Jump to content


Photo

TR5 - Shadow Empire Takım Yönetimi Röportajı / TR4 - VizigoT


28 replies to this topic

#1 VizigoT

VizigoT

    ֍LMS֍

  • Members
  • PipPipPip
  • 630 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Last Man Standing
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:VizigoT

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 06:12 ÖÖ

Merhaba arkadaşlar, (wave)

Yeni bir röportaj ile karşınızdayım, bu röportajımda bir değişiklik olsun istedim ve sizlere bir takım röportajı hazırladım. Dilerseniz öncelikle takımın yönetim ekibini tanıyalım:

Lider; EnesS

Akıl Hocaları;toytoy, HeroZiro, Scofield, DeepSilence ve єѕмєяzz

Kişisel sebepleri dolayısı ile toytoy röportajımıza katılamadı. Buradan kendisine selam yolluyoruz :)


ad8Mod.gif

 

VizigoT: Merhaba arkadaşlar, Öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. TR5 - Shadow Empire takım yönetimi olarak sizleri tanıyabilir miyiz ?


EnesS: Asıl ben çok teşekkür ederim bu imkanı bize sunduğunuz için. Adım Enes 16 yaşındayım Gaziantep'te yaşıyorum.

HeroZiro: Merhaba abi, yönetim ekibimiz olarak bizi röportaj yapmaya nail gördüğün için asıl biz teşekkür ederiz. Es Selam-u Aleykum diyerek ve Bismillahirrahmanirrahim'de diyerek kendimi tanıtmaya başlıyorum. Adım Feyzi Soyadım Demir. Lise 2. sınıf öğrencisiyim (9. sınıf tekrar). Genel olarak hobilerimden bahsetmek istiyorum. Resim çizmek en büyük hobimdir, özellikle çizgi film karakterlerini çizmek. Başka bisiklete binmeyi çok severim tek başıma olunca pek güzel olmuyor ama mahalle arkadaşlarımda falan olunca çok eğlenceli oluyor. Evde pek okumasam da okulda devamlı Kuran-ı Kerim okurum bu benim en büyük tutkumdur. Şu an çok heyecanlıyım o yüzden aklıma gelenler bunlarla sınırlı.

DeepSilence: Merhaba adım Serdar yaş 35 Adıyaman'lıyım evli mutlu çocuklu hesabı yaşamaktayım 2 erkek çocuğum var. Memurum.

єѕмєяzz: Rica ederim, röportaj teklifiniz için biz teşekkür ederiz. Adım Özcan 17 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum lise son sınıf öğrencisiyim.

Scofield: Röportajınıza bizim takımı uygun gördüğünüz için teşekkürler. Adım Semih 15 yaşındayım lise 1. sınıfa gidiyorum ve teknoloji ile uğraşmayı seviyorum.



VizigoT: Hepiniz ile tanıştığımıza biz de memnun olduk. Oyuna nasıl ve ne zaman başladınız ?


EnesS: Oyunu 2 yılı aşkın bir süredir oynuyorum. Oyunla tanışmam kardeşlerim sayesinde olmuştu onlar oynarken bende gördüm ve kendime bir hesap açtım başta oyun çok sıkıcı geldi ve neredeyse hiç oynamıyordum ancak sonra kendime bir takım kurdum. Turnuvada 8.ci olduktan sonra oyuna ilgim artmaya başladı ve kendi takımımı geliştirmeye odaklandım.Sonra güzel arkadaşlıklar edindim onların sayesinde de şuan buradayım.

HeroZiro: Bu oyunu bir reklam vasıtasıyla falan görüp oynamadım. 2014 yılında Devlete bağlı bir yurtta kalırken arkadaşlarımdan gördüm, ilk başlarda saçma bir oyun desem de sonra arkadaşlarımında ricasıyla oyuna başladım ve bağımlısı haline geldim.

DeepSilence: Oyuna 20.05.2014 de başladım. Online oyun merakım fazla olduğundan arkadaş tavsiyesi ile başladım ve eklemek istediğim oyuna başlama ile doğum günüm denk gelmişti.

єѕмєяzz: Bu oyuna bir buçuk yıl önce facebook da oyun arar iken gördüm, başladım ve bir süre oynayıp sıkıldım ve bıraktım. Aradan 5-6 ay sonra geri dönüp başladım. Yine sıkılıyordum, fakat tanıştığım biri Melek (peri1) sayesinde sırf konuşmak için girmeye başladım. Zaman geçtikçe sevmeye başladım ve yaklaşık 8 ayı aşkın süredir oynuyorum.

Scofield: Ben oyunu 3 yıl önce facebook da gördüm ve oyuna başladım. Sanmayın ki 3 yılda bu karakterim bu hale getirdim 1. karakterim banlandı bu benim 2. karakterim ve bu karakteri 6 ayda bu hale getirdim.



VizigoT: Shadow Empire takımı kim tarafından kuruldu ? Takıma nasıl girdiniz ? Ne zamandan beri bu yönetimin parçasısınız ? Takım geçmişinizden bahseder misiniz ?


EnesS: Takımımız 01.01.2015 tarihinde enes2001 karakterim ile kurmuştum.Takımımızın ilk kurulduğundaki ismi ''Aslanlar Kulübü Empire'' idi. Takımımızı %68 büyümeye kadar turnuva donutları kalanını ise hem turnuva hemde kendi imkanlarımızla geliştirdik. Başta çok küçük bir takımdık ve gittikçe büyüyerek buralara kadar geldik sıralama listesinde üçüncü sıraya kadar çıktık, 4 eğitim kupası dizdik ve takımımızı doldurmayı başardık bu olaylar bence gerçekten çok büyük bir başarı öyküsüdür bana ve takıma çıktığımız bu yolda destek veren herkese gerçekten çok teşekkür ederim.

HeroZiro: Takım 01.01.2015 tarihinde Enes (EnesS) arkadaşımız tarafından kuruldu. Bu takımın %68 lik kısmını turnuvadan gelen donutlarla geliştirdik. Bu birliğe ne zaman katıldığımı gerçekten hatırlamıyorum ve ne şekilde Enes ile tanıştığımıda İnişli çıkışlı, acı tatlı bir çok anımız var bu takımda, fazla detaya girmek istemiyorum, sadece şunu söylemek istiyorum ''Shadow Empire ailesinde bulunmaktan dolayı çok mutluyum''.

DeepSilence: Takımı Enes kardeşim kurdu. Takıma nasıl girdiğim sorusuna gelecek olursak aslında oyundan zevk almıyordum hatta karakteri silmiştim. TR6 da tek oynuyordum o sıra Enes ve Feyzi oradan bana ulaşınca karakteri açtım takıma geldim zaten orada başka takımada gitme düşüncem yoktu. İyi ki de gelmişim en azından gerçekten süper insanlarla tanışmış oldum. Akıl hocalığını da sanırım yaş dan ve sevgiden dolayı verdiler daha tam bende bilmiyorum neden verdiklerini.

єѕмєяzz: Takımımız Enes2001 (EnesS) tarafından 01.01.2015, tarihinde kurulmuştur. Takım kurulduğunda takımda değildim, takım %50 gelişmiş iken geldim. Yönetimin bir parçası olacağımı düşünmüyordum, fakat kurduğum iyi dostluklar ve zamanla kazandığım güven sayesinde yönetim ekibinin bir parçası oldum. Yönetim ekibine girdiğim ilk zamanlar biraz yorucu ve ağır sorumluluk gerektiriyordu, normalden daha fazla gerektiriyordu. Sebeplerinden bir tanesi kupa diziyorduk ve sürekli çık-gir, çıkanlara davet vb... Biraz yorucuydu.

Scofield: Takımımız EnesS tarafından kurulmuştur .Bu takıma takım %40 civarındayken katıldım. Akıl hocası olmamın sebebi Enes ile olan arkadaşlığımızdan birbirimize olan samimiyetimizden ve güvenimizden dolayıdır ve bu takımda olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.



VizigoT: Sizce iyi bir takım olabilmenin sırrı nedir ? Shadow Empire takımı olarak sıralamada 3. Sıraya kupalarda ise 4 eğitim 1 enerji kupasına sahipsiniz. Kupaları elinizde tutmayı nasıl başardınız ve başarıyorsunuz ? Takımda şuan ki hedefiniz nedir ?


EnesS: İyi bir takım olmak için öncelikle takım oyuncuları arasında güven ve sadakat olması gerekir ve biz bunu başardık.Ayrıca belirli bir disiplin de gerekir.Kendin veya başkalarının menfaatlerini değilde takımın menfaatini düşünmen gerekir bazen.Bu şekilde iyi bir takım olursunuz eğer yeterince de gücünüz varsa. Bu yolda kayıp ettiğiniz bazı şeyler olabilir.Bu sizi yıldırmasın ve yolunuza devam edin.Gerçekten büyük bir takımın yönetim ekibinde olup yönetmekte zor iştir herkes başaramaz bazen kendinizden bile taviz vermeniz gerekir.Biz bu şekilde iyi bir takım olduk, kupalarımızı koruduk ve sıralama listesinde yukarılara çıktık.Hedefimiz sıralama listesinde öncelikle 2.sıraya geçmek ve haftalık turnuvaları domine etmektir sonrasında birinci olmak gibi bir isteğimiz var ancak bunu yapabilir miyiz bilmiyorum bizi her yolla engellemeye çalışacaklarından eminim.


HeroZiro: İyi bir takım olabilme bence güven ve sadakat ile olur. Elimizdeki kupaları da zaten güvenilir, takımına sadık arkadaşlarımız sayesinde korumayı başardık. Bundan sonraki hedefimiz ise er yada geç 1. sıradaki takımı yenebilmek.

DeepSilence: Bence takım ruhu çok önemli bizde buna sahibiz. Diğer takımlarda öyledir ama biz nedense bana göre farklı görüyorum. Hedef olarak ta benim hedefimi herkes bilir takım sıralamasındaki 1. Takımı yenmek. Başka bir hedefim yok.

єѕмєяzz: İyi bir takım olabilmek için en önemli faktör, iyi bir takımdan önce iyi bir aile olmak ve biz bunu başardık. Elimizde 4 eğitim ve 1 enerji kupası var, isteseydik 5 eğitim kupası da yapabilme imkanına sahibiz ama deneyimden de geri kalmak istemediğimiz için şuanlık kupalarımız iyi ve kupalarımızı sadık ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiren arkadaşlarımız sayesinde elimizde tutuyoruz. Takım olarak bir kaç tane hedefimiz var. Ben bir tanesini söyleyeyim. Yaklaşık bir buçuk aydır şöhret turnuvası sıralamasında ilk sıradaki oyuncu bizim takımdan ve bu başarımızı bozmadan devam ettirmek gibi bir hedefimiz var.


Scofield: İyi bir takım olabilmek için aile olmak gerekiyordu ve biz bunu başardık. Elimizdeki kupaları da herkesin bazı sorumlulukları var herkes o sorumluluklarını yerine getiriyor ve bu şekilde kupalarımızı koruyoruz . Hedeflerimiz birden fazladır bunlardan biride bulunduğumuz sunucunun lider takımı olmaktır.



VizigoT: Öncelikle başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar, umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Oyunda ve takımda 1 gününüz nasıl geçiyor ? Oyuna girdiğiniz de neler yapıyorsunuz ? Gün içerisinde takım sohbeti ne durumda oluyor ? Takımdaki ve oyundaki 1 gününüz hakkında bilgi verir misiniz ?


EnesS: Oyuna gelince ilk olarak genellikle çıkmadan önce çalışma ayarlarım o bitmiştir onun ödülünü alırım. Ardından düellolarımı ve lig dövüşlerimi yaparım.Eğer şöhret düşürüyorsam lig dövüşü yapmam genellikle.Ardından eğitimlerimi ve enerjimi bitirmeye çalışırım.Bu arada takım sohbetine katılırım, arkadaşlarımla konuşurum.Takımımızda ise sürekli olumlu bir hava vardır şakalaşırız, eğleniriz.Oyun hakkında muhabbet ederiz.Gerektiği ve istendiği zaman donut veya para bağışlarız.Takım savaşımız bittikten sonra bir yöneticimiz yeni savaş açar ve o savaş için hazırlık yaparız.Çok önemliyse takım ayrıca bilgilendirilir.

HeroZiro: Oyuna girdiğimde ben öncelikle düello ve lig saldırılarımı bitiriyorum ve hemen ardından görev ile eğitimlere geçiyorum. Genellikle zor dövüş görevlerini yapmaya gayret gösteriyorum daha az enerji ile daha fazla deneyim kasabilmek için. Kötü adam saldırısı olursa kaçırmamaya dikkat ediyorum onun dışında eğitim ve görev sürelerinin dolmasını beklerken diğer kahraman profillerine göz atıyorum. Takım sohbeti ise genel itibariyle canlı oluyor. Sustuk mu tam susuyoruz, konuştuk mu kimse susturamıyor.

DeepSilence: Genelde dükkanı ben acıyorum erken kalktığımdan dolayı. Dükkandan kastım takımı yani. Online olan varsa muhabbet falan görevleri eşim nöbette olduğu zamanlar görevleri seçerek yapıyorum. Nöbette olmadığı zamanlarda hemen ne varsa onu seçiyorum. Düello ve lig saldırılarını kaçırmamaya çalışıyorum. Bu şekil geçiyor oyundaki günüm.

єѕмєяzz: Oyuna girdiğimden itibaren, enerji ve eğitimler bitirmeye çalışıyorum. Çoklu görev sayesinde işimi kolayca ve hızlıca hallediyorum, eğitim ve enerjiler de aynı anda bitiyor denilebilir. Eğitim ve enerjiler biterken, lig ve düelloyu da aksatmamaya çalışırım, onları da yaparken, aynı zamanda takım sohbetine katılıyorum, çok fazla konuşmayı seven ve insanlarla iyi uyum sağlamaya çalışan biri olduğumdan dolayı takımda sürekli konuşurum. Serverımızın da en çok aktif olan takımı da biziz, haliyle konuşmada çok fazla oluyor. Takıma baktığımda çete dövüşleri, takım savaşları açıyorum girdiğimde daha açılmadıysa eğer, takım savaşlarını izliyorum ve eksileri-artıları gözlemliyorum. Günün sonunda her şey bitmiş oluyor ve karakterimi çalışmaya bırakıp, oyunu kapatıyorum.

Scofield: Oyuna girdiğimde görev ve eğitimleri yapıyorum onları yaparken düello ve ligi de yapıyorum akşam saatlerinde de takım sohbetine katılırım.



VizigoT: Oyunun size kazandırdıkları ve kaybettirdikleri nelerdir ?


EnesS: Bu oyun bana bir çok arkadaş kazandırdı.Bazen kötü anılarım olsa da genelde hep güzel anılarım oldu, eğlendim ve mutlu oldum.Boş zamanlarımda açıp sıkıldığımda oynadım ancak bu bağımlılık bazen özel yaşantımı, bazen zamanımı daha verimli hale getirmemi ve bazende derslerimi olumsuz etkiledi onuda kabul etmek lazım yani.

HeroZiro: Kazandırdığı tek şey yeni sanal arkadaşlıklar. Kaybettirdikleri ise saymakla bitmez. Örneğin keyiflen bir video izleyemiyorum eğer ödevim var ise ödevime konsantre olamıyorum, oyunla ilgilenmekten. En önemlisi de ciddi derecede zaman kaybı bu oyun her ne kadar zamandan tasarruf yapmak için çoklu görev sistemi gelmiş olsa da ben şahsen yeterli olduğunu düşünmüyorum. Oyunun da tiryakisi olmuşuz bir kere, bırakamıyoruz da.

DeepSilence: Oyunun bana kazandırdıkları bir sürü kardeş onlarda pisluq61, enes, özcan, feyzi, semih, onur92 ve şuan takımımdaki kişiler. Kaybettirdikleri de zaman başka bir şey değil. Ama yinede oynuyoruz işte.

єѕмєяzz: Bu oyunun bana çok özel bir kişi kazandırdı. Gerçek bir dost, kardeş, kız kardeş kazandırdı. Zaten oyuna onun yüzünden devam edip bağımlısı olmuştum. Kaybettirdikleri ise zaman ve bir sevgili.


Scofield: Birçok dost ve arkadaş abi ve abla kazandırdı kaybettiği şeylerde var ama kazandırdığı dostlukların arkadaşlıkların yanında pek önemi kalmıyor..



VizigoT: Sizce oyunun avantajları/dezavantajları ve oyunun eksikleri/artıları neler ?


EnesS: Oyunun avantajları boş zamanlarda sıkıldığında açıp oynuyorsun eğleniyorsun, yeni kişiler tanıyorsun bunlar. Dezavantajları ise bağımlısı olduğun zaman aşırı zaman kaybı yaşatıyor.Şuan eksik olarak abimizin dediği donut satın alma konusundaki sıkıntı, oyundaki aktivasyon sürelerinin fazlalığı yani fazla zaman alması ve destek ekibinde bulunan kişilerin oyun içinde olması yani bu oyunu oynaması ve bazılarınında adil davranmaması diye düşünüyorum.

HeroZiro: Cevap vermek istemedi.

DeepSilence: Oyunun avantajları yeni kişiler tanımak ve muhabbet. Dezavantajları ise bağlanınca kopamamak :) Eksiklikleri şuan ki en önemli konu donut alımdaki hata yani alamama.

єѕмєяzz: Oyunun avantajları zaman geçirmek için birebir, güzel dostluklar ve gerçek hayatta karşıma çıkmayan karakterli kişiler tanıdım. Dezavantajları pek yok sadece çok zaman alıyor bu kadar. Oyunun eksiği olarak şuan donut çekemiyoruz.

Scofield: Avantajları birçok dost ve arkadaş kazanıyorsun ve takım sohbetinde sohbet ederek sosyal ilişkilerini geliştirebiliyorsun dezavantajları ise fazla vaktimizi alıyor ve derslerimizdeki başarımızı etkileyebiliyor



VizigoT: En iyi pet(yardımcı) nasıl olmalıdır ? Bir pet seçerken nelere dikkat etmeliyiz ? Hangi durumlarda nasıl bir pet kullanmalıyız ?


EnesS: İyi bir yardımcı öncelikle mevcut yardımcın dan daha iyi yani yetenek olarak artı vermesi lazım.Takım savaşlarında özellikle kullanabileceği özen gösterme yeteneği bulunan bir yardımcısının da köşede bulunması lazım.Onun dışında bireysel olarak bakarsak ilk yeteneği benim kanâtimce '' çamursu damlama veya sürekli damlama'' ikinci yeteneği ise herhangi bir yeteneğe %10 etki veren bir özellik olabilir. 3.cü yetenek içinde en iyi seçimler '' Çığ, Kefeni Yırtmak veya Hakuna Matata '' olabilir. Ayrıca okuyan arkadaşlarım içinde yapabileceğim bir öneride mesela güce hiç stat basmadıysanız '' ikiz güç '' yeteneği olan veya başka bir yeteneğe stat basmadıysanız onu etkileyen bir özellikli peti kullanmamanızı tavsiye edebilirim. İkiz Güç'te temel güce %10 eklediği için size ekleyeceği stat sadece +1 olacaktır.

HeroZiro: Beyini düşük tutan arkadaşlar için yardımcı şöyle olmalıdır.
1. yetenek "Korkunç Dil"
2. yetenek "Koruyucu Çiviler" veya "Sert Kabuk"
3. yetenek "Alerjik Reaksiyon","Hakuna Matata","Çığ","Keskin Pençe","Kefeni Yırtmak"

Yeteneklerini eşit tutan arkadaşlar için de şöyle olmalıdır yardımcı.
1. yetenek "Sürat Yüzgeci" veya "Siyah Buz"
2. yetenek "Penaltıcı" veya "Koruyucu Çiviler"
3. yetenek "Alerjik Reaksiyon","Hakuna Matata","Keskin Pençe","Çığ","Kefeni Yırtmak"

Takım savaşları için iyi bir yardımcı da şöyle olmalıdır.
1. yetenek "Sürekli Damlama","Sürekli Çamursu Damlama","Kafa Atar","Siyah Buz","Sürat Yüzgeci"
2. yetenek "Özen Gösterme"
3. yetenek "Alerjik Reaksiyon","Hakuna Matata","Çığ","Keskin Pençe","Kefeni Yırtmak"

DeepSilence: En iyi pet bence takım savaşları için Siyah buz - özen göster-çığ, Düellolar için ise siyah buz - penaltıcı- çığ bu şekil.

єѕмєяzz: Beni kullandığım 2 farklı pet var. Çoğunlukla kullandığım pet görev, düello petidir. Bu pet bana göre şu şekilde olmalıdır. 1. yetenek "Siyah Buz", "Kafa Atar", "Sürekli Çamursu Damlama", "Sürekli Damlama", 2. yetenek "Penaltıcı", "Sert Kabuk", "Kartal Gözü", "Fedai", 3. yetenek ise "Hakuna Matata", "Kefeni yırtmak" ve "Çığ" benim sürekli kullandığım özellikler bunlar. Kullandığım diğer pet ise takım savaşları için kullandığım pet ve bu petin özellikleri hiç değişmez, sabit kullanırım. 1 yetenek "Kafa Atar", 2. yetenek "Özen Gösterme", 3. yetenek "Çığ" dır. Takım savaşları için "Özen Gösterme" nin önemi çok büyüktür, çünkü kupa eksiltme puanlarını %15 azaltıyor.

Scofield: Ben özen gösterme alerjik reaksiyon ve karabuz u tercih ediyorum ve öneriyorum ama işte sanşsızım ki bu yüzden bu özelliklerin bir arada olduğu pete sahip olamadım ne kadar çabalasam da bulamadım o yüzdende statlarımı en iyi yapan petleri kullanıyorum.



VizigoT: Oyuna yeni başlayan ve röportajımızı okuyan oyuncularımız için tavsiyeleriniz nelerdir ? Neler yapmalılar, nasıl gelişmeliler ? Varsa sizin yaptığınız hatalar, hangi hataları yapmasınlar ?



EnesS: Oyuna yeni başlayanlar öncelikle eğitimlerini hiç aksatmasınlar. Çoklu sistem açık olmasa da ilk eğitimlerini bitirsinler sonrasında 99 donut bitirip çoklu sistemi açsınlar. Sürekli %50 görev destekleyici kullansınlar ve güce hiç stat basmasınlar. Bol bol turnuvalardan donut kazanmalılar.

HeroZiro: Öncelikle çoklu görevi açık olmayan arkadaşların oyuna girer girmez eğitimlerine başlamalarını tavsiye ediyorum. Eğitim süresinin dolmasını beklerken o sırada lig ve düellolarını yapsınlar. Eğitimler bittik den sonra enerjilere geçsinler ve devamlı olarak en iyi ödül veren zor dövüş görevlerini yapsınlar. Yapmamaları gereken tek hata günlük eğitimlerini aksatmamaları olsun. Yeni başlayan oyuncular genellikle eğitimlerini yapmazlar 10 eğitim kimi güçlendirir ki ve her biri için 5 dakika kim bekleyecek deyip geçiştirirler. Bunları biliyorum çünkü bende böyle derdim. :D Unutmasınlar ki damlaya damlaya göl olur. Hiç aksatmadan eğitimlerinizi yapın ki ileride hayal bile edemeyeceğiniz bir hakikate dönüşsün.

DeepSilence: Mesela ben ilk başladığımda önceliğim deneyimdi çünkü yetiştiremiyordum ama önemli olan eğitimmiş sonradan fark ettim. Eğitim şart gerçi çoklu özelliği gelmesi bu konuda harika oldu. %50 görev destekleyicisi her zaman olması gereken diğer bir husus. Bu şekil.

єѕмєяzz: Oyuna yeni başlayanlar için tavsiyem kahramanlık adımlarından gelen enerji ve deneyimleri harcamasınlar biriktirsinler. Bir süre sonra turnuvaya girip ilk sıraya oynayabilirler. İlk başlarda donut kazanmak çok kolay boşa donut harcamamaları, biriktirmeleri ve çoklu görevi açmalılar. Son olarak eğitimleri hiç aksatmadan yapmalarını tavsiye ederim. En büyük hatam 150 seviye de ilk eğitimi yapmaktı, o zaman öğrenmiştim eğitimin ne olduğunu, ne işe yaradığını.

Scofield: Tavsiyelerim şunlardır benim oyuna ilk başladığımda yaptığım hatayı yapmasınlar yani eğitimlerini aksatmasınlar görev olarak ta dövüş görevlerini yapmaya çalışsınlar ayriyetten de özel görevleri de yapsınlar.



VizigoT: Kahraman isimlerinizin bir anlamı var mı ? Neden bu isimleri tercih ettiniz ? Özel değil ise dinlemek isterim.


EnesS: enes2001 karakterim banlandıkdan sonra bir kahraman ismi arayışında idim. Daha çok güzel dilimiz türkçeyi kullanmak istediğimden yabancı bir sözcük tercihim değildi ve aradığım ismi de bulamayınca böyle yapmaya karar verdim.

HeroZiro: Özel bir anlamı yok o an aklıma geldiği gibi yazdım.

DeepSilence: Kahraman ismimin anlamı Derin Sessizlik. Çok sevdiğim bir arkadaş demişti sana yakışıyor diye bende öyle forumlarda ve online oyunlarda kullanıyorum.

єѕмєяzz: Özel bir anlamı yok. Bir arkadaşımın sürekli kullandığı bir nickti. Bende ondan görüp, kullandım.

Scofield: İzlediğim bir yabancı dizinin başrol karakterinin ismidir o karakteri sevdiğim için bu ismı kullandım.



VizigoT: Her kahramanın olmazsa olmazı en büyük çilemiz 100 milyon biriktirmek :) Sizce 100 milyon nasıl biriktirilmelidir ? 100 Milyon biriktirmeye hangi seviyede başlanmalıdır. 100 milyon biriktirmek ve harcamak hakkında biraz bilgi verir misiniz ?


EnesS: 100 m biriktirmek için önce iyi bir karar vermeniz gerekir. Sabırlı olmak bu konuda esastır. Bana göre 10 m bastıktan hemen sonra 100 m biriktirilmeye başlanmalı. Biriktirilirken %50 görev destekleyicisi ve iyi bir takım olursa daha rahat olur. Ben 100 milyonu bol bol çalışma yaparak,özel görevleri 5 günde bir bitirerek, enerjiye göre fazla para veren görevleri yaparak biriktirdim zor olmadı.

HeroZiro: 100 Milyon biriktirme sürecinde ilk önce %50 görev destekleyicimizin olması şart.
Daha sonra "Motivasyon Seviyesi" iyi bir takım lazım bu iki şey hazır olduğun da 100 Milyon
biriktirmeye hazırsınız demektir. Herhangi bir level sınırı da olmamalı bence, kişi ne zmn istiyor ise
o zaman başlamalı. Gelelim nasıl para biriktireceğimize, Öncelikle görevleri bu süreçte daha fazla deneyim değilde daha fazla "para" veren görevleri yapmalıyız dikkatle. Ha ben üşeniyorum paralı görev aramaya diyorsan, varsa donutun "Kahraman Sezgisi" alabilirsin senin işini görür.
Günlük düello ve lig dövüşlerimizi de hiç aksatmamalıyız önemli bir gelir kaynağımızdır bu süreçte. Eğitim, Enerji vs. kalmadığın da mevcut bir "İş Teklifini"zi yapınız. 100 Milyon tamamlandığın da nasıl harcamak istediğiniz size kalmış. Ben yeteneklerinize eşit şekilde paranızı dağıtmanızı tavsiye ediyorum.

DeepSilence: 100 m biriktirmek gerçekten ama gerçekten sabır işi. Bence biriktirmeye başlamak için en ideal seviye 280 -300 seviye arası. İmkan varsa kahramanlık sezgisi ile yapmak daha kolay oda tabi bir karı kalmıyor :) Zor görevler ideal oluyor. Harcama konusunda özellikle gelen deneyimleri turnuvada değerlendirebilinir.


єѕмєяzz: 100 milyon biriktirmek sabır isteyen bir iştir. Ben kendim biriktirirken düello ve lig dövüşünü asla kaçırmazdım. Günlük tüm lig dövüş hakkımı kullanırdım. Özel görevler biriktirmek de ki en büyük yardımcı zaten özel görevleri günü geldiği anda yapardım. Günlük gelen 100 enerjiyi bitirirdim, 4x paket kalıyor onların ilk iki paketini para ile alırdım, sonra ki 2 paketini ise 2 donut karşılığında alırdım. Görevleri ise daha çok deneyim veren görevler yerine daha çok para veren görevler yapmaya çalışırdım. 100 milyon biriktirmeye bana göre 240 dan sonra başlana bilir. Ben 240 dan önce biriktirmeye başlamıştım orası ayrı ama 240 ideal olabilir. 100 milyon biriktirdik den sonra o parayı temel yeteneklere eşit olarak bastım ve biriktiren arkadaşlarında eşit basmalarını tavsiye ederim. 100 milyon bastım ve şuan 2. kez biriktiriyorum ilkine göre daha kolay birikiyor, 70 milyon oldu bile.

Scofield: 100 milyon birikimine 200. seviyede başlanmalıdır ama ilk önce 200 seviye olana kadar 10 milyon biriktirilmelidir ve dövüş görevleri yaparsanız daha kazançlı olursunuz özel görevleri yaparak ve herşey bittikten sonra çalışma yapılarak biriktirilmelidir.



VizigoT: Oyunda iyi ki tanımışım dediğiniz insanlar ve ondan çok ilham aldım dediğiniz oyuncular var mı ? Varsa kim olduklarını öğrenebilir miyiz ?


EnesS: HeroZiro, MRX, Scofield, єѕмєяzz, peri1, DeepSilence, gorkem333 ve daha çok bir çok kişi iyiki var dediğim insanlar :) İlham aldığımda kimse yok diyebilirim sadece benden daha iyi arkadaşlarımdan ilham alıyorum. İdolüm HeroZiro

HeroZiro: Yüzümden düşen bin parçayı topIayıp da, yerine kocaman bir tebessüm yerIeştiren insanIar var ya, onIar iyi ki var ! Hepiniz kalbimdesiniz.

DeepSilence: İyi ki tanımışım dediklerim arasında pisluq61 Buğra onur92 Enes Semih Özcan TR6 da kardeşim Yasin can en sevdiğim ekip :) ilham konusunda ise kendi ilhamim kendime yetiyor.

єѕмєяzz: Oyunda iyi ki tanışmışım dediğim tek kişi var. O kişi de "peri1" çok sevdiğim biri, dostluğumuzu çok farklı bir boyuta getirdik, sadece oyunda sınırlı kalmadı. Oyundan ilham aldığım kişi de "peri1" dir. Onun sayesinde hayla bu oyunu oynuyorum diyebilirim.

Scofield: Evet var Enes, Feyzi, Özcan, Serdar Abi, Melek, Yasin bu kişilerle iyiki de tanışmışım ve ilham aldığım oyuncu yoktur.



VizigoT: Sorularımı cevapladığınız için çok teşekkür ederim, Röportajımızı sonlandırmadan önce okuyanlarımız ve hero zero oyuncularımız için söylemek istediğiniz son bir şey var mı ?


EnesS: Asıl ben teşekkür ederim. Eğitimlerimizi aksatmayalım arkadaşlar eğitim şarttır. Oyun kardeşliğimizi zedelemesin. Menfaatlerimiz uğruna birbirimizi kırmayalım ve her zaman adil olalım.

HeroZiro: Bu keyifli röportaj için size ve takım yönetim ekibimize çok teşekkür ederim.
Röportajımızı okuyan ve değerli oyuncularımıza şunu söylemek istiyorum.
Hayatta öyle seçimler yapın ki, kazandığınız şeyler, kaybettiklerinize değsin !
Bugün göz yumduklarınız, yarın size göz açtırmayacak olanlardır !

DeepSilence: Ben bu güzel röportaj için teşekkür ederim. Son olarak bu bir oyun hirslariniz için kalp kırmaya gerek yok. Sevgi ile kalın.

єѕмєяzz: Asıl ben teşekkür ederim. İyi oyunlar dilerim.

Scofield: Asıl biz teşekkür ederiz ve sizlere tavsiyem eğitimlerinizi asla aksatmayınız ve dövüş görevlerini yapmaya özen gösteriniz daha karlı çıkarsınız.


Röportajımı okuduğunuz için teşekkür ederim, Benim de röportajım yayınlansın istiyor iseniz lütfen benim ile iletişime geçin. Başka bir röportajda görüşmek dileği ile esen kalın arkadaşlar..


  • Mesut.prlk, huyymarik, QueenB and 19 others like this

But I know.You were just like me with someone disappointed in you

- Linkin Park


Kainatta var olan tüm güzellikleri barındıran sevdiğim, günaydın..



Spoiler


#2 EgoMRX

EgoMRX

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 114 posts
  • Locationİstanbul
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:Ne farkeder

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 07:54 ÖÖ

Çok güzel röportaj olmuş Murat abi. Bu arada ben єѕмєяzz ünlü oldum hehehehehehehe :)

Geçmişime göre şimdi daha az saçım var
Yalan olmuş yarınlarım biraz da acım var
Birazı senden kalan biraz senden öncekilerden

 

Ne farkeder?


#3 Rescue

Rescue

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 24 posts
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:Rescue

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 08:06 ÖÖ

Mod'um siz bu röportaj işinden gayet iyi anlıyorsunuz. (y) 

 

Emeği geçen herkesin eline sağlık.Merak ettiğim 1-2 arkadaş vardı onlarında tavsiyelerini, taktiklerini vs. öğrendiğim iyi oldu.Son kez tekrarlamak isterim, gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık. :) 

 

Keyifli forumlar dilerim.


Edited by Rescue, 03 Şubat 2017 - 08:12 ÖÖ.

  • ☆ HeroZiro ☆, EgoMRX and Ploutos like this

#4 Dadaylı

Dadaylı

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 posts
  • LocationKastamonu 37
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:BaDGaM3R

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 08:46 ÖÖ

İşin içinde Murat abi ve diğer sevdiklerim olurda güzel olmazmı :) 

 

Başarılar Serdar abi ve arkadaşlar :) 


  • ☆ Relazur ☆ likes this

dkyA6n.gif


#5 Krnz

Krnz

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 137 posts
  • LocationResadiye
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:KurnazAga

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 09:37 ÖÖ

Tanıtım güzel devamını bekleriz.

#6 BynBen

BynBen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:gkksll

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 09:44 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş.



#7 ClqNTrK

ClqNTrK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Takim:Devleti Ebed Müddet
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:ClqNTrK

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 09:48 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş Başarılar... ;) 



#8 KaLipso

KaLipso

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.447 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 10:38 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş. (y) 

 

 

Tanıtım güzel devamını bekleriz.

Post kasımı yaparken hata oldu sanırım. Tanıtım değil röportaj yapılmış burada  (smug) 

 

 

HeroZiro: Yüzümden düşen bin parçayı topIayıp da, yerine kocaman bir tebessüm yerIeştiren insanIar var ya, onIar iyi ki var ! Hepiniz kalbimdesiniz.

İlham aldığım bir tek oyuncu var o da BehzatÇ. Buradan Behzat abiye selamlar.

Aleyküm selam. :) 


Edited by KaLipso, 03 Şubat 2017 - 10:39 ÖÖ.

  • Dadaylı and ☆ HeroZiro ☆ like this

#9 B.A.Y.U.L.K.E.N

B.A.Y.U.L.K.E.N

    Görüşürüz :)

  • Banned
  • PipPipPip
  • 519 posts
  • LocationISTANBUL
  • Oyun Dünyasi:TR6

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 11:34 ÖÖ

Çok Sağlam bir röportaj olmuş ve okurken keyif aldım. Eline sağlık abi.

Spoiler

#10 Ploutos

Ploutos

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 31 posts
  • Takim:Shadow Empire
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:EnesS

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 11:52 ÖÖ

Bize bu röpartaj imkanını sunan sayın Vizigot'a burdan tekrar teşekkür ediyorum :)


Edited by huyymarik, 03 Şubat 2017 - 12:23 ÖS.
Kurallar okunmalı

  • ☆ HeroZiro ☆ and ☆ Relazur ☆ like this

#11 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 12:03 ÖS

Süper ellerinize sağlık



#12 AlexanderMahone

AlexanderMahone

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 posts
  • Takim:PowerFull
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:AlexanderMahone

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 12:13 ÖS

Tr5 açıldığından beridir oynuyorum.Bildiğim kadarıyla єѕмєяzz oyuna başlayalı o kadar çok olmadı.

Röportaj güzel olmuş elinize sağlık.


Edited by huyymarik, 03 Şubat 2017 - 12:24 ÖS.

200_s.gif


#13 Ploutos

Ploutos

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 31 posts
  • Takim:Shadow Empire
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:EnesS

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 12:36 ÖS

Hangi kuralı okumalıyım acaba sorabilir miyim ?



#14 B.A.Y.U.L.K.E.N

B.A.Y.U.L.K.E.N

    Görüşürüz :)

  • Banned
  • PipPipPip
  • 519 posts
  • LocationISTANBUL
  • Oyun Dünyasi:TR6

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 12:40 ÖS

Hangi kuralı okumalıyım acaba sorabilir miyim ?



http://forum.tr.hero...rum-kuralları/


  • ImComplete and huyymarik like this

Spoiler

#15 Ploutos

Ploutos

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 31 posts
  • Takim:Shadow Empire
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:EnesS

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 12:50 ÖS

Ben sadece yorum yaptım mesajımda en ufak dahi bir hakaret içeren kelime yok.Yazdıklarımı kabullenemeyenler engelleyecektir.



#16 Jack.

Jack.

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:Jack

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 01:28 ÖS

Güzel röportaj  olmuş Takım arkadaşlarıma Başarılar dilerim.


  • SONsüvaris, ☆ HeroZiro ☆, Lastromance and 1 other like this

#17 gυηтєя

gυηтєя

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 44 posts
  • Takim:Shadow Empire
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:Gunterr

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 02:19 ÖS

Harika bi takım tanıtımı olmuş.  :D

Shodow Empire'li olmak ayrıcalıktır.



#18 drherozero

drherozero

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts
  • Oyun Dünyasi:TR8
  • Karakter:TeddyBear

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 03:12 ÖS

İyi bir takım, güçlü oyuncular, keyifli bir röportaj. Emeğinize sağlık.  :)


  • Ploutos likes this

#19 Mert2600_

Mert2600_

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 posts
  • Location̵B̵̵a̵̵n̵̵n̵̵e̵d̵
  • Oyun Dünyasi:TR6

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 03:32 ÖS

Çok Güzel Bır Röpertaj basarilar :). Galiba Röpertaj Eski :-) artik Is Yapamioz :)

Edited by Mert2600_, 03 Şubat 2017 - 03:33 ÖS.

(kiss) MoMX0M.png


#20 RequiemBlue

RequiemBlue

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Takim:Saraybahçe JK
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:RequiemBlue

Yayınlanma tarihi 03 Şubat 2017 - 03:35 ÖS

Güzel röportaj  olmuş,Başarılarınız Devamını  Dilerim.  (grin) 





Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye