hyuuga

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • Takim:MTGAMERS
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:κσlεяα

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 11:30 ÖÖ

Çok güzel bir röportaj olmuş :) Elinize sağlık :)
  • herobatı., RockAngel90, Shadow and 1 other like this

#10 RockAngel90

RockAngel90

    Hyakkimaru

  • Members
  • PipPipPip
  • 792 posts
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:...

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 12:08 ÖS

Güzel röportaj  oldu sağol batıkan :)


  • herobatı., ImComplete, ProFighter and 9 others like this

#11 hero2934

hero2934

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 posts
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:hero2934

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 02:12 ÖS

Röportaj kaliteli olmuş 10.0 puan ;)

#12 QueenB

QueenB

  • Members
  • PipPipPip
  • 435 posts
  • Oyun Dünyasi:TR2






Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 03:59 ÖS

Seçtiğin kişiler cok değerli zaten röportaj bomba olmuş :)

Bayıldım Batı tebrikler :D


  • herobatı., RockAngel90 and Shadow like this

7302b9a827ea6a5fe2493b645592639c06d4f6c5


#13 Nakruf

Nakruf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts
  • Takim:Fight Clup
  • Oyun Dünyasi:TR7
  • Karakter:nakruf






Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 04:58 ÖS

Aradığım Röportaj İşte Bu Eline Sağlık Batıkan

 

Yasin ve Ahmet'e selamlar


  • herobatı. and Shadow like this

#14 Tr1hasan53

Tr1hasan53

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 328 posts
  • Takim:Wech
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:Leanardo

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 06:12 ÖS

Çook güzel :) Burdan Ahmet abiye selamlar :))


  • RockAngel90, Shadow, Dadaş and 1 other like this

Şehitlerimiz için yastayız.Hepimiz Türküz,hepimiz Mehmetiz.

ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ!

#15 Bahri Umman

Bahri Umman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • Oyun Dünyasi:TR4

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 07:00 ÖS

Röportajı beğendim. Oyunda başarılar.

#16 mehmet20021

mehmet20021

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 419 posts
  • LocationTrabzon
  • Oyun Dünyasi:TR5

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 07:01 ÖS

Ellerine sağlık Batıkan Abi.Diğerleri kadar güzel bir röportaj.Ahmet Abi'me beni TR3'de takımına aldığı için (Tekrar) teşekkürlerimi ileteyim dedim.


  • RockAngel90 and Shadow like this

tumblr_nr4vitHZC61uzgi7io2_500.gif

 


#17 Nekodancer

Nekodancer

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 191 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:OSMANLI TORUNLARI
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:YasinGorkem

Yayınlanma tarihi 02 Mayıs 2015 - 07:05 ÖS

ahahahahah yasin abi :D D: :D D: Komedi ya :) 

 

başarılar dilerim batıkan iyi yapmışsın 



#18 h4riboo

h4riboo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • Takim:EndTeam
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:h4riboo

Yayınlanma tarihi 03 Mayıs 2015 - 12:39 ÖS

Güzel bir röportaj olmuş teşekkürler Batıkan :)


Hero zero kullanıcı adım "h4riboo".TR6'de beni bulabilirsiniz.Haa, bu arada forum kurallarına uymayı sakın  unutmayın. Benden bu kadar. İyi eğlenceler, iyi forumlar.    <_< 
A2A51r.png

#19 Zamazingo

Zamazingo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 26 Temmuz 2017 - 08:21 ÖÖ

Başarılı röportaj.Görsellerin güncellenmesi lazım.Aradan uzun zaman geçmiş.



#20 Tr5byqral

Tr5byqral

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 posts
  • Takim:SarayBahçe Jk
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:byqral21

Yayınlanma tarihi 26 Temmuz 2017 - 01:53 ÖS

Başarılı bir röportaj olmuş iki Tarafı da Tebrik ederim :)
1gay2A.png



Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye