Jump to content


Photo

Özel Görev Genişletme


  • Kilitlenmiş konu This topic is locked
No replies to this topic

#1 Kirigaya Kazuto

Kirigaya Kazuto

    Advanced Member

  • Moderators
  • 355 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1



Yayınlanma tarihi 27 Ocak 2022 - 10:39 ÖS


Merhaba kahramanlar,

Önceki yama notlarında duyurduğumuz gibi, geliştiricilerimiz ve oyun tasarımcılarımız sizler için yeni bir özellik üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bugün, bir sonraki güncellemede sizi tam olarak neyin beklediğini açıklamak istiyoruz!

Zor, Daha Zor, Zormod!
Duyurulan özellik, özel görevlerin daha büyük zorluklarda ustalaşmak ve harika ödüller kazanmak isteyenlere yönelik bir zor modu içerecek şekilde genişletilmesidir. Özel bir görevin normal ve özel modlarını oynadıysanız, gelecekte sadece tekrar modunun kilidi değil, aynı zamanda zor modun da kilidi açılacak.

Tekrar modunun aksine, zor modda rakiplerin istatistikleri önceden belirlenir ve tüm oyuncular için aynıdır. Bu size başlangıçta kırılması zor olan düşmanlara karşı çalışma fırsatı verir. Bir zor mod seviyesinde oynadıktan sonra, varsa bir sonraki daha zor zor mod seviyesinin kilidini açarsınız. Zor modda özel bir görevi ilk kez başlatmak için önceden tanımlanmış bir minimum seviyeye ulaşmış olmanız gerekir. Özel görevin diğer tüm seviyelerine doğrudan başlayabilirsiniz.

Düşmanların önceden belirlenmiş istatistikleri nedeniyle, özellikle üst düzey oyuncular için ilk seviyeler muhtemelen bir sorun olmayacak - ama merak etmeyin, ilk seviyeleri oynadığınız anda, siz de karşı karşıya geleceksiniz. gücüne layık bir düşman!

Diğer kahramanlara karşı rekabet etmekten hoşlananlarınız için, ilerlemenizi diğer zor moddaki kahramanlarınkiyle karşılaştırabileceğiniz eşleşen bir skor tablosu da sunduk. Bu, yendiğiniz her zor moddaki düşmandan bir amblem kazanarak yapılır ve ne kadar çok amblem toplarsanız, sıralamada o kadar yükselirsiniz.

Ödüller
Ayrıca, doğrudan zor modla ilgili olan kahramanca işler için gerçekten harika ödüller de var. Örneğin, farklı renk çeşitlerine sahip olmak için bazı bölümlerin bulunduğu kıyamet yalnız savaşçısının bir kahraman seti var. Ayrıca 20. seviye özel bir yeteneğe sahip olan yol arkadaşları Jim, Jay ve Joey de kahramanlık görevlerinizde size yardımcı olmak için bekliyorlar.

En iyi dileklerimizle
Hero Zero Takımı


  • WaysToDie, Deep, zezzez and 4 others like this

d





0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye