Jump to content


Photo

# TR1 FatihSultanMehmedHan ## TR3 Sensei #


30 replies to this topic

#1 Belictioner

Belictioner

    Angie

  • Banned
  • PipPipPip
  • 445 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:PowerFull
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:Belictioner

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 02:36 ÖS

a0q0YR.png

 

LEPEDJ.png

 

PB3B1Q.png

 

 

Merhabalar.

İlk röportajım ile karşınızdayım. Yaklaşık bir saat daha erken paylaşacaktım fakat yanlışlıkla sekmeyi kapatınca gitti her şey...

Yeniden yazmak zorunda kaldım maalesef.

 

Konu içeriği olarak acemi olduğumu düşünüyorum, eğer öyleyse kusruma bakmayın lütfen.

Bol bol yorum yapmanızı istiyorum, iyi incelemeler efendim.

 

 

*Sizin de tanımanızı istediğim iki kişi ;

  • Bir yanda FatihSultanMehmedHan!
  • Diğer yanda ise Sensei!

 

 

  • Belictioner : Öncelikle merhaba baylaar, ben sizi tanıyorum fakat burdaki ahali sizi tanımıyor. Kendinizden bahseder misiniz?
 

 

FatihSultanMehmedHan : Merhabalar efendim. Hay hay matmazel, tabii ki bahsederim. Öncelikle ismim Mehmet ve yaşım 16. Ankara'da yaşıyorum ve lise 2. sınıf öğrencisiyim. TR1 sunucusunda FatihSultanMehmedHan nickiyle boy gösteriyorum.

 

Sensei Merhabalar, ben Mehmet.17 yaşında, Lise 3.sınıf öğrencisiyim. İstanbul'da yaşıyorum.Boş vakitlerimde bilgisayar başında vakit geçirmeyi, spor ile uğraşmayı severim. TR3 serverinde Sensei nicki ile oyunuma devam etmekteyim.

 

 

  • Belictioner : Oyuna hangi tarihte başladınız? Başladığınız bu tarihte oyunu nereden gördünüz? Açtığınızda oyun hakkındaki yorumlarınız neler oldu?

 

 

Sensei Oyuna 2013 aylarının sonlarına doğru başladım. İnternette gezinirken oyunun reklamını gördüm, daha sonra neymiş bu bir bakalım diyerek oyuna başlamış bulundum. Oyun hakkındaki yorumum grafiklerinin hoş olduğuydu, ilk zamanlar oyunu tam kavrayamasam da oynaya oynaya alıştım ve bugünki hale geldim.

 

 

FatihSultanMehmedHan  : 21.12.2012 tarihinde logosu "F" harfi olan sosyal paylaşım sitesinin reklamlarında gözüme çarptı ve "Bir göz atayım, beğenirsem oynarım" diyerek başladı benim kahramanlık maceram. Yani senin eline su dökemem selin ama oyunun en eskilerindenim. O zamanlar oyun sadece benim boş vakitlerimde zaman geçirmek için oynadığım bir oyundu. Hero Zero'nun sadece hesap kasmaktan ibaret olduğunu düşünüyordum, oysa ki yanılmışım. Hero Zero bir oyundan çok daha fazlası oldu benim ve benim gibi bir çok kişi için. Başta siz olmak üzere bir çok arkadaşlık ve aile ortamına şahit oldum. Bu oyunda bir çok insanı gerçek arkadaşlarımdan daha yakın hissettim kendime. Hero Zero içindeki dostlarım sayesinde bir yaşam tarzı oldu benim için.

 

  • Belictioner : Oyunumuza hangi sunucuda başladınız? Bizimle biraz (!) oyun hakkındaki görüşlerinizi paylaşır mısınız

 

 

Sensei  İlk zamanlar TR1 sunucusunda bir hesap açtım ve oyunu oynamaya başladım. Kısa bir süre sonra TR3 serverinin açılacağı haberini alınca TR3 serverini bekledim ve açıldığı ilk gün hesap açarak oradan oyunu oynamaya devam ettim. O gün bugündür TR3 serverinde oynamaya devam ediyorum lakin bir önceki hesabım ban yediğinden dolayı 140-150 gün gibi bir süre önce açtığım ''Sensei'' nickli hesabım ile oyunu oynamayı sürdürüyorum. Oyun hakkındaki görüşlerime gelecek olursak oyun gayet iyi. Kötü yanı ise oyunun çok zamanımızı yemesi.Şahsen ben günümün yaklaşık 10 saatini oyuna harcıyorum ve istesen de istemesen de bu reel hayatını olumsuz etkiliyor. Bunun dışında kötü bir yanı yok. Grafikleri, takım sohbeti vb. özellikleri kullanıcı tarafından dikkat çekiyor.

 

 

 

FatihSultanMehmedHan Oyuna Türkiyenin ilk sunucusu olan TR1 serverinde başladım ve ufak tefek tatiller ve aksilikler olmasına rağmen başladığım günden bu yana aynı hesabımla devam ediyorum. Öncelikle Hero Zero'nun oyun bazındaki görüşlerimi beyan etmek istiyorum. Hero Zero benim yaklaşık 3 yılımı harcadığım bir çok olaya imzamı attığım bir arkadaşlık oyunu. Hero Zero bir oyun olarak öncelikle bir çok insanların gözüne anlamsız bir iki görevden ibaret olan insanın fazla zaman harcamasına neden olacak gösterişsiz bir oyun gibi görünse de içinde cevherler yatan benim için değeri ve anlamı büyük olan bir oyun. Sizler gibi bir çok güzel insanla bu oyunda tanıştım, bu oyunda vakit geçirdim. Kimi zaman uykumdan kestim bu oyundaki arkadaşlarım için ayırdım vaktimi, kimi zaman cebimden çıkardığım parayı verdim takımımdaki arkadaşlarımın keyfi için oyuna. Kimi zaman üzdü kimi zaman sevindirdi, benden pek çok şey aldı bu oyun zaman gibi ve almaya da devam edecek gibi görünüyor. Ama bir çok şey verdi bana güzel dostluklar gibi iyi bir arkadaş ortamı gibi tanımadığım insanlar yardıma koştu bazen benim için, bazen de ben tanımadığım insanlar için yardıma koştum. Kısacası benden pek çok şey alıp pek çok şey verdi bana Hero Zero.

 

 

  • Belictioner : Çok iyi takımlarda yer alıyorsunuz. Belirli mertebelere ulaşmış kişilersiniz. Buralara nasıl geldiniz?

 

 

FatihSultanMehmedHan : Öncelikle şu an ben TR1de iyi bir yerlerdeysem bunu dostlarıma borçluyum, beni oyuna bağlayan sizlersiniz, ben oyunu sırf dostlarım için, onlarla vakit geçirmek için oynuyorum. İnsanın insana bakış açısı çok önemlidir efenim. Ben elimden geldiğince bütün herkese saygı ve sevgi göstermeye, empati kurmaya, yardımlarına koşmaya ve onlarla vakit geçirmeye, gerektiğinde gerekeni yapmaya çok önem verdim. Böylelikle bir çok arkadaşlık kurdum ve sürdürdüm. Ben büyük yerlerde olmamı siz dostlarıma bağlıyorum matmazel. Bana hep destek oldunuz, her zaman yanımda oldunuz, var olun. Takımımızın TR1 serverinde 4.lük gibi bi başarı yakalamasını da ben takım arkadaşlarıma bağlıyorum hepsi birbirinden değerli birbirinden güzel insanlar, birbirimizi biraz anlamaya çalışıp birbirimize güvenince gerçek takım oyunu ortaya çıkıyor ve ister istemez başarılar yakalıyoruz. Burdan tüm The Ottoman Empire ailesine selam yolluyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum, iyi ki varsınız. Biraz da kahramanımın nasıl iyi olduğu konusuna değinirsek, çok çaba sarf ettim gelişmeye, çok emek verdim böyle bir hesap ortaya çıktı. Ancak ben pek beğenmiyorum şu anki yeteneklerimi. Zamanında eğitim yapmamamdan kaynaklı ciddi bir statü eksikliğim var umarım telafi edebilirim. Burdan arkadaşlara sesleniyorum "Eğitiminizi ak-sat-ma-yın". Sonra Fesemehe abi dediydi dersiniz  :D

 

Sensei : Biz geliriz. :P Şaka bir yana her ikimiz de iyi takımlarda yer alıyoruz ve belirli yerlere gelmiş kişileriz. Nasıl geldiğime değinecek olursam işin sırrı günlük eğitimlerini aksatmamak ve x4 enerji bitirmekden geçiyor. Bir nevi oyuna bolca vakit ayırmalısınız. Bu işlemleri her gün düzenli şekilde uygular, yolunuzdan şaşmazsanız gelişememeniz için hiçbir sebep yok ki bu da benim şahsi görüşümdür. İşte öyle Selincim.

 

 

  • Belictioner : Hero Zero size neler verdi? Sizden neler aldı?

 

 

Sensei HZ bana sabretmem gerektiğini öğretti, ayrıyeten bazı insanlara güvenmemem gerektiğini de. Verdiği diğer bir şey ise sizlersiniz. Çok önemli ve büyük dostluklar edindim.Aldığı şeyler ise.. Ihm, bir şey almadı.Yalan söylemek istemeyiz şimdi değil mi ama ? ^^

 

FatihSultanMehmedHan Hero Zero benden başta 3 yıl gibi büyük bir vaktimi, ne kadar harcadığımı bilmiyorum ama paramı ve sosyalliğimi aldı. Verdiği şeyler ise, başta sizin gibi tatlı bir bayanla ve şu an ropörtajımızın 3. planındaki espirici şahısla tanıştırdı ve sizler gibi bir çok güzel dostlar ve dostluklar verdi. Alış-verişten kârlı çıkan taraf olduğumu düşünüyorum.

 

 

  • Belictioner : Karakterinizle beraber geçen bir gününüzü bize anlatır mısınız? Bu özel gün nasıl geçer neler yaparsınız?

 

 

Sensei Oyuna girer girmez ilk yaptığım şey Belictioner adlı hanımefendi'nin açık olup olmadığına bakmak oluyor. Çoğu zaman açık olmuyor. (uykucu şey) Sonrasında ise mağazayı yenileme, özel görevler, görevler, eğitimler ve aralarda da düello-lig saldırılarıyla beraber günüm devam ediyor.Bu arada takım sohbetini de ihmal etmiyorum tabii ki.Tüm bunların ardından karakterimi çalışmaya bırakıyorum ve o anki ruh halime göre etrafıma soğuk espriler saçıyorum.Evet, bize de bir espri yap dediğinizi duyar gibiyim.Sizi kırmayacağım: ''Dün gece yattım, bugün tekne.'' Üşüttüysem kusura bakmayın. *,*

 

FatihSultanMehmedHan : Benim için gün gece yarısı başlar, Oyun her gece yarısı enerjilerimizi cesaretimizi vs. doldurduğunda yaptığım ilk iş eğitimdir, eğitimleri bitirmeden asla görevlere başlamam, başlamışsam da yanlışlıkla başlamışımdır. Eğitimlerin ardından görevleri bitirmeye çalışırım, genelde bitiremem başımın tacı bir kaç tatlı arkadaş sayesinde ama canları sağ olsun, onlardan önemli değil. Genellikle para ağırlıklı görevleri yapmaya çalışıyorum yeteneklerim seviyeme göre pek iyi olamdığı için. Size de para kasmanızı tavsiye ederim. Neyse işte, bu eğitimleri ve enerjileri bitirmeye çalışırken marketi yenileme, düello ve lig saldırıları gibi ufak işleri hallederim genelde. Daha sonra yapacak bütün işler bittiyse 1 saat-1 saat çalışmaya bırakır ve arkadaşlarla sohbet etmeye devam ederim.

 

 

  • Belictioner : Biz moderatörlerin arasına katılmayı hiç düşündünüz mü?

 

 

Sensei : Evet, düşündüm ve amacıma ulaştım da. Birkaç ay öncesine kadar forumda moderatördüm. Lakin tatsız bir olay yüzünden tekrardan üye oldum.

 

FatihSultanMehmedHan Evet, 2 defa düşündüm ancak ikisinden de sonuç alamadım. Biraz hatta biraz değil bayağı asosyalım, boş vaktim çok oluyor günde değerlendirmek, Moderatörlüğe başvurmak istdim ama kabul edilmedim. İlk başvurumu 1,5 yıl önce, ikinci başvurumu 1-2 ay önce yapmıştım, son yaptığım başvurunun neden kabul edilmediğini dahî bilmiyorum. Canları sağ olsun.

 

 

  • Belictioner : Oyundan sevdiğiniz kahraman ya da kahramanları bizimle paylaşır mısınız?

 

 

FatihSultanMehmedHan Başta siz matmazel, yani Belictioner ve daha sonra Forumu ve oyunu bırakmasına rağmen Köftehor, ardından ropkam Mehmet, başlarında akıl hocalarım olmak üzre tüm The Ottoman Empire ailesi ve adını saymadığım ablalarım, abilerim, kardeşlerim. Hepsine burdan selamlar, sevgiler. Adını saymadıklarım kusuruma bakmasınlar lütfen. Ha bu arada Alamanyadaki dayıma burdan selamlar yolluyorum  :D

 

Sensei En sevdiğim kahraman örümcek adamdır falan demiyeceğim tabii ki.Oyundaki En sevdiğim kişi; konuşmaya doyamadığım, yeri bende apayrı olan Selindir.(Siz oluyorsunuz hanımefendi) Diğer bir kişi ise her ne kadar beni sık sık gıcık etse de ropkam yani ''FatihSultanMehmedHan''dır.Takımım olan Devleti Ebed Müddet'in üyelerini de bir hayli severim.Sevip sayıp da ismini buraya yazamadığım, unuttuğum birçok kişi var.Onlar da kusura bakmasınlar.

 

 

  • Belictioner : Ropka mı  :D Hahahayt. Bu bir hitap şekli mi yoksa? Ne anlama geliyor peki?

 

 

Sensei : Ropörtaj kardeşliği adına!

 

FatihSultanMehmedHan : Ropka : ROPörtaj KArdeşi  :D İki kelimenin baş harflerinin birleşimi  :D

 

 

  • Belictioner : Hmm, anlıyorum  :D Şeey bu çok sevdiğiniz kahramanlarla ilerde buluşmak ister misiniz? Belki de buluştuğunuz kişiler olmuştur.

 

 

FatihSultanMehmedHan : Ihm okuldan ve mahalleden arkadaşım olan MehmetKAPTAN'ı saymazsak daha önce Hero Zero'da tanıştığım hiç kimseyle buluşmadım. Ve ilk buluştuğum kişi siz olun istiyorum matmazel. Ve ayrıca dostum Köftehor ile de buluşmayı çok isterim.

 

Sensei Tabii ki buluşmak isterim, hatta en çok istediğim şeylerden biri diyebilirim.Bu isteğim gerçekleşirse bu HZ'da ki ilk buluşmam olacak.

 

 

  • Belictioner : Benimle röportaj yapmaya katlandığınız içiin, çok teşekkür ediyorum canlarım

 

 

Sensei : ''Biz kıyafet mıyız ki katlanalım?'' demek isterdim ama demiyeceğim. Asıl ben teşekkür ederim Selincim, güzel bir ropörtaj oldu.

 

FatihSultanMehmedHan : Bence matmazeel, biz bu ropörtajda Mehmet'e katlandığımız için onun bize teşekkür etmesi gerekiyor. Her neyse biz teşekkür ederiz bizimle bu şerefi paylaştığınız için. Hayırlı günler dilerim millet : ))

 

FatihSultanMehmedHan  ;) 

Sensei   (smug) 

 

 

Başka röportajlarda görüşmek üzre! 


  • WaysToDie, Archives, sixbullet and 22 others like this

#2 MaviRuh

MaviRuh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Takim:Deftones
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:MaviRuh

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 02:49 ÖS

Güzel bir röportaj olmuş elinize sağlık


  • Belictioner likes this

#3 Archives

Archives

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 posts
  • Takim:FiRe Of YoUtH
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:Archives

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 02:50 ÖS

Çok güzel bir röportaj olmuş selin, ellerine sağlık :)


  • Belictioner and FatihSultanMehmedHan like this

                               J46PNq.png


#4 Guest_DaRkBlaCk16_*

Guest_DaRkBlaCk16_*
  • Guests

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 02:53 ÖS

Gayet güzel bir röpörtaj olmuş Selin.Ellerine sağlık.Mehmetlerede ayrı bir teşekkür etmek lazım tabiki :D

#5 *GökTürk*

*GökTürk*

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 posts
  • Takim:FiRe Of YoUtH
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 02:54 ÖS

Bence gayet guzel bir roportaj olmus Selin. Tebrikler :)

 

Fotograflar biraz fazla karanlik olmus ama onemli olan icerik :)


  • Belictioner, Manuel, Razor20 and 1 other like this

#6 hero2934

hero2934

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 posts
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:hero2934

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 03:00 ÖS

Röportaj oldukça iyi gözü kara korkusuz bir modun böyle bir fotosu olur :D


  • Belictioner, ImComplete and like this

#7 KaLipso

KaLipso

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.447 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 03:01 ÖS

Röportaj güzel olmuş. İçeriği de fena değil..


  • Belictioner and Mesut.prlk like this

#8 Razor20

Razor20

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 posts
  • Takim:Elite
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:EmreReis

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 03:02 ÖS

Bence de Gayet Güzel Bir Röportaj Olmuş Selin  :)


  • Belictioner, FatihSultanMehmedHan and ImComplete like this

#9 Mesut.prlk

Mesut.prlk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 posts
  • LocationİSTANBUL
  • Takim:TITANS
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:reis1231

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 03:08 ÖS

Başarılı bir röpartaj olmuş emeği geçen herkesin emeğine sağlık :)


  • Belictioner and FatihSultanMehmedHan like this

k5UoEvd99907.png


#10 sixbullet

sixbullet

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 81 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Fire Of YoUTH
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 03:18 ÖS

Güzel Röportaj Olmuş Ellerinize Sağlık :)


  • Belictioner, FatihSultanMehmedHan, Razor20 and 1 other like this

aa3d889eaad36f93951e2de1127125b8.jpg


#11 ProFighter

ProFighter

    Barış O.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.465 posts
  • LocationTürkiye/Balıkesir
  • Oyun Dünyasi:TR4






Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 03:18 ÖS

Arkadaşlar,bir hata olmuş.Bizlerin onayı olmadan postlar gözükmüyormuş.Bu sorunu çözdük ve hepinizden özür dileriz.Tüm postlar gösterime açıldı .Lütfen post gözükmedi diye çift post atmayın.Sorun devam ederse bunu düzeltmeye çalışacağız,şuanlık herşey normal.



#12 PowerPuff

PowerPuff

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 posts
  • LocationJoker :)
  • Takim:TİTANS
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:PowerPuff

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 03:28 ÖS

Selin ellerine sağlık çok güzel bir röportaj olmuş :)


  • Belictioner and FatihSultanMehmedHan like this

NW4RqY.png

 

68kLZ3.jpg

 

 

 

 

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

#13 Okeanos

Okeanos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 posts
  • Takim:PowerFull
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:Okeanos.

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 03:44 ÖS

Başarılı ve hoş bir röportaj olmuş :)

Sayın moderatörüm Selin hanım ve Saygı değer arkadaşım Mehmete Başarılarının devamını dilerim :)


  • Belictioner, FatihSultanMehmedHan and lazkızıı like this

Spoiler

#14 K'İlluminati

K'İlluminati

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 posts
  • LocationcCc Türkiye cCc
  • Takim:Yok
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:Oyundan Emekli

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 04:23 ÖS

Hoş bir röportaj olmuş ellerinize sağlık :)
Yanlışsam düzeltin ama Ropörtaj Kardeşliği:Ropka yerine Röpka olması gerekmiyor mu?:D Orjinal Kelime Röportaj değil mi? Acaba ben mi yanlış biliyorum :)

Edited by K'İlluminati, 02 Ekim 2015 - 04:23 ÖS.

  • Belictioner and FatihSultanMehmedHan like this

#15 lazkızıı

lazkızıı

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 27 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:Devleti Ebed Müddet
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:*billll*

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 04:26 ÖS

Röportaj harika, emeğinize sağlık :)


  • Belictioner likes this

                                                         ZJpn6A.jpg


#16 ClqNTrK

ClqNTrK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Takim:Devleti Ebed Müddet
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:ClqNTrK

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 04:32 ÖS

Çok Güzel Olmuş  ;)


  • Belictioner and FatihSultanMehmedHan like this

#17 Belictioner

Belictioner

    Angie

  • Banned
  • PipPipPip
  • 445 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:PowerFull
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:Belictioner

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 04:41 ÖS

Hoş bir röportaj olmuş ellerinize sağlık :)
Yanlışsam düzeltin ama Ropörtaj Kardeşliği:Ropka yerine Röpka olması gerekmiyor mu?:D Orjinal Kelime Röportaj değil mi? Acaba ben mi yanlış biliyorum :)


Benimle ilgisi olan bir şey değil röportajda da görüldüğü üzre
Şans eseri yanlış yazılan bir kelimeden turetmislerdi diye hstirliyorum
  • FatihSultanMehmedHan and ImComplete like this

#18 K'İlluminati

K'İlluminati

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 posts
  • LocationcCc Türkiye cCc
  • Takim:Yok
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:Oyundan Emekli

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 04:54 ÖS

Benimle ilgisi olan bir şey değil röportajda da görüldüğü üzre
Şans eseri yanlış yazılan bir kelimeden turetmislerdi diye hstirliyorum

Bunu işin gırgırı olarak espri maksatlı yazdım sizinle alakası var diye değil öyle bir düşüncemde olmadı zaten :) Aaa yanı ayıp ediyorsunuz modum hiç öyle şey olur mu :D

Edited by K'İlluminati, 02 Ekim 2015 - 04:55 ÖS.

  • Belictioner likes this

#19 KIVIRCIK

KIVIRCIK

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 246 posts
  • Takim:GizliMabet
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:hasan5ȝ

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 04:59 ÖS

İlk deneyimine göre başarılı olmuş Belictioner :) 


  • SwaTucK, Belictioner, Dadaylı and 3 others like this

OAzONQ.png


#20 RockAngel90

RockAngel90

    Hyakkimaru

  • Members
  • PipPipPip
  • 792 posts
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:...

Yayınlanma tarihi 02 Ekim 2015 - 05:35 ÖS

Güzel röportaj olmuş .Ellerine sağlık Selin. Diğer iki Mehmet'e başarılar.


  • BlueJack, Belictioner, Mesut.prlk and 9 others like this



Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye