Jump to content


Photo

Yeni Yıl Süprizimiz :)


24 replies to this topic

#1 cullina

cullina

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 331 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 04 Ocak 2016 - 07:21 ÖÖ

Merhaba değerli kahramanlar,

 

2016 yılının ilk sürprizi olarak sizlere kendimizden bahsetmek istedik. Umarız keyifle okuyup bizler hakkında bir nebze bilgi sahibi olursunuz. Daha fazla bekletmeden Hero Zero Takımı'nın röportajına geçmek istiyorum.

 

1. Bize kendinizi kisaca tanıtabilir misiniz? (kullanıcı adınız, adınız, işiniz, yaşınız, hobileriniz vb.)

 

Selin: Merhaba, ben Selin, herkesin bildiği Cullina. Metalurji ve Malzeme Mühendisiyim. Hero Zero Ekibinde 3 yıldır varım. Admin olarak Hero Zero Türkiye forumu ve desteği ile ilgili herşey benden geçmekte. Oyunda hesabım bulunmamakta buradan herkese duyurmak isterim çünkü en çok sorulan sorulardan biri bu. Fenerbahçeliyim aileden. Yemek yapmayı, sinemaya gitmeyi ve kitap okumayı seviyorum. 

 

Yasin: Merhaba, Adım Yasin, nam-ı diğer YasinCCK. 32 yaşındayım, Çukurova Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunuyum. Özel bir şirkette Elektirk satış yöneticisiyim. 18 aydır Hero Zero Takımının bir parçasıyım. Sağlam Beşiktaş'lıyım, hiç bir maçını kaçırmam. Takım ayırt etmeksizin futbol ve sporun her türlüsünü izlemeyi severim. Fotoğraf çekmeyi, bir şeyler çizmeyi, bisiklet sürmeyi çok severim. Araçlar ve modifiye üzerine ciddi bir ilgim vardır. Eskisi kadar olmasada aracımla ilgilenmekten, bir şeyler uygulamaktan keyif alırım. Aynı zamanda bir araç markasının forumunda süpermoderatör olarak görev yapmaktayım.

 

Can: Memnuniyetle.İsmim Can,31 yaşındayım, şuan herhangi bir işte çalışmıyorum. Eskisi gibi oynayamamakla beraber futbol en büyük ilgim diyebilirim. İzlemeyi, takip etmeyi, oynamayı, sanal da olsa yönetmeyi çok severim (menajerlik oyunlarıyla). İsmini Can Bartu'dan almış çok sıkı bir Fenerbahçeliyim. Bunun yanı sıra bilgisayar ve internet birçoğumuzun olduğu gibi önemli zamanımı harcadığım hobilerimden. Oyunda huyymarik kullanıcı adıyla bulunmaktayım, her TR sunucusunda kontrol amaçlı karakterim var fakat sadece TR4 ve TR5'te oynuyorum.

 

İpek: Merhabalar, ismim İpek, 20 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim, fotoğrafçılık bölümünde okumaktayım. TR2 ve TR4 adım BlueJack, TR6 serverında da pierrot ismiyle oynamaktayım. Film izlemeyi, doğa ve hayvan fotoğrafları çekmeyi, oyun oynamayı ve en çok da kitap okumayı seviyorum.

 

Emre: Selamlar, Emre ben. 22 yaşındayım. Üniversite dış ticaret bölümü mezunu sayılırım( Laf aramızda +3. yılımdayım). Zamanında televizyon programım ve radyo yayınım oldu. Tabi işsizim denebilir şuan.Yeni istifa ettim, üzerime afiyet. Oyuna başladığım sunucu olarak sadece TR4'te Garfield ismi ile oynuyorum. Hayatım seçme hakkı bana verilebilse oyun ve uyku üzerine kuruludur. 24 saat oyun oynar, 12 saat uyurum. En büyük hobim çoğumuzun olduğu gibi oyun oynamak yanında uyumak elbette. Bir gün 18 saat uyuduğumu söylemeden geçemeyeceğim.

 

Büşra: Herkese selamlar. Beni tanıyan tanır :) Büş :))) ismim , 17 yaşındayım. Lise öğrencisiyim. Her serverda hesabım bulunmakta ; ama en aktif bulunduğum server TR2 , orada da enriquettes nicki ile oynamaktayım. Film - dizi izlemeyi , çizim yapmayı , müzik dinlemeyi , kitap okumayı çok severim.

 

Barış: Ben Barış,13 yaşındayım. Oyun ismim Profighter, öğrenciyim. Hobi olarak genellikle bilgisayar ve mobil oyunlara ilgim var, strateji oyunlarını çok severim.Gerçek hayatta ise futbol ve basketbol oynuyorum ve aynı zamanda takip ediyorum. Bunların yanı sıra internette dolaşırken haber/makale tarzı yazılar okumayı severim.

 

2. Hero zero ile nasıl tanıştınız? Forumda var olma sebebiniz nedir? Neden bu görevi istediniz?

 

Selin: Hero Zero ile 3 yıl önce bir arkadaşımın beni tavsiyesi ile tanıştım. Türk serverları ile ilgilenecek bir sorumlu arıyorlardı ve benimle çalışmak istediler. Forumda kontrol amaçlı bulunuyorum, moderatörlerim dışında oyun içerisinde kankam, can dostum yok :) Bu görevi ufkumu genişletmesi için, oyunlar hakkında bilgi sahibi olmak ve Türkleri en iyi şekilde temsil etmek için istedim. Türkçe ve İngilizce bilmem oldukça etkili oldu.

 

Yasin: İnternette gezerken bir linke tıkladım, denemek amaçlı o gün son server olan TR4'de hesap açtım ve hikaye başladı. Bu kadar uzun süre devam edeceğini tahmin etmiyordum. Kaliteli insanların olduğu bir takıma denk gelmem en büyük şansım oldu. Takım arkadaşlarımızla organize olup TR5'in açıldığı ilk gün o serverada başladık. Zor olsa da iki serverı idare etmeye çalışıyoruz, sanırım iki serverın birinci takımı olarak bunu başarıyoruz. Bir işi yaptım mı en iyisini yapmaya çalışırım. Aynı zamanda o işin mutfağında, yönetiminde olmayı isterim. Zaten moderatörlük tecrübem vardı. Bu sebeplerden forumda ve destekte görev aldım. En uzun ömrülü moderatör olark görevime devam etmekteyim.

 

Can: Bir oyun sitesinde Hero Zero'yu gördüm ve vaktim olduğu için biraz oynarım diye düşünerek TR3'te başladım. İlerleyen zamanlarda oyun keyif vermeye başladı ve sunucu sayısını ikiye çıkardım. Birçok forumda çeşitli görevlerde bulunduğum için genel bir forum alışkanlığım var. Bizim forumumuzda da tecrübeme binaen başarılı olabileceğimi düşünüp başvuruda bulundum.

 

İpek: Hero Zero'yu 2013 senesinde internette gördüğüm bir reklam ile tanımış oldum. İlk başlarda oyunda aktif değildim fakat sonrasında bağımlılık yarattı diyebilirim. Oyuna başladıktan bir süre sonra da foruma üye oldum. Aktif üye olduğumu söyleyemezdim pek, bir problem yaşadığımda ya da duyurularda foruma başvurur, bilgi edinirdim. Oyunu öğrenip konulara yeterince hakim olduktan sonra arkadaşlarıma yardım etmeye çalıştım, gerek oyun kuralları hakkında gerekse oyunun oynanışı hakkında. Daha sonrasında, bunu neden foruma taşımayayım dedim ve moderatörlüğe başvurdum.

 

Emre: Nereden bulduğumu hatırlamıyorum. Bir anda kendimi burada buldum. Uğurlu sayım olan 3'ü seçerdim genelde ancak bu kez +1 dedim TR4'e başladım. Galiba 30'larda sıkıldım ve bıraktım. Aradan aylar geçtikten sonra tekrar uğradım, daha çıkamadım buradayım derken baktım çok şey yapıyorum. Azla yetinmeyen, hep çoğu bulmak isteyen biri olduğum için dedim biraz takımın içinde yer alayım. Yapacaklarımı orada insanlar için yapayım.

 

Büşra: Aslında ilk başta kardeşim oynarken gördüm. Her gördüğümde "Yahu ne saçma oyun bu!" demekten kendimi alamazdım. Bir gün başlamaya karar verdim. O gündür , 2.5 seneyi aşkın bir süredir , oynuyorum. Daha da bırakamadım. Foruma oyuna başladıktan çok süre sonra katıldım. Ve sürekli de girmedim açıkçası. Daha yeni yeni girmeye başladığımda , keşfettikçe forumu sevdim. Forumu hala da sevmekteyim. Oyunda da tecrübe edindikçe , bu bilgilerimi insanlarla paylaşmak istedim. İnsanlar da yararlansın dedim , sorularına cevap bulmak istedim. Ayrıca foruma olsun oyuna olsun güzel yenilikler getirmek adına çalışma yapmak istediğim için katılmak istedim. İlkinde olmasa da ikincisinde kabul edildim.

 

Barış: Oyuna Facebook sayesinde başladım. Foruma oyun tecrübelerimi geliştirmek, tavsiye/öneri almak için katıldım. Moderatörlüğe ise 1,5 yıllık bilgi birikimine dayanarak başvurdum. Oyunu eskisi kadar oynamasam da forumda hala aktifim ve görevimden gayet memnunum.

 

3. Oyun size neler kazandırdı veya kaybettirdi ?

 

Selin: Oyunu oynamadığım için bilemiyorum fakat yeni insanlar tanıdım, bana sanal dünyada da aktif olunabilineceğini gösterdi oyun. Kaybım olduğunu düşünmüyorum.

 

Yasin: Ülkemin farklı yerlerinden, farklı ama sağlam karakterli arkadaşlar kazandırdı. Çok bir şey kaybettirdiğini söyleyemem. Genelde zaman kaybettiriyor deniliyor ama zaten amacımız keyifli zaman geçirmek ;) Özel hayattan zaman aldığı zaman eleştirilere maruz kalıyoruz tabi.

 

Can: Kazandırdıkları kaybettirdiklerinden çok daha değerlidir benim için.Güzel bir İstanbul sabahında kahvaltı yapabileceğim arkadaşlarım,bir yaz gününde tatilimi yapabileceğim dostlarım oldu.Bunlar insan hayatınde çok önemli kazanımlar. Kaybettirdiğine ise sadece zaman diyebilirim.

 

İpek: Bildiğimiz gibi son güncellemelerle beraber oyuna; görev, eğitim ve özel görevleri aynı anda yapabilme özelliği geldi. Bunun öncesinde oyun açıkçası çok vakit alıyordu. Benim kaybım vakitten yana oldu. Bunun farkına vardıktan sonra da en aza indirgemeye çalıştım. Faydalarından bahsedecek olursam; oyunu oynarken, daha sabırlı ve sinirine hakim olmaya çalışan bir insan olmaya başladığımı düşünüyorum. Ayrıca oyunda tanıştığım ve gerçek hayatta da yakın olduğum, sevdiğim arkadaşlarım var.

 

Emre: Hayatın zaten kendisi bir oyun diyerek felsefe yapmayacağım. Zamandan başka bir şey kaybettirmedi bana oyun. Bunu ne yaparsak yapalım zaten kaybedeceğiz. Kazandırdıklarına gelirsek, çok ciddi dostluklar, arkadaşlıklar kazandırdı. Bunun yanı sırada en sıkıcı yada üzücü anımda büyük mutluluklar sağladı gerek Last Man Standing ile gerekse Hero Zero ekibi ile.

 

Büşra: İlk başta zamanımın çok gittiğini düşünürdüm. Birileriyle tanıştıkça ne kadar yanlış düşündüğümü anladım. Aslında bu oyunun bana en büyük faydası çeşit çeşit insanla tanışmam. Bu sayede nasıl insanlara nasıl davranmam gerektiğini biraz daha anlamış oldum. Bazıları çok iyi arkadaşım oldu, ki hala görüşürüz, bazıları ise kötü anılarımın baş kahramanı oldular. Yine de canları sağolsun.

 

Barış: Birşey kaybettirmedi,kazandırdığı şey ise yeni dostluklar...

 

4. Profesyonel olarak icra ettiğiniz bir uğraşınız var mıdır?

 

Selin: Eskiden voleybol oynuyordum, artık bıraktım. 

 

Yasin: Eskisi kadar aktif olmasada lisanslı Bowling oyuncusu ve antrenörüyüm. Kara kalem derecelerim mevcut. Aktif ve iyi bir otomobil sürücüyüm, Similasyon yarışmasında kupa, özel bir etkinlikte "Şehrin Sürücüsü" ödülü almış olsamda bunu lisansla daha da profesyonelleştirmek istiyorum.

 

Can: Geçmiş yıllarda çeşitli spor kulüplerinde futbol oynadım fakat şuan böyle bir uğraşım bulunmuyor.

 

İpek: Hayır, profesyonel olarak idame ettirdiğim bir uğraşım yok.

 

Emre: Çok kısa bir süre Kepez basketbol takımında bulunmuştum. Bunun haricinde başka bir oyunda yarı profesyonel olarak yarışmalara katıldığımız bir takımımız var.

 

Büşra: Profesyonel olarak bir uğraşım bulunmamakta.

 

Barış: Şuanlık böyle bir uğraşım yok.

 

5. Yaşam/ hayat felsefeniz nedir?

 

Selin: Mutlu ve huzurlu olmak, kendim için yaşamak hayat felsefem.

 

Yasin: Her şeyden bir şey, bir şeyden çok şey bileceksin...

 

Can: Beni sevme bana para ver :)& :); :)>

 

İpek: Yaşadığımız her şeyden bir ders çıkartmalıyız. Hayat bir şeylere üzülmek için çok kısa, ufak şeylerden mutlu olabilmeli ve etrafımızdakileri de mutlu edebilmeliyiz.  

 

Emre: Boşluk. Felsefem koca bir boşluk. İstediğin kadar yüz, yine olman gereken yerde olacaksın. O yüzden asla çabalama. Gününü geçir, bugün mutlu ol.Yarına nede olsa saatler var.

 

Büşra: Karmaya inanırım.Bence insanlar başlarına ne gelmişse kendileri yaratmıştır. Biraz klişe, ancak kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayın. Bir gün karşınıza çıkarsa üzülebilirsiniz.

 

Barış: Tüm dünya bireylerine faydalı biri olmak.

 

6. Bir güne nasıl başlarsınız? Verimli bir gün için neler yapılmalı sizce?

 

Selin: Güne maillerimi ve destek sistemini kontrol ederek başlarım. Ardından skype konuşmalarını okurum. O gün içerisinde yapılacak işlerimi planlarım. Planlı olmak bence oldukça önemli. Oyun oynamıyorum ama planlı olmazsam işlerimi erteleyeceğimi ve o işieri son dakikada yetiştiremeyeceğimi biliyorum. Bu sebeple herşeyi zamanında yapmaya çalışıyorum.

 

Yasin: Güne 06:30'da başlıyorum, 07:30'da iş yerinde oluyorum. Sonrası zaten planlı günlük işler. Mailler, iş görüşmeleri, destek, forum... Bunları yaparken aşağıda sürekli açık olan tarayıcıdan eğitim-görev şeklinde zaman akıp gidiyor. Verimli bir gün için öncelikle sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Çalışıyorsanız önce iş, öğrenciyseniz önce ders. Arta kalan zamanı kendize ayırmalısınız. Tabi bu zamanı komple oyunla harcamakta doğru olmaz.

 

Can: Maalesef hayatım teknoloji tarafından ele geçirilmiş vaziyette.Sabah uyandığımda ilk işim telefonumu elime alarak gelen mesajları kontrol etmek(skype,whatsapp,e-posta vb.)Pc mi çok nadiren kapattığım için oradan da forumları,oyundaki durumları vb. kontrol eder,kahvaltıya geçerim.Size önereceğim bir güne başlama tarzı değildir kesinlikle,teknolojiyi azaltmalıyız.Giderek robotlaşan,aynılaşan topluluklar haline geldik.Teknoloji kısmını kenara bırakıp,güzel bir kahvaltı günün anahtarıdır bence.Her doğan güneşin yeni bir hayat,yeni bir umut olduğunu düşünerek,karamsarlıktan uzaklaşmış düşüncelerde olmak gerekli.

 

İpek: Bu dönem derslerim olmadığından ve çoğunlukla evde vakit geçirdiğimden dolayı, geç uyanıyor ve uyandığımda ilk önce telefonumu kontrol ediyorum. Ardından bilgisayarı açıp haberlere göz gezdirdikten sonra forum ile ilgileniyorum. Gün içerisinde de oyuna ve foruma bakarken, sınavıma (DGS) çalışıyorum. Verimli bir çalışma için de kesinlikle o gün içerisinde neler yapacağımızı belirlemek ve o plana uyarak ilerlemek gerekiyor. Her zaman mümkün olmasa da bende yaptığım planlara uymaya çalışıyorum.

 

Emre: İster 8'de ister 12'de uyanayım her sabaha uykulu başlarım maalesef. Yatakta defalarca kıvrandıktan sonra sürünerek kalkarım ki eğer iş yoksa gözümü kahvaltıda değil oyunlarda açarım. Verimli bir gün için şanslı olmayı umarım sadece. Şans varsa o gün verimli geçecektir, iş yerinde iş çıkmaz videolar izlerim, oyunlar oynarım güzel kazançlar getirir.

 

Büşra: Sabah kalktiğim gibi telefonumu açarım. Güne teknolojiyle başlarım yani. Okula gidince oyuna ve foruma bir göz atarım , kaçırdıklarıma bakarım. Aynı şekilde okul dönüşünden itibaren oyuna, foruma giriyorum. Ancak zamanımın büyük bir zamanı des çalışmaya gidiyor. Tabir-i caizse tam bir ineğiim :) Oyuna dalıp dersleri ihmal etmemenizi öneririm. Verimli bir gün - biz öğrenciler için - sürekli teknolojiyle haşır neşir olmakla geçmiyor malesef.

 

Barış: Doğru zamanlama. Her şeyin bir sırası/planı olmalı. Böyle olmadığı sürece günün yarısı boş geçebilir veya tüm herşeyi bir günde yapmak zorunda kalabilirsiniz

 

7. Genç yaş kitlesinin yoğun olduğu bir oyundayız? Buradan verebileceğiniz en iyi tavsiye nedir?

 

Selin: Herkese tavsiyem hayatta ve oyunda adil olmaları. Daha az küfür ya da hakaret etmeleri. Son olarak bunun bir oyun olduğunu ve hırslarına yenik düşmemelerini tavsiye ederim.

 

Yasin: Şimdi bu oyunu oynayan biri olarak size oyun oynamayın demek çok abes olur. O zor, sıkıcı yollardan geçtik. Ders, sınav, üniversite, askerlik, iş hayatı... Oyun her yaşta keyiflidir, özellikle genç yaşlarda daha da keyiflidir :) Ama yukarıda değindiğim gibi sorumluluklarınız önceliğiniz olmalıdır. Kendinize, ailenize, sevdiklerinize olan sorumluluklarınız... Mutlaka ama mutlaka eğitim hayatınızı tamamlayın. Okuyun.. Sadece ders kitabı değil, gazete, roman, kişisel gelişim okuyun. Gezin, eğlenin, aşık olun... Bunların hepsi kişiliğinizi oluşturur, sağlam bir kişilikten sonra her şey olur. Hepimize güzel bir yıl diliyorum...

 

Can: Bu oyunda ya da hayatınızda hiç farketmez,takım olabilmeyi,birlikte hareket etmeyi diğer yan unsurların önünde görürseniz gerçek başarıya ulaşırsınız.Bunu oyun olarak yorumlarsak,hiçbir kupa,hiçbir büyüme yüzdesi vs. etkenler arkadaşlarınızdan önemli olmamalı.HZ dergisinin ilk sayısındaki röportajım da da belirtmiştim tekrar belirteyim üstadın sözünü '' Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz ''.Esen kalın

 

İpek: Oyun odak noktanız olmasın. Oyunu, eğitiminizi ve işinizi aksatacak konuma getirmeyin. Ayrıca oyundaki herhangi biri için üzülmek ya da sinirlenmek gerçekten gereksiz. Birkaç oyun ya da forum içi pürüzden dolayı sinirlerini yıpratan insanlar biliyorum. Bunu yapmayın arkadaşlar. Oyunlar, sizin eğlenmeniz ve kafa dağıtmanız için varlar.

 

Emre: Yaptıklarım bir yana hayat maalesef sadece oyundan ibaret değil. Yaşamak için çok daha önemli şeyler var. Aile, arkadaşlık, sevgi gibi konular bilgisayar açıkkende vardır, kapatıncada. Bilgisayar kapandığı gibi oyun biter. Bunu unutmayın. Hayatınızı asla hiç bir oyuna göre değil sevdiklerinize göre yönetin. İstediğiniz seviyeye 1 yıl sonrada bu oyunda gelebilirsiniz ama 1 yıl sonra sevdiğinizi yanınızda bulamayabilirsiniz. Kaybetmeyin. Sevgiler.

 

Büşra: Evet bununla ilgili söyleyeceklerim çok. Bir kısmını dile getireceğim. Öncelikle bütün gününüz oyunda geçmesin. Oyun sadece oyun hayatınız değil. Oyundaki hırslarınızı oyundaki insanlarla olan ilişkinize sakin ha , karıştırmayın. Sonuçları hoş olmuyor. Herkesle sürtüşebilirsiniz. Haklı olsanız bile hakaret etme yoluna gitmeyin. Güzelce konuşmaya çalışın. Oyunda yaşadığınız olaylara çok kafa yormayın. Günlük ruh halinizi etkilemesin. Bu o kadar gereksiz ki... Oyun oyunda kalsın. Sadece oyundan zevk almaya bakın. Kendinize eziyet etmeyin. Ben de o genç kitleden olduğum içi sizi çok iyi anlıyorum. Eğlenmeye çalışın :)

 

Barış: Oyunda ve forumda çok fazla küfür eden arkadaşlar var. Bu cidden uygun olmayan ve kimsenin desteklemediği,hoş olmayan birşey. Küfür hiçbir şey kazandırmaz.

 

Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ve 2015'ten daha iyi bir yıl dileriz.

 

Hero Zero Takımı


  • systemgoko, BlueJack, sixbullet and 15 others like this

#2 ImComplete

ImComplete

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.452 posts
  • Oyun Dünyasi:TR3

Yayınlanma tarihi 04 Ocak 2016 - 09:15 ÖÖ

Hoş bir röportaj çalışması olmuş.Üyeler bu konu sayesinde forum yönetimini bir nebze dahi olsa tanıyabilmiştir diye düşünmekteyim.



#3 Ahmetbabo

Ahmetbabo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 66 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Türk Yıldızları
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:DonsuzCilgin

Yayınlanma tarihi 04 Ocak 2016 - 12:35 ÖS

Çok güzel olmuş kendi serverimdeki oyuncuları yaşların felan öğrendim :D Fakat çok uzun olmuş hepsini okuyamadım keşke az daha kısa olsaydı .



#4 WaysToDie

WaysToDie

    ~~WTD~~

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 posts
  • Takim:~~GizliMaßed~~
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:WaysToDie






Yayınlanma tarihi 04 Ocak 2016 - 12:54 ÖS

Gerçekten güzel röportaj olmuş emeğinize sağlık  :) 
Cullina Hanım siz ve ben bayağı eskilerden kalmayız  :D


uU_h34IURjSA2M79J3pCoA.png


#5 mevlüt_06a

mevlüt_06a

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts
  • Takim:Kankalar
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:Mevlut

Yayınlanma tarihi 04 Ocak 2016 - 01:52 ÖS

Açıkcası hoşuma gitti ama çok uzun kısaya alarak okudum çoğunu


YkDWVk.gif


#6 QueenB

QueenB

  • Members
  • PipPipPip
  • 435 posts
  • Oyun Dünyasi:TR2






Yayınlanma tarihi 04 Ocak 2016 - 01:56 ÖS

Huhu buradan beni buralara getirenlere sevgilerr :)


  • KaLipso likes this

7302b9a827ea6a5fe2493b645592639c06d4f6c5


#7 BRUH

BRUH

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 44 posts
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:İmpossiblE

Yayınlanma tarihi 04 Ocak 2016 - 02:47 ÖS

Güzel olmuş , Devamının gelmesi dileğiyle... :)



#8 ProFighter

ProFighter

    Barış O.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.465 posts
  • LocationTürkiye/Balıkesir
  • Oyun Dünyasi:TR4






Yayınlanma tarihi 04 Ocak 2016 - 03:09 ÖS

Gayet güzel bir röportaj oldu..İyi yorumlarınız için teşekkürler.


  • KaLipso likes this

#9 ZeroTR

ZeroTR

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 144 posts
  • Locationistanbul
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:OnuR92

Yayınlanma tarihi 04 Ocak 2016 - 03:24 ÖS

Bence Gayet başarılı bir röportaj...



#10 Dadaylı

Dadaylı

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 posts
  • LocationKastamonu 37
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:BaDGaM3R

Yayınlanma tarihi 04 Ocak 2016 - 07:42 ÖS

Süper :) 


dkyA6n.gif


#11 Duromow

Duromow

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 54 posts
  • LocationTurkey
  • Takim:Renascence
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:StaminaPoweR

Yayınlanma tarihi 04 Ocak 2016 - 09:21 ÖS

Güzel bir ropörtaj olmuş :)


ayirac.png

qWqPLD.png

 

TR4 sunucusu oyuncusu. | Forum üyesi.


#12 zeus311

zeus311

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 posts
  • Locationistanbul
  • Takim:Shadow Empire
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:zeus311

Yayınlanma tarihi 05 Ocak 2016 - 05:31 ÖS

gayet güzel bir röportaj . Yönetim ekibimiz hakkında bilmediklerimizi öğrendik :) 



#13 cullina

cullina

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 331 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 06 Ocak 2016 - 12:24 ÖS

Merhaba, 

 

Forumda Hero Zero Turkiye takimi olarak 7 kisiyiz. Soru sayisini az tuttuk cok da uzun olmamasi icin. Geri bildirim icin tesekkurler, parca parca okuyabilirsiniz. Hep burada kalacak roportaj nasil olsa  (grin)

 

Saygilarimizla

Hero Zero Takimi


  • BlueJack, Timur22, ProFighter and 2 others like this

#14 sixbullet

sixbullet

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 81 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Fire Of YoUTH
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 08 Ocak 2016 - 09:12 ÖS

Güzel röportaj olmuş  :)


aa3d889eaad36f93951e2de1127125b8.jpg


#15 FatihB

FatihB

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • Takim:FiRe Of YoUtH
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:TakeCare

Yayınlanma tarihi 10 Ocak 2016 - 04:52 ÖS

Röportaj gerçekten çok hoş ve güzel olmuş. Ancak okurken eleştiri getirmekten de kendimi alamadım. Destek ekibimiz özellikle hızlı işlem yapma açısından çok iyi. Diğer arkadaşlarımız için bişey söyleyemem ancak Selin hanımın tavsiyelerini okurken kendi kendime güldüm hayatta ki adil durumunu bilemem ancak oyunda adil olmadığı çok açık. Destek ekibini yöneten arkadaşımızın herkese eşit uzak ve eşit yakın olması gerekmekte ancak bu arkadaşımızın eşitlik ilkesinde ciddi bir şaşma var bana göre. 


  • WaysToDie and NoThing2Lose like this

#16 Ant-Man

Ant-Man

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:Murakami

Yayınlanma tarihi 23 Ocak 2016 - 07:32 ÖS

Harika bir röportaj



#17 WaysToDie

WaysToDie

    ~~WTD~~

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 posts
  • Takim:~~GizliMaßed~~
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:WaysToDie






Yayınlanma tarihi 27 Ocak 2016 - 06:05 ÖS

Röportaj gerçekten çok hoş ve güzel olmuş. Ancak okurken eleştiri getirmekten de kendimi alamadım. Destek ekibimiz özellikle hızlı işlem yapma açısından çok iyi. Diğer arkadaşlarımız için bişey söyleyemem ancak Selin hanımın tavsiyelerini okurken kendi kendime güldüm hayatta ki adil durumunu bilemem ancak oyunda adil olmadığı çok açık. Destek ekibini yöneten arkadaşımızın herkese eşit uzak ve eşit yakın olması gerekmekte ancak bu arkadaşımızın eşitlik ilkesinde ciddi bir şaşma var bana göre. 

şu an icin destek ekibinin geldiği durumda ilerlemeler var, önceki yıllarda  bilet attığmızda bizim sorunumuzu anlamayan tekrar anlatmamızı isteyen yabancı modlar vardı.Sorunumuzu anlatana kadar ve onlar anlayana kadar cok uzun bir süre geçiyordu. Şuan ki modlar görevlerini yapıyolar.


uU_h34IURjSA2M79J3pCoA.png


#18 Kaan2005

Kaan2005

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 442 posts
  • Oyun Dünyasi:TR4

Yayınlanma tarihi 28 Ocak 2016 - 04:22 ÖS

Herkesi detaylı şekilde öğrenmiş oldum. Benim favorim Yasin abi :) Onun dışında güzel bir çalışma olmuş, tebrik ederim... Bu arada, şu kupon kodlarını çoğaltır mısınız? Bide bu kupon kodlarını herkese söyleyin :D Alakasız oldu ama neyse, iyi forumlar.



#19 Guest_beatiful_*

Guest_beatiful_*
  • Guests

Yayınlanma tarihi 21 Şubat 2016 - 06:32 ÖS

harika bir röpartaj olmuşşş başarılarrrrrr



#20 NasyoneL

NasyoneL

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
  • LocationTürkiye
  • Oyun Dünyasi:TR4

Yayınlanma tarihi 26 Mart 2016 - 10:49 ÖÖ

Emeğe saglik
  • R24ak, Efsaneliefsaneli24, ELemeNT_Server and 4 others like this
Bir insanın zekası, vereceği cevaplardan değil, asıl soracagı sorulardan anlaşılır.De Levis



Yanıt ekle



  


1 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli üye