Jump to content


Photo

TR2 - egesenus ile yaptığımız röportaj / TR4 - VizigoT


18 replies to this topic

#1 VizigoT

VizigoT

    ֍LMS֍

  • Members
  • PipPipPip
  • 630 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Last Man Standing
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:VizigoT

Yayınlanma tarihi 06 Ekim 2017 - 11:16 ÖÖ

Spoiler

 

Selam,

 

Bu ay ki röportajımız için çok farklı bir prosedür düşündüm ve röportajı yapacağım oyuncu ile yüz yüze görüştüm. Röportaj öncesi tatlı olarak atıştırmalık bir şeyler yedik  :)

 

 

Spoiler

 

ve tabikide röportaja başladık. Sözü fazla uzatmadan röportajımıza geçelim  :)

 

 

nJ292N.jpg

 

 

VizigoT: Kendinizi bize tanıtır mısınız?

 

egesenus: Selamlar, benim adım Ege Şen. 16 Yaşındayım. Lise 2 de okuyorum. Spor yapan birisiyim. İlgi alanım kalecilik. Genelde kolay sinirlenmem sıcak kanlı birisiyimdir. Fanatik bir fenerbahçeliyim. Maçlarına da gitmeyi düşünüyorum : :Pİzmir doğumluyum ama ne yazık ki Ankara'da yaşıyorum.

 

VizigoT: Hangi spor dalı ile uğraşıyorsunuz?

 

egesenus: Normalde amatör olarak kalecilik yapıyorum. Profesyonelliğe taşıyacaktım lakin belli başlı sebeplerden ötürü profesyonelliğe taşıyamayıp okul kalecisi statüsünde takılı kaldım :(

 

VizigoT: Okulda başarılı mısınız yoksa futbol ve Hero Zero okul başarınızı etkiliyor mu?

 

egesenus: Bu yıl sadece derslerime odaklandığım için okulda başarılıyım. Ama geçen sene hem  Hero Zero da aktiftim hemde futbolla iç içeydim. O yüzden derslerime istediğim gibi odaklanamıyordum ve doğal olarak derslerim de düşüşe geçiyordum. Kısacası evet etkiliyor.

 

VizigoT: Peki en çok hangi derslerde başarı gösteriyorsunuz?

 

egesenus: İşte beklediğim soru geldi :D Öncelikle bilmeniz gerekiyor ki ben ağır sayısalcılardanım. Doğal olarak Matematik ve Fen derslerin de ortalamanın çok üstünde bir başarı sergiliyorum ama Tarih derslerin de ezber yapmaya üşendiğim için başarısızım.

 

VizigoT: Lise 2 de okuduğum zamanlarım en güzel zamanlarımdı aşık olduğum ilk kişiyi o zaman tanımıştım. Sizin aşk hayatınız ne durumda bu durum okul hayatınızı etkiliyor mu?

 

egesenus: YOJ8ok.jpg

 

 

Son 2 yıldır gönlümüzü birilerine kaptırıyoruz ama olmuyor. En son flörtleştiğim kişi aramızın çok iyi olmasına rağmen konserde sarıldığımızda benimle arkadaş kalmak istedi. O yüzden artık kimseye güvenim kalmadı ama yine de taliplerimi bekliyorum :D

 

 

VizigoT: Zaten oda beni terk etmişti.

 

pG9MZJ.gif

 

Peki, üniversite olarak hangi üniversiteyi ve hangi bölümü düşünüyorsunuz?

 

egesenus: Bir kaç yıl öncesine kadar her hangi bir üniversitenin her hangi bir mühendislik fakültesini istiyordum ama geçtiğimiz aylarda bir iki önemli sohbet sonrasında 9 Eylül üniversitesi Tıp Fakültesi istediğime karar kıldım.

 

VizigoT: Benim ablamda tıp fakültesi mezunu gerçekten zor ve uzun bir dönem. Mezun olduktan sonra doktorlukta hangi uzmanlığı istiyorsunuz?

 

egesenus: Açık olmak gerekirse henüz net bir uzmanlık seçmedim. Uzmanlığımı 4 yıl okuduktan sonra stajlar ile belirlemeyi düşünüyorum.

 

VizigoT: Peki eğer kazanamazsanız tekrar hazırlanıp mı gireceksiniz sınava, yoksa başka bir üniversite mi tercih edersiniz? İlla o üniversite mi olmasını istiyorsunuz yoksa başka bir üniversitenin tıp fakültesi veya başka bir bölümü olur mu?

 

egesenus: Tıp olması konusunda kesin kararlıyım. Ama üniversiteye gelecek olursak özellikle 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi istememin sebebi hem kendi memleketim de olması hemde deniz kenarında olması eğer 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi tutmaz ise öncelikle İzmir de adı duyulmuş bir üniversite de Tıp okumayı düşünürüm oda olmaz ise Ankara'da ki üniversiteleri tercih ederim.

 

VizigoT: Hobileriniz ve Fobileriniz nelerdir?

 

egesenus: Hobilerim; Futbol oynamak ve Rubik küpü çözmek.

Fobilerim; Böcekler

 

VizigoT: Hangi tarz müziklerden hoşlanıyorsunuz?

 

egesenus: Özellikle dinlediğim bir tarz yok. Ruh halime göre dinlediğim müzik değişkenlik gösterir. Dinlediğim başlıca müzikler arasında Deniz Tekin ve Son Feci Bisiklet bulunuyor.

 

VizigoT: Hero Zero ile nasıl tanıştınız?

 

egesenus: 4 yıl önce sosyal medya da reklamını gördüm o şekilde oyuna başladım. Ama TR1 efsanesi KaptanLaz ile tanışana kadar kendimi Hero Zero oynuyor saymıyorum. Kendisi bana bu oyunu bizzat öğreten kişidir.

 

VizigoT: Peki TR2'ye nasıl ve ne zaman başladınız?

 

egesenus: Aktiflik fazla olduğu için arkadaşlarla beraber TR2'ye başladık. TR1'de bir kaç ay oynadıktan sonra hesabı silip TR2'ye geçtim.

 

VizigoT: TR2'de hangi takımlarda oynadınız?

 

egesenus: Başlarda basit takımlarda oynadım. Geliştikten sonra Ratchet liderliğinde ki New Moon da oynadım. Daha sonra Nublack liderliğinde ki Forever'a geçtim. Daha sonra oyunu bıraktığım için Forever'dan ayrıldım. Nisan da geri döndüm ve döndüğümden beri Timur22 liderliğinde ki Elite takımında akıl hocası olarak oynuyorum.

 

VizigoT: Peki New Moon ve Forever takımlarından neden ayrıldınız?

 

egesenus: New Moon dan ayrılma sebebim Ratchet'in banlanıp liderliğinin Kospadinos'a geçmesidir. Foreverdan çıkma sebebim oyunu bırakmamdı ama geri döndüğümde liderliğin Shadow37'e geçtiğini görünce Forever yerine Timur22'nin takımı Elite'i tercih ettim.

 

VizigoT: Bir akıl hocası olarak sizce iyi bir takım olabilmenin sırrı nedir? Bir kaç ay önce server liderliğini Forever takımının elinden aldınız bunu nasıl başardınız? Biraz anlatabilir misiniz?

 

egesenus: Öncelikle takım liderinin ve akıl hocalarının kendilerini değil de takımı düşünmeleri gerek. Savaşları düzenli takip edip savaş hazırlıklarını düzenli bir şekilde yapmaları lazım. Takım içi kimsenin kimseye üstünlük kurmayıp takımda aile ortamı kurulması lazım.

 

Foreverdan liderliği almayıda aynen bu şekilde başardık. Takımda hiç bir akıl hocası ve lider kendini "yüce" görmeyip oyunla ve takımla daha fazla ilgilendikleri için Forever'dan liderliği aldık.

 

VizigoT: Oyunumuza yeni başlamış bir oyuncu sizce hangi servera başlamalı ve kendini nasıl geliştirmelidir?

 

egesenus: Öncelikle eğer kolay donut kazanmak ve direk ilk 5 takıma girmek istiyorsa onun için en uygun server TR2 olacaktır. Ama rekabet istiyorsa TR6 onun için daha uygun olacaktır.

 

Bence oyuncu için çoklu görevi açana kadar ağırlıklı olarak seviye kasmasını tavsiye ederim. Çokluyu açtıktan sonra ise eğitim kupalı bir takıma gidip eksiğini kapatmalıdır.

 

"Eğitim Şart"

 

vJR7Xv.gif

 

 

VizigoT: 100 Milyon altın nasıl biriktirilmeli ve yeteneklere nasıl harcanmalıdır?

 

egesenus: Bir yardımcı oluşturup zor dövüş görevleri yapılarak altın kolayca biriktirilebilir. Yeteneklerin istediği para miktarını eşitleyerek yeteneklere basılır ise toplam alınan temel yetenek daha fazla olacaktır. Eğer 100 milyon altın yeteneklere basıldıktan sonra yetenekler dengesiz olur ise Ahşap Amnezi Çekici kullanarak yeteneklerini istediği şekle sokmalıdır.

 

VizigoT: Bir yardımcı oluşturmaktan kastınız nedir? Nasıl bir yardımcı yapmalıyız?

 

egesenus: Karakterin taktiğine göre bir yardımcı oluşturulmalıdır. Mesela eğer benim gibi beyni düşük kullanıyorsanız;

 

  • Korkunç Dil
  • Penaltıcı veya Koruyucu Çiviler
  • Çığ veya Alerjik Reaksiyon

 

Takım peti;

 

  • Korkunç Dil
  • Özen Gösterme
  • Çığ veya Alerjik Reaksiyon

 

Eğer beyni düşük kullanmıyorsanız;

 

  • İlk seçenek Gökkuşağı Parıltısı Tozu eğer yok ise Siyah Buz veya Sürat Yüzgeci eğer hiç biri yok ise Kafa Atar kullanılmalı ve en kısa sürede bu 3 seçenekten birisi temin edilmelidir.
  • Penaltıcı veya Koruyucu çiviler ikisi de yok ise Kartal Gözü
  • Çığ veya Alerjik Reaksiyon ikisi de yok ise Kefeni Yırtmak tavsiyemdir.

 

VizigoT: Oyunumuza getirilen güncellemeler hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

egesenus:

 

  • Çalışma yerine sığınak getirilmesi her açıdan çok daha iyi oldu.
  • Oyunun arayüzünün değiştirilmesi göze daha hoş hitap ediyor.
  • Mesaj kısmına gelen güncelleme ise belki de en rahat ettiğim güncelleme oldu.
  • Hero Con takımlar arasında rekabeti artırdı. Ama Hero Cona hiç katkı da bulunmayan kişilerinde ödül almasının önüne geçilmesi gerekiyor.
  • Lig sistemi ise çok başarılı ve yerinde bir güncelleme oldu.
  • Turnuvaların kalkması ise donut kazanımını zorlaştırdı. Ama emeksiz yemek olmayacağını bize gösterdi.
  • Yeteneklerde 25.000'den sonrası için yeni renklerin gelmesi iyi oldu.

VizigoT: Forum üyeliğiniz var mı? Forumumuz hakkın da ne düşünüyorsunuz?

 

egesenus: Forum üyeliğim var. Forumda bazen açılmış bir konu hakkında tekrar konu açılması forumda kirliliğe sebep olabiliyor. Onun dışında gayet yeterli içerikler mevcut.

 

VizigoT: Sorularımı yanıtladığınız için ve bana vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Röportajımızı okuyanlar için ve Hero Zero oyuncuları için söylemek istediğiniz son bir şey var mı?

 

egesenus: Öncelikli ve özellikle Timur'a, Murat abime (VizigoT) ve Elite sayesinde tanıştığım (iyi ki tanıştığım) Onur abime (aslan281) ve diğer tüm Elite ailesine selam olsun.

 

VizigoT: 

 

Spoiler

 

 

ve röportajı bitirdik :)

 

Röportajımızı vakit ayırıp okuduğunuz için bende teşekkür ederim. Umarım beğenirsiniz. Biz hazırlarken çok eğlendik umarım sizde okurken eğlenirsiniz. Esen kalın...


  • Timur22, ProFighter, RockAngel90 and 8 others like this

But I know.You were just like me with someone disappointed in you

- Linkin Park


Kainatta var olan tüm güzellikleri barındıran sevdiğim, günaydın..



Spoiler


#2 RockAngel90

RockAngel90

    Hyakkimaru

  • Members
  • PipPipPip
  • 792 posts
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:...

Yayınlanma tarihi 06 Ekim 2017 - 12:10 ÖS

Gayet güzel düşünmüşsünüz ve sanırım en iyi röpörtaj olmuş ikinize da oyunda ve normal hayatınızda başarılar dilerim )))



#3 Fearlesscome

Fearlesscome

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 44 posts
  • LocationManisa
  • Takim:SteelPunches
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:Sinsirella

Yayınlanma tarihi 06 Ekim 2017 - 12:26 ÖS

En güzel, özenle ve uzun zaman harcayarak yapılmış bir röportaj. Egeyi tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim. (party)  (balloon)  Murat abi seninde eline, yüreğine sağlık.  (smug)



#4 Nameless

Nameless

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • Takim:No Mercy
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:Jeo

Yayınlanma tarihi 06 Ekim 2017 - 12:35 ÖS

Güzel röportaj olmuş amma velakin ;

Bazı röportajlarda aşırı ciddi olup yüzümüzü somurtturuyorsunuz okurken ;

bu ve bu gibi röportajlarda ise okuyasımızı kaçırtıyorsunuz.Bu röportaj hoş olmuş dediğim gibi ama biraz cıvıtmışsınız gibime geldi.

Dipnot : Murat Abi Engellemeyi kaldırır mısın Barış abimle olan güzel anınızla ilgili birşeyler söyleyeceğim de.Sen anladın onu :D


  • florida likes this

firmino.gif


#5 WaysToDie

WaysToDie

    ~~WTD~~

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 posts
  • Takim:~~GizliMaßed~~
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:WaysToDie






Yayınlanma tarihi 06 Ekim 2017 - 01:35 ÖS

güzel bir röportaj olmuş arkadaşımıza başarılar dilerim :)


  • KromrtaL likes this

uU_h34IURjSA2M79J3pCoA.png


#6 ProFighter

ProFighter

    Barış O.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.465 posts
  • LocationTürkiye/Balıkesir
  • Oyun Dünyasi:TR4






Yayınlanma tarihi 06 Ekim 2017 - 02:01 ÖS

Çok güzel bir fikir..Eline sağlık Murat abi


  • KaLipso likes this

#7 Guest_İlhan_*

Guest_İlhan_*
  • Guests

Yayınlanma tarihi 06 Ekim 2017 - 03:02 ÖS

Ege arkadaşımın eline sağlık zaten onu gerçek hayatta da tanırım ve iyi biridir iyi röportaj olmuş elinize sağlık ♥️♥️

#8 KaLipso

KaLipso

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.447 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 06 Ekim 2017 - 04:01 ÖS

Güzel röportaj olmuş.


  • kafaci93 likes this

#9 RasoDioN_

RasoDioN_

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 13 posts
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:RasoDioN

Yayınlanma tarihi 06 Ekim 2017 - 06:37 ÖS

Güzel ama benlede yapsa yapmıyor

#10 oooooooooooo

oooooooooooo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 213 posts
  • LocationAzerbaijan
  • Takim:TeamTurks
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:HeroGirl1

Yayınlanma tarihi 07 Ekim 2017 - 12:50 ÖS

Gayet güzel olmuş.Arasıra GİF lerdende kullanmanız röportaja daha çok ilgi çekmiş.Ege kardeşimede tebrikler! Başarılarının devamını dilerim.

Murat abi inşallah bi gün benimde röportajımı yaparsın (grin) 



#11 Deusa

Deusa

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • LocationAdana
  • Takim:Devleti Ebed Müddet
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:Deusa

Yayınlanma tarihi 07 Ekim 2017 - 07:22 ÖS

Samimi olmuş beğendim başarılar :)

#12 LEƳL

LEƳL

    Newbie

  • Validating
  • Pip
  • 1 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 08 Ekim 2017 - 08:35 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş, başarılar. :)



#13 tdagasan11

tdagasan11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 posts
  • Takim:Minas Tirith
  • Oyun Dünyasi:TR11
  • Karakter:Cazzie






Yayınlanma tarihi 08 Ekim 2017 - 09:37 ÖÖ

 Sevdiğim iki kişiyi bir arada görmek beni mutlu etti. Fotoğraf ve gifler ayrı bir tat vermiş röportaja, tebrik ederim  :) 


  • Timur22 likes this

giphy.gif

 


#14 Timur22

Timur22

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 128 posts
  • LocationBursa
  • Takim:Elite
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:Timur22

Yayınlanma tarihi 08 Ekim 2017 - 09:37 ÖÖ

Çok güzel bir röportaj olmuş okurken keyif aldım elinize emeğinize sağlık fotoğraflarda renk katmış Ege'ye hayatında başarılar dilerim :)


  • KromrtaL likes this

#15 Nameless

Nameless

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • Takim:No Mercy
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:Jeo

Yayınlanma tarihi 08 Ekim 2017 - 07:29 ÖS

Çok güzel bir röportaj olmuş okurken keyif aldım elinize emeğinize sağlık fotoğraflarda renk katmış Ege'ye hayatında başarılar dilerim :)

Aynen.''Egesenus''a Başarılar.

Timur kanka şu gif'ini ve Profil kısmından ''Takım'' sekmesini güncelle bence :D
 


Edited by Nameless, 08 Ekim 2017 - 07:30 ÖS.

firmino.gif


#16 Daenerys Targaryen

Daenerys Targaryen

    Newbie

  • Banned
  • Pip
  • 3 posts
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:Daenerys Targaryen

Yayınlanma tarihi 10 Ekim 2017 - 08:58 ÖS

 Güzel röportaj olmuş, başarılar. (y)



#17 Cio Baba

Cio Baba

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 10 posts
  • Oyun Dünyasi:TR3
  • Karakter:Cio

Yayınlanma tarihi 19 Ekim 2017 - 06:31 ÖÖ

Başarılı ve eğlenceli bir röportaj yapmışsınız, emeğinize sağlık.Okurken keyif aldım.egesenus'a oyunda ve hayatında başarılar dilerim. (smug)


 s%C4%B1f%C4%B1r_bir_logo-300x111.jpg


#18 Tr5byqral

Tr5byqral

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 posts
  • Takim:SarayBahçe Jk
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:byqral21

Yayınlanma tarihi 25 Ekim 2017 - 02:01 ÖS

Gayet başarılı 2 tarafıda tebrik ederim ;)
1gay2A.png

#19 Hope_

Hope_

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 87 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 25 Ekim 2017 - 03:49 ÖS

Güzel röportaj. (smug) 





Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye