Jump to content


Photo

TR5 - Karaßüklü78 ile yaptığımız röportaj / TR6 - HeroZiro


9 replies to this topic

#1 ☆ HeroZiro ☆

☆ HeroZiro ☆

    🦥Kakauolelo

  • Members
  • PipPipPip
  • 610 posts
  • LocationKütahya
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:HeroZiro






Yayınlanma tarihi 02 Ağustos 2018 - 09:01 ÖS

Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk röportajım ile sizlerle birlikteyim. Röportaj konuğum ise TR5'den takım arkadaşım ''Karaßüklü78''. İlk röportajım olduğu için eksiklerim hatalarım olabilir bu yüzden mazur görün. Umarım keyif alırsınız.  :) 

Kahraman Profili

 

GDmZaZ.png

 

 

HeroZiro: Merhaba, röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Sevgili okuyucularımıza kendinden biraz bahsedebilir misin ?

 

Karaßüklü78: Merhaba, asıl ben teşekkür ederim bu fırsatı bana sunduğunuz için. Adım Şevket 18 yaşındayım lise 3. sınıf öğrencisiyim. İstanbul doğumluyum aslen karakter adımdan da anlaşılacağı üzere Karabüklüyüm. 1 erkek kardeşim var ve o da TR4 sunucusunda oynamakta. 

 

HeroZiro: Kardeşinle iyi anlaşır mısın nasıl geçinirsiniz ? Benim bir tek abim var ve küçükken hep didişirdik. Peynir yüzünden kavga etmişliğimiz dahi vardır. :D Aranızda yaşanan komik bir olay varsa dinleyebiliriz anlatmak istersen.  :) 

 

Karaßüklü78: Şuan için aklıma yaşamış olduğumuz komik bir olay gelmiyor. Aramız genel itibariyle iyidir fakat bazen çok küçük bir problemde dahi didişebiliyoruz.

 

HeroZiro: Her kardeş arasında mutlaka tatlı bir didişme oluyordur. Sonucunda kavga bile etseniz, 2 dakika sonra barışıyorsunuz. Kardeşlik böyle bir şey işte aranızda kopmaz bir bağ vardır.  :) 

 

HeroZiro: Hobileriniz den ve Fobileriniz den bahsedebilir misiniz ? 

 

Karaßüklü78: Hobilerim boş zamanlarımda oyun oynamak, gezmek ve gündemde ne var takip etmek. Fobim ise çok şükür bulunmamaktadır.

 

HeroZiro: Oyuna ne zaman ve ne şekilde başladınız ?

 

Karaßüklü78: Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine 2015'in ilk aylarında TR5'de bir hesap açarak başlamıştım. Hesabımı geliştirdikçe bir şeylerin iyi gitmediğini düşündüm ve neticesinde hesabımı silip tekrardan başladım. Yani ''Karaßüklü78'' maceram benim için başlamıştı. Bir hevesle oyuna başlayan arkadaşlarım o sıralarda oyunu bırakmışlardı. Dahasında Shadow Empire Ailesi ile tanıştım ve bu maceraya takım arkadaşlarım ile devam ediyorum.

 

HeroZiro: Bende Shadow Empire Ailesinin bir parçasıyım. Buradan Shadow Empire hakkındaki duygu ve düşüncelerini alabilir miyiz ? Neden Shadow Empire ?

 

Karaßüklü78: Aslında bu aileye katılmamın iyi bir anısı vardır benim için. Sildiğim hesabımda Shadow Empire'nin eski ismi ''Aslanlar Kulübü Empire'' ile tatlı bir rekabetimiz vardı. O zamanlarda takım şöhreti turnuvası vardı. Mahallece kurduğumuz takım ile ''Aslanlar Kulübü Empire'' rakip idi. Haftalık takım şöhreti turnuvasında zaman ilerledikçe birbirimize yardımcı olmaya başlamıştık. Adeta dost takım kıvamına gelmiştik. Zaman içerisinde daha öncede bahsettiğim gibi bir hevesle oyuna başlayan arkadaşlarımın hepsi bıraktı, bende takımı ve hesabımı silmiştim işte bir müddet sonra oyuna geri döndüm. İsmini ''Shadow Empire'' yapan ''Aslanlar Kulübü Empire''nin lideri Enes ile konuştum. Beni hatırlarsın belki tatlı bir rekabetimiz var diye anlattım ve takım başvurusunda bulundum. Enes de kabul etti dahasında sizinle ve Enes ile dostluğum ilerleyip şuana kadar geldi. 2.5 yıldır bu ailenin bir parçasıyım her zaman için takımına sadık bir fert olmayı tercih ettim. Shadow Empire benim için 2. ailem oldu, burada olmaktan dolayı da çok mutluyum.

 

HeroZiro: Takımına sadık bir fert olduğun için sana her zaman minnettarız. :) 

 

HeroZiroGelelim röportajımızın en can alıcı kısmına. Aynı takım arkadaşı olduğumuz için sizin 1 Milyar para biriktirdiğinizi biliyorum. 1 Milyar para biriktirme fikri nasıl gelişti ve ne kadar sürede tamamlandı ?

 

Karaßüklü78: 1 Milyar harcama kahramanlık ödülü olamasada ben sabrımı test etmek istedim. Para çoğaldıkça adeta harca beni diye dile geliyordu. Bu işe başlamadan önce kararlı olup başarabileceğinize inanmalısınız. Daha öncede 1 Milyar denemesinde bulunuştum 146 Milyona kadar geldim fakat takımımızın con puanına ihtiyacı olduğunu gördüğüm için feda etmek zorunda kalmıştım. İyiki de feda etmişim Ailem için değerdi bu fedakarlık. Sonra tekrar kararlı olarak biriktirme kararı aldım. 200 Milyona 400 Milyona geldikçe parayı harcamamak için kendimi zor tutarken zaman su misali akıp geçti ve ben hedefime, amacıma ulaştım. Bir yıl kadar bir sürede bu parayı tamamlasamda bu sürecin her anından keyif aldım. Kim bilir belki  yeni bir maceraya daha atılıp en üst para miktarına ulaşmak için kürek çekebilirim.  :) 

 

HeroZiro: Sabrınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Ben de 1.5 yıl kadar bir sürede 100 Milyon biriktirmiştim. Bu işte sabır çok önemli. Peki oyuncularımıza para biriktirmeleri konusunda nasıl tavsiyelerde bulunursunuz ? Hangi levelde para biriktirilmeye başlanmalı ? Daha kolay para biriktirmek için ne yapılmalı ?

 

Karaßüklü78: Teşekkürler. Para biriktirmek için herhangi bir levele bağlı kalınmasını uygun görmüyorum şahsen. Kolay yoldan para biriktirmek istiyorlarsa en önemlisi motivasyon seviyesi en yüksekte olan bir takımda bulunmalarıdır. Görevlerin verimliliğini artırmak için %50 görev destekleyicisi olması lazım ve her gün tüm enerjilerini bitirmeleri gerekmektedir. Ayrıca ''Sığınak Üssü'' bu süreçte en etkili 2. silahtır. Bu yüzden kahramanların para biriktirme işine koyulmadan önce sığınak üslerini mümkün mertebe en üst düzeyde tutmaları gerekmektedir. Verimliliğini artırmak içinse %50 iş destekleyici alabilirsiniz çok işinizi görecektir. Tekrardan bu süreçte en etkili 3. silah ''Özel Görevler''dir. Bu yüzden özel görev taktiğini uyguluyor olmanız gerekiyor ki beş günde bir özel görevlerinizi yapıp çok ciddi derecelerde para geliri elde edebilesiniz. Özellikle lig dövüşünüzü dahasında düellolarınızı sakın eksik etmeyin. Kötü adam saldırılarınızıda aksatmayın. Biliyorsunuz ne kadar çok saldırırsanız o kadar çok levelinize göre para kazanırsınız. Son olarak ise çete savaşlarına olabildiğince katılmaya gayret gösterin.

 

HeroZiro: En iyi yardımcı sizce nasıl olmalı ? Yardımcı seçerken nelere dikkat etmeliyiz ? Hangi durumlarda hangi yardımcı olmalı ?

 

Karaßüklü78: Şimdi her duruma karşı yardımcı önerilerimden bahsedeceğim.

 

İlk başta düello için kullanılabilecek yardımcı özelliklerimizi sıralayalım.

1. yetenek ''Yüzgeç Silesi'' (tabi rakibinizden fazla beyininiz varsa), ''Siyah Buz'', ''Kafa Atar'', ''Sürekli Çamursu Damlama'', ''Sürekli Damlama''

2. yetenek ''Penaltıcı'', ''Kartal Gözü'', ''Dört Göz'', ''Koruyucu Çiviler''

3. yetenek ''Çığ'', ''Alerjik reaksiyon'', "İki Birden İyidir", "Kefeni Yırtmak", "Hakuna Matata"

 

Takım savaşları içinse.

1. yetenek ''Siyah Buz''

2. yetenek ''Özen Gösterme''

3. yetenek ''Çığ'' olarak kullanımını tavsiye ederim.

 

Beyinsiz taktiği içinse yardımcı önerim şöyledir.

1. yetenek ''Korkunç Dil'', ''Geri Dönüş Başlatan''

2. yetenek ''Penaltıcı'', ''Kartal Gözü''

3. yetenek  tabikide ''Çığ'' ve ''Alerjik Reaksiyon'' olarak devam eder. 

 

HeroZiro: Hero Zero size neyi öğretti ? kazandırdıkları veya kaybettirdikleri şeyler nelerdir ?

 

Karaßüklü78: Hero Zero bana sabrı, planlı olmayı ve kararlı olmayı öğretti. Kazandırdıkları ise çok iyi arkadaşlıklar, dostluklar, Shadow Empire Ailesini ve en iyi arkadaşım olan sizi kazandırdı. Kaybettirdiği tek şey ise oyun uğruna heba ettiğim yıllarım oldu.

 

HeroZiro: Teşekkür ederim. Oyuna getirilen güncellemeler hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz ?

 

Karaßüklü78: Gelen güncellemeler gayet hoş. Geçen ki güncelleme hoşuma gitmemişti onda da sadece sohbet paneli takımdan kaldırılmış ve aşağıya taşınmış idi. Neyse ki düzeltildi. Ayrıca forum da paylaştığım bir önerim var yardımcıyı giydirme hakkında isterseniz ziyaret edebilirsiniz. Ulaşmak için.

 

HeroZiro: Bu vasıtayla konunuzun reklamını da yapmış oldunuz. :) 

 

HeroZiroOyunda iyi ki tanımışım dediğiniz kişi veya kişiler kimlerdir ? Haricinde benimsediğiniz, örnek aldığınız bir oyuncu var mı ?

 

Karaßüklü78: Şuana kadar kimse ile kötü bir tanışıklığım olmadı, umarım bundan sonra da böyle devam eder. İyi ki de tanımışım dediğim kişiler bulunduğum takımın üyeleridir. Örnek aldığım kişiler ise Silc00n ve Madves69'dur çünkü sabırları için örnek aldım. Bildiğiniz gibi oyunun son paralarını biriktirdiler. Bende biriktirebilirim diye kendime 1.000.000.000 para hedefi koydum ve gerçekleştirdim. Umarım örnek aldığım kişiler gibi oyunun son parasını da biriktirebilirim.

 

HeroZiro: Hiç Moderatör takımının bir parçası olmayı düşündünüz mü ?

 

Karaßüklü78: Bu konuda çok kararsız kalmıştım eğer mod olursam görevimi yerine getirebilir miyim diye ama bir daha ki mod alımlarında kesin olarak baş vuracağım.

 

HeroZiro: Bana vakit ayırıp sorularımı yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Son olarak söylemek istediğiniz birşey var mı ?

 

Karaßüklü78: Bu fırsatı bana sunduğunuz için tekrardan teşekkür ederim. Buraya kadar okuyan herkese de çok teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın.

 

 

Röportajın sonuna geldik arkadaşlar. Röportajım yayınlansın diyorsan benim ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Yeni bir röportajda görüşmek üzere ESEN KALIN.   (smug) 


  • Silc00n, Efe.Gs, Nicki_agnologia and 10 others like this

#2 ● Chocolate ●

● Chocolate ●

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 55 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 02 Ağustos 2018 - 09:02 ÖS

Perfect olmuş moderatörüm.Arkadaşa başarılar dilerim... (grin)


  • ☆ HeroZiro ☆ and * EismaN * like this

#3 * EismaN *

* EismaN *

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 posts
  • LocationUmuT
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:EismaN1

Yayınlanma tarihi 02 Ağustos 2018 - 09:04 ÖS

Elinize Sağlık :)
  • ☆ HeroZiro ☆ and ● Chocolate ● like this

#4 huyymarik

huyymarik

    Sarı Lacivert Duvar

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.248 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:SarayBahçe JK
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:huyymarik

Yayınlanma tarihi 03 Ağustos 2018 - 03:03 ÖÖ

Elinize sağlık, güzel olmuş. İlk deneyim için gayet iyi


  • ☆ HeroZiro ☆ and 7878KaraBüklü7878 like this
#EvdeKal

#5 Nameless

Nameless

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • Takim:No Mercy
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:Jeo

Yayınlanma tarihi 03 Ağustos 2018 - 05:28 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş elinize sağlık.


  • ☆ HeroZiro ☆ likes this

firmino.gif


#6 Ben Mükemmel Bir Detayım

Ben Mükemmel Bir Detayım

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 69 posts
  • LocationAmerika
  • Takim::(
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:MRX

Yayınlanma tarihi 03 Ağustos 2018 - 05:41 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş, eline sağlık Feyzi.  :) 


  • ☆ HeroZiro ☆ likes this

#7 Rsdn

Rsdn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • LocationTürkiye
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:RasoDioN

Yayınlanma tarihi 03 Ağustos 2018 - 04:38 ÖS

Güzel olmuş.


  • ☆ HeroZiro ☆ likes this

#8 Alfx

Alfx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Takim:Kadamjay
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:xxMy

Yayınlanma tarihi 03 Ağustos 2018 - 05:06 ÖS

Güzel Ve Başarılı !  (wave)


  • ☆ HeroZiro ☆ likes this

Bir Kadının Sözleri Bir Adamının Yumruğundan Daha Kötüdür . . .

 

                        Biri Dişlerini Kırar Diğeri Düşlerini

 

TR4

 

xxMy

 

Kadamjay


#9 ☆ HeroZiro ☆

☆ HeroZiro ☆

    🦥Kakauolelo

  • Members
  • PipPipPip
  • 610 posts
  • LocationKütahya
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:HeroZiro






Yayınlanma tarihi 03 Ağustos 2018 - 06:38 ÖS

Güzel yorumlarınız için hepinize minnettarım arkadaşlar.  :) Ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. Röportajlardan ben sorumluyum. Bu yüzden diğer moderatör arkadaşlara mesaj atmak yerine bana mesaj atmanız uygun olacaktır. :) 


  • atacan (dövücü1), 7878KaraBüklü7878, PaYiTahT and 2 others like this

#10 Efe.Gs

Efe.Gs

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 258 posts
  • Takim:HELL ANGELS
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:Spawn

Yayınlanma tarihi 03 Ağustos 2018 - 08:16 ÖS

Güzel röportaj olmuş. Diğerlerini de bekliyoruz :)


  • ☆ HeroZiro ☆ likes this
Spoiler



Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye