Seti ilk tamamlayan olarak ( dün gece tamamlandı ) görselini paylaşayım. Kıyafetin üstümüzde nasıl göründüğüne bakalım.
2 kere bonuslu modu 2 kere normal modu bitirmiş biri olarak bir kaç öneride bulunmak istiyorum.
● Üstte tuzak olan, iple bağlanmış odalara girmeyin boşa canınız gider.
● Kırmızı odalar daima dövüş odalarıdır ve bu odalarda dövüş yapmayın her zaman egzersiz seçeneğini yapın çünkü dövüşte kaybetsenizde kazansanızda belli oranda can giderken egzersizde kazanırsanız gitmiyor.
● Sıradan odalar seri ilerlemek için en iyi oda fakat ödülü en az olan oda.
● Sarı odalara mutlaka girerim. Şans odası iyi bir şey de çıkabilir kötü bir şeyde çıkabilir fakat ben genelde hep iyi bufflara denk geldim.
● Mavi odalar mutlaka girin genelde mavi odalarda ya soru soruyor ya da su sebili oluyor ve
içince yüksek ihtimal canınızın belli bir oranını iyileştiriyor.
● Kartları gereksiz harcamayın boss öncesi eklenti alabileceğiniz robottan can fullemesi yapmanıza olanak sağlar kartlar boşuna donut vermezsiniz.
● Odalarda pembe oda var bu oda en iyi oda çok nadir geliyor her 100 seviyede 1 kere denk geliyorum gelirse mutlaka girin.
● Son olarak odaları sıralayacak olursak pembe oda - mavi oda - sarı oda - sıradan oda - kırmızı oda gibi sıralayabiliriz.
● Canınız azalırsa saldırı yapmayı ve ilerlemeyi bırakın yenilenmesini bekleyin yoksa canınız biterse 1 kerelik tekrar başlama hakkı veriyor yine biterse canınız direk bitiyor ve başa dönüyorsunuz.