Jump to content


Photo

TR2 Timur22 / TR1 JosHua ile yaptığımız röportaj / TR4 - VizigoT


13 replies to this topic

#1 VizigoT

VizigoT

    ֍LMS֍

  • Members
  • PipPipPip
  • 630 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Last Man Standing
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:VizigoT

Yayınlanma tarihi 04 Kasım 2016 - 03:03 ÖS

Merhaba arkadaşlar yeni bir röportaj ile karşınızdayım  :) Bu sefer ki konuklarımız TR2 Forever'dan Timur22 ve TR1 FiRe Of YoUtH'dan JosHua röportajı yaparken ben keyif aldım umarım sizlerde okurken keyif alırsınız. Sözü fazla uzatmadan röportajımıza geçiyorum.

 

5YEWj5.jpg

 

VizigoT: Merhaba arkadaşlar, Öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizi tanımak istiyoruz kendinizden bahsedebilir misiniz ?

 

Timur22: Merhaba, röportaj teklifinde bulunduğunuz için öncelikle ben teşekkür ederim. Adım Timur 18  yaşındayım. 12. Sınıf öğrencisiyim. Bursa doğumluyum ve Bursa da yaşıyorum.

 

JosHua: Merhaba ben Onur Eyidoğan TR1 sunucusundan JosHua, 18 yaşında 12. Sınıf lise öğrencisiyim. Adana doğumluyum ve Adana'da yaşıyorum.

 

VizigoT: Tanıştığımıza memnun olduk. Bildiğim kadarı ile ikinizde oyunda eski ve çok tecrübeli oyuncularsınız. Oyuna nasıl ve ne zaman başladınız ?

 

Timur22: Üç sene önce, arkadaşlarım oynarken görmüştüm, ben de başladım ve o zamandan beri devam ediyorum.

 

JosHua: Ben oyunu 3 buçuk sene önce sosyal medyada dolaşırken buldum ve oynamaya başladım. İlklerde sıkılmış oyunu 2 ay oynamamıştım. TR2 den florida01 yani barış abim bana oyunu göstermişti ve devam ettikçe sevmeye başladım. Hatta bağımlı hale geldim...

 

VizigoT: 3 senelik bir oyun geçmişiniz var çok şey görmüş ve yaşamış olmalısınız. Umarım bizlerde oyunda 3. senemizi kutlarız :) Peki oyunda bir gününüz nasıl geçiyor ? Oyuna girdiğinizde neler yapıyorsunuz ?

 

Timur223 senedir oyunu oynamış olmanın verdiği bir doygunluk var artık. Lise son okuyor olmam sebebiyle de artık gün içerisinde 8 pil ile eğitimlerimi yapıp, düello haklarımı kullanıp çıkıyorum.

 

JosHua: Oyuna ilk girdiğimde eğitimi ve görevleri bitirmeye çalışıyorum ve zamanımın büyük kısmını bu görevlere harcıyorum, tabi oyununda görevleri tamamlarken sohbet ediyorum ve arkadaşlarla zaman geçiriyorum.

 

VizigoT: Bu 3 sene içerisinde oyunda başınızdan geçen anlatmak istediğiniz bir olay veya anınız var mı ? Varsa dinlemek isteriz

 

Timur22: Şu anda aklıma gelen bir olay yok fakat TR2 sunucusundaki  takımımla ramazan aylarında yaptığımız sohbetler çok güzeldi. Hep beraber sahuru bekler bol bol muhabbet ederdik. Bunların yeri bende ayrıdır.

 

JosHua: Yaklaşık 3 yıl önce TR1 de turnuvaya girecektim ve ilk turnuva olayım olacaktı... Turnuvaya girdiğimde florida01 le ilk 10 için yarışmıştık.. Tabi onun ihtiyacı yoktu o günlük donut çekiyordu ama beni geliştirmek için ilk10 u bana bırakmıştı. Ve zaman geçtikçe hem turnuvadan donut kazanıyorum hemde ayda 1 defa donut çekiyorum...

 

VizigoT: Oyunun size kazandırdıkları ve kaybettikleri nelerdir ?

 

Timur22: Güzel insanlar tanıdım bana kazandırdığı şey bu oldu. Kaybettirdiğine deginirsem zaman.

 

JosHua: Oyunun bana kaybettirdiği zamanım oldu ama bu zamanımı kaybetmemek için belirli saatlere göre ayarladım sıkıntı olmadı. Kazandırdıkları ise hem eğlendim hemde günlük zamanımı belirledeğim saatlere göre ayarladım... Hem günlük hayatımda hemde oyun da eğlendim..

 

VizigoT: Sanırım hepimizin acı kaybı harcadığımız zaman :) Peki oyunda iyi ki tanımışım dediğiniz insanlar dostlarınız var mı ?

 

Timur22: TR2'den arkadaşlarım olan Nublack, BlueJack, VizigoT, shadow37 CaptainCocain, gibi ve şuan aklıma gelmeyen bir çok kisi kısacası Forever ekibiyle iyi ki tanışmışım :)

 

JosHua: Evet tabi bu konuya değinir olursak ilki, florida01 ve ilerlediğimiz günlerde de tanımak istediğim ve tanıdığım kişiler oldu tabi memnun oldum. Ve bu tanıdığım kişiler le 3 buçuk senedir görüşmelerimizi devam ettiriyorum..

 

VizigoT: Daha önceden belirtmiştim gerçekten çok eski ve tecrübeli oyuncularsınız. Sizin görüşünüze göre oyunun eksileri ve artıları nelerdir ? Eğer yetkiniz olsaydı oyundan çıkarmak istediğiniz veya eklemek istediğiniz bir şey var mı ?

 

Timur22: Çoklu görev güncellemesinden önce oyunun eksi yanı çok vakit almasıydı ve iyi bir karakter yapabilmek için oyunun başında çok vakit harcamanızın gerekmesiydi. O güncellemeden sonra bu vakit sorunu büyük bir ölçüde ortadan kalktı. Bunlara ek olarak, eğitim kupaları öncesinde yetersiz geliyordu. Şu anda arttırılmış olması güzel bir şey. Bunun dışında oyun benim için yeterli. Çıkarmak yada eklemek istediğim bir şey yok.

 

JosHua: Oyunda görev yaparken eğer acele ediyorsak video izleyebilir düşürebiliriz... Eğer acelem yoksa 20 dakikalık görevi açar daha aktif ders çalışabilirim... Tabi eksikler ve fazlalıklar yeni güncellemeler geldikçe oyun yerine oturuyor ve daha zevkli hele geliyor... Ben oyun yetkilisi olsam aynen bu sistemle devam ederdim...

 

VizigoT: TR2 Timur22 olarak Forever ve TR1 JosHua olarak FiRe Of YoUtH takımlarında oynuyorsunuz. Bildiğim kadarı ile her iki takımda serverlarında birinci.

Forever takımının 5 eğitim kupası, FiRe Of YoUtH takımının 4 eğitim 1 enerji kupası bulunmakta. Peki iyi bir takım olmanın, olabilmenin sırrı nedir sizce ? Bu kupaları nasıl savunuyorsunuz elinizde nasıl tutabiliyorsunuz ?
 
Timur22: Takım olarak herkes birbiriyle iyi anlaşır, iyi arkadaşlığımız dostluğumuz var. Herkesinde oyunu iyi biliyor olmasıyla server 1.si halindeyiz. Kupaları dizmek kolay olmadı ama dizdikten sonrada bozabilen olmadı.
 
JosHua: Bu kupaları genellikle turnuva ve kendi yeteneklerimin gelişimi için kullanıyorum.. Ve tabi takım anlaşması, Bu takımı ileri sürmek bizim için dezavantaj dır. Takım ben ve benim gibileri ayakta tutuyor buda bize iyi bir gelişim sağlıyor...
 
VizigoT: En iyi pet(yardımcı) nasıl olmalıdır ? Hangi durumda hangi yardımcıları kullanmalıyız ? Bir yardımcı seçerken nelere dikkat etmeliyiz ?
 
Timur22: Bana göre en iyi pet şöyle olmalı: 1. yetenek kafa atar, 2. yetenek herhangi bir statüye %10 puan veren, 3. yetenek ise yara bandı. Takım savaşları için pet özen göstermeli olmalı, düello içinse kendinize uygun peti seçebilirsiniz. Bu ikisi farklı olmalı.
 
JosHua: Tabi bu konu çok önemlidir hele de kupalı takımınız varsa tabi. En çok bu pet lere dikkat çekmeliyiz;
Sürekli damlama - Özen gösterme ve tabi kefeni yırtma. Bu özellikler sadece kupa içindir kupasız takım için ise, sürekli damlama - fedai - ve çığ
 
VizigoT: Oyuna yeni başlayan oyuncularımız ve röportajı okuyanlar için tavsiyeleriniz önerileriniz var mı ? Neler yapmalılar nasıl gelişmeliler varsa sizin yaptığınız hatalar, hangi hataları yapmamalılar ?
 
Timur22: Bence 60 seviyeye kadar deneyim ağırlıklı kasıp sonra çoklu görevi alsınlar, egitim enerji aksatmadan ve kötü adam ödüllerinden yararlanarak kassınlar.
 
JosHua: Oyuna başlayan arkadaşlarım lütfen eğitimleri aksatmayalım, olduğunca biten enerjileri parayla değil donutla alın ve deneyim kasmayalım paralı görevlere yönelin ileri zamanlarda kendinizi gelişmiş bir biçimde göreceksiniz ve oyun isteğiniz dahada artar...
 
VizigoT: Kahraman isimlerinizin bir anlamı var mı ? Neden bu isimleri tercih ettiniz ? Özel değilse dinlemek isterim :)
 
Timur22: Oyuna Timur olarak kayıt olacaktım fakat o isimde kullanıcı olduğundan kayıt olamadım, bende ocak 22 doğumlu oldugumdan 22 ekleyerek Timur22 ismiyle devam ettim.
 
JosHua: Tabi kahraman adlarımızı genellikle havalı olduğu icin kullanmıyoruz. Herkesin kendine özgü bir isim tarzi var. Bu ismi arkadaşım söylemişti.
 
VizigoT: Her kahramanın olmazsa olmazı ve en büyük çilesi 100 milyon biriktirmektir sanırım :) Sizce 100 milyon altın biriktirmeye hangi seviyede başlanmalıdır ?100 Milyon nasıl biriktirilebilir ?
 
Timur22: 260 270. Seviyeden sonra para biriktirmek oldukça kolay bence, bu seviyelerden sonra biriktirmeye başlanması daha uygundur. Ve biriktirirken son 3x enerjiyi donutla almak çok daha doğru olur, bunun yanında özel görevleri her 5 günde bir bitirerek de 100 milyona daha çabuk ulaşabilirler.
 
JosHua: 100 milyon parayı 250 seviye de başlanması lazım benim açımdan. Ama benim hatam 250 seviye olmadan başlamıştım buda bana ezik görünüşü gösteriyor ve bunu TR6 da denemiştim. Tabi bu parayı deneyim kasarak değilde para yoğunlu görev öneriyorum artı özel görev, düello , lig vb. şeylerle çoğaltabilirler.
 
VizigoT: Yönetim ekibimiz her zaman yeni moderatörler arıyor. Yönetim ekibimize katılmayı hiç düşündünüz mü ?
 
Timur22: Yönetim ekibine katılmayı düşündüm daha öncesinde fakat şu anda öyle bir fikrim yok.
 
JosHua: Lise öğrencisiyim ve 12. sınıftayım sınavlarda yaklaştı o yüzden bu yöne olumlu bakmıyorum ileri zamanlarda belki isterim. Hero Zero ya hizmet vermek tabiki de iyidir.
 
VizigoT: Keyifli bir röportajdı, elinize sağlık :) Röportajımızı bitirirken röportajı okuyanlara son kez söylemek istediğiniz bir şeyler var mı ?
 
Timur22: Son olarak söyleyeceklerim bu oyunda önemli olan dostluk, arkadaşlıktır kimseyi kırmayın oyun için. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim iyi oyunlar. 
 
JosHua: Tabi öncelikle ben teşekkür ederim. Sizinle ve arkadaşım Timur'la röportaj yaptığım için. Burdan TR3 den billll, TR1 den HerZamanTıtans ,kahrman ,TakeCare ve bütün FiRe Of YoUtH takimına selamlarımı sunuyorum. İyi günler iyi oyunlar diliyorum..
 
 
Röportajımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim, Başka bir röportaj da görüşmek üzere esen kalın.. (wave)
 

  • BlueJack, BalyoZ, Timur22 and 9 others like this

But I know.You were just like me with someone disappointed in you

- Linkin Park


Kainatta var olan tüm güzellikleri barındıran sevdiğim, günaydın..



Spoiler


#2 BalyoZ

BalyoZ

    HuysuZ

  • Members
  • PipPipPip
  • 461 posts
  • Locationİstanbul
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:BalyoZ

Yayınlanma tarihi 04 Kasım 2016 - 03:23 ÖS

Öncelikle, uzun bir röportaj olmuş fakat okurken hiç sıkılmadım. Soruların kalitesi oldukça iyi. Bunlara ek olarak Timur'un 18 yaşında olduğunu yeni öğrendim lise sondaymış benden büyük sanıyordum, ben ondan büyükmüşüm şaşırdım okuyunca.  :O


  • VizigoT and Nicki_agnologia like this

Spoiler

#3 ☆ HeroZiro ☆

☆ HeroZiro ☆

    🦥Kakauolelo

  • Members
  • PipPipPip
  • 611 posts
  • LocationKütahya
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:HeroZiro






Yayınlanma tarihi 04 Kasım 2016 - 03:31 ÖS

Bana göre şuana kadar okuduğum en keyifli röportaj. Elinize emeğinize sağlık. :D 


  • VizigoT likes this

#4 QueenB

QueenB

  • Members
  • PipPipPip
  • 435 posts
  • Oyun Dünyasi:TR2






Yayınlanma tarihi 04 Kasım 2016 - 04:28 ÖS

Keyifli bir röportaj olmuş :)

İki arkadaşa da sınavında başarılar dilerim :)


  • VizigoT likes this

7302b9a827ea6a5fe2493b645592639c06d4f6c5


#5 Krnz

Krnz

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 137 posts
  • LocationResadiye
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:KurnazAga

Yayınlanma tarihi 04 Kasım 2016 - 04:38 ÖS

Tanıtım gayet iyi başarılar.
  • VizigoT likes this

#6 By Sivaslı

By Sivaslı

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Takim:-Neω Moon
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:ωнιѕρє

Yayınlanma tarihi 04 Kasım 2016 - 04:58 ÖS

Çok başarılı bir röportaj olmuş elinize sağlık  :)


  • VizigoT likes this

#7 B.A.Y.U.L.K.E.N

B.A.Y.U.L.K.E.N

    Görüşürüz :)

  • Banned
  • PipPipPip
  • 519 posts
  • LocationISTANBUL
  • Oyun Dünyasi:TR6

Yayınlanma tarihi 04 Kasım 2016 - 06:25 ÖS

Uzun Olduğundan Sıkıldım. Bundan Sonraki Röportajları Daha Kısa Ve Öz Yaparsanız ki Önceden Röportajlar Kısaydı Gayet İyiydi Yinede Okudum. Başarılı ama Gözü Korkanlar Olucaktır Okumak İçin :) Sınavlarında Başarılar Dilerim. İYİ FORUMLAR...
  • VizigoT likes this

Spoiler

#8 TaNer01

TaNer01

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts
  • Takim:GhostEmpire
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:Extazya

Yayınlanma tarihi 04 Kasım 2016 - 07:14 ÖS

Röportaj gayet güzel olmus elinize saglık  (8)


  • VizigoT likes this

#9 KaLipso

KaLipso

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.447 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 04 Kasım 2016 - 11:31 ÖS

Hoş röportaj.


  • VizigoT and Dadaylı like this

#10 oooooooooooo

oooooooooooo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 213 posts
  • LocationAzerbaijan
  • Takim:TeamTurks
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:HeroGirl1

Yayınlanma tarihi 05 Kasım 2016 - 06:52 ÖÖ

Teşekkürler Murat abi!

Sınavlarınızda Başarılar!


  • VizigoT likes this

#11 VizigoT

VizigoT

    ֍LMS֍

  • Members
  • PipPipPip
  • 630 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Last Man Standing
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:VizigoT

Yayınlanma tarihi 06 Kasım 2016 - 08:17 ÖÖ

Öncelikle, uzun bir röportaj olmuş fakat okurken hiç sıkılmadım. Soruların kalitesi oldukça iyi. Bunlara ek olarak Timur'un 18 yaşında olduğunu yeni öğrendim lise sondaymış benden büyük sanıyordum, ben ondan büyükmüşüm şaşırdım okuyunca.  :O

 

Yorumunuz için teşekkürler, sanırım yaptığım en uzun röportaj bu olsa gerek :)

 

Bana göre şuana kadar okuduğum en keyifli röportaj. Elinize emeğinize sağlık. :D 

 

Yorumun için teşekkürler feyzi beğenmene sevindim

 

Keyifli bir röportaj olmuş :)

İki arkadaşa da sınavında başarılar dilerim :)

 

Teşekkürler büşra, sınavlarında bizde başarılar dileyelim :)

 

Tanıtım gayet iyi başarılar.

 

Yorumunuz için teşekkürler

 

Çok başarılı bir röportaj olmuş elinize sağlık  :)

 

Teşekkür ederim

 

Uzun Olduğundan Sıkıldım. Bundan Sonraki Röportajları Daha Kısa Ve Öz Yaparsanız ki Önceden Röportajlar Kısaydı Gayet İyiydi Yinede Okudum. Başarılı ama Gözü Korkanlar Olucaktır Okumak İçin :) :)ınavlarında Başarılar Dilerim. İYİ FORUMLAR...

 

Yorumunuz için teşekkürler

 

Röportaj gayet güzel olmus elinize saglık  (8)

 

Teşekkür ederim taner abi

 

Hoş röportaj.

 

Teşekkürler behzat

 

Teşekkürler Murat abi!

Sınavlarınızda Başarılar!

 

Yorumunuz için teşekkürler


  • QueenB and ☆ HeroZiro ☆ like this

But I know.You were just like me with someone disappointed in you

- Linkin Park


Kainatta var olan tüm güzellikleri barındıran sevdiğim, günaydın..



Spoiler


#12 Basir07

Basir07

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 348 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:SarayBahçe JK
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:Flora

Yayınlanma tarihi 06 Kasım 2016 - 10:13 ÖÖ

Uzun ama keyifli bir röportaj 


  • VizigoT and -Jeo- like this

#13 -Jeo-

-Jeo-

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • LocationFrom Earth.
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:Jeo

Yayınlanma tarihi 06 Kasım 2016 - 10:16 ÖÖ

Röportaj gayet iyi olmuş.


  • VizigoT likes this

#14 onur141

onur141

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts
  • Locationadana
  • Takim:FiRe Of YoUtH
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:JosHua

Yayınlanma tarihi 06 Kasım 2016 - 04:44 ÖS

Tesekkurler arkadaslar :)

 

Hep tekrar tekrar okudum.. :)


  • VizigoT, By Sivaslı and Basir07 like this



Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye