Ben max parayı biriktirmekten tamamen vazgeçtim. Yanlış anlaşılmasın biriktiremeyeceğim için asla değil tamamen biriktirmekten vazgeçtiğim için vazgeçtim zaten öncesinde de kahramanlık adımları için 2.5 milyar biriktirip basıp sonra max para yı basacaktım. Ama bu para olayını daha sonralara erteledim. Çünkü şuan dediğin gibi 5.5 ayda hiçbir gelişme katetmedim.
Benim herozero yu oynayışım gerçekten size göre çok aşırı farklı. Herkes oyunda hızlıca kasıp bi 3-4 sene oyunu bırakıyorlar. Ben beraber başladığım rakiplerime en az 50k stat farkı attım. O da onlar oyunu uzun süreli bırakıp kısa süreli oynadıkları için. Ben Tr1 e yeni başladığımda tüm rakiplerim benden 100k stat öndeydi oyunu bi bıraktılar ben onlara 50k stat farkı attım. Yani konu bizim ilkokulda da kitabını okuduğumuz Kaplumbağa ile Tavşan hikayesine geliyor.

Ben kaplumbağa yım asla pes etmiyorum oyunda, benim dışımdaki herkes tavşan nasıl olsa öndeyim deyip oyunu bırakıveriyorlar sonra bi bakıyorlar kaplumbağa önde AMAN TANRIM! diyorlar.
Edited by Murat_4510, 01 Nisan 2023 - 01:22 ÖS.