Jump to content


Photo

Kim Şu an Ne Yapıyor?


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 ☆ HeroZiro ☆

☆ HeroZiro ☆

    🦥Kakauolelo

  • Members
  • PipPipPip
  • 611 posts
  • LocationKütahya
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:HeroZiro






Yayınlanma tarihi 27 Ocak 2024 - 06:13 ÖS

Merhaba arkadaşlar.  (wave) 

 

Çok uzun zaman önce oyunu bıraktığım için forumu aktif olarak kullanmayı bıraktım. Herhangi bir oyun hesabımda bulunmuyor. Bugün sizlerle ''Kim Şu an Ne Yapıyor?'' konu başlığı altında buluşmak istiyorum. Herkesin ama özellikle oyunu bırakmış arkadaşlarımızın katılım yapmasını rica ediyorum.  :)

 

Oyuna ilk olarak 2014 yılında o sıralar yurtta kaldığım arkadaşlarımdan görerek başlamıştım. İlk hesabımı TR5 serverinde açtım ve ismini dün gibi hatırlıyorum. O yaşlarıma göre biraz ergence olacak ki utanarak söylüyorum bu ismi ''lexx3162' idi. Çok uzun uğraşlar sonucu dönemin şartlarına göre bayağı geliştirmiştim. Fakat bazı konulardaki acemiliğimiz olduğu için hesabım ban yedi ve yeni bir hesap açmak zorunda kaldım. O kadar emeğim çöpe gittiği için ne kadar üzgün olsam da benim için hayal bile edemeyeceğim yeni bir serüven başlamıştı. HeroZiro adında yeni hesabımı oluşturmuştum ve oyunu bırakasıya kadar bu isimle devam ettim. Birçoğunuzun bu ismi bildiğinizi düşünüyorum. Sadece TR5 ve TR6 serverlerinde aynı adda iki hesabım vardı. Bir dönem Forum Moderatörlüğü görevini de üstlenmiştim. Bir hırs uğruna yıllarca bu oyunda sabah akşam vakit geçirdim. Güzel dostlar edindim fakat şuan da hiçbiri ile reele taşınan bir ilişkimiz olmadı. 14 yaşımda başladığım bu oyuna 19 yaşımda son verdim.

 

Şu an 23 yaşımdayım. Devlete bağlı bir kurumda Memur olarak görev yapmaktayım. Bir kuru maaşım ve bir de arabam var. Evlilik düşünebileceğimiz yaşlara geldik evet ama gezmeyi tozmayı çok fazla sevdiğim için şu an bir evlilik düşünmüyorum. Kafam esti kampa gidiyorum kafam esti tatile gidiyorum kafam esti inci taneleri filmindeki bahse konu mekanlara gidiyorum. :D

 

Geçmişe baktığımda bu oyun için konuşuyorum çok samimi olduğum insanlar dışında birçoğunuzun ismini dahi hatırlamıyorum. Çocukluk diyebiliriz ergenlik diyebiliriz kimin kalbini kırdıysam ağza alınmayacak kelimeler söylediysem buradan herkesten özür dilemek istiyorum. 

 

Anlatabileceklerim bu kadar buraya kadar okuyan herkese çok teşekkür ederim.


  • X326, Brock, 7878KaraBüklü7878 and 5 others like this

#2 Lucifer Morningstar

Lucifer Morningstar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • LocationHell
  • Takim:CIRCUS MAXIMUS
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:Lucifer



Yayınlanma tarihi 28 Ocak 2024 - 01:48 ÖÖ

Hiç unutmam oyuna ilk başladığımda feyziden (@heroziro) seviyem kat kat fazla olmasına rağmen saldırdığımda yenilmiştim aramızda 200 seviye olmasına rağmen statlarımız yakındı. TR6 falandı sanırım. Bana PM atarak toxiclik yapmıştı :D Zamanla ne kadar delikanlı sevecen biri olduğunu anlasam da o iğrenç gülüşü kafamın içinde bir travma oluşturdu kpdslfşö


  • X326, ☆ HeroZiro ☆, 7878KaraBüklü7878 and 2 others like this

#3 Kirigaya Kazuto

Kirigaya Kazuto

    Advanced Member

  • Moderators
  • 357 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1



Yayınlanma tarihi 28 Ocak 2024 - 10:55 ÖS

Oyuna 2013 senesinde başladım. Çocuktum ve Gizli mabette arkadaşlar edindim. Dostlarım oldu serveri değiştirdik beraber ama ilerleyen zamanla ve oyun içi siyasetten bırakanlar oldu. Bir zamanlar osmanlıya geçtim çıkan problemlerden ben de yıldırımTsunami dayımla titansa gitmiştim. selamlar sana büyük insan. Titansta o oyunu bıraktı ben de bir süre orada kaldım. Sonrasında Bir zamanlar osmanlıya geri döndüm, bir türlü ısınamadım bazı insanlara derken oyunu bıraktım. Sonrasında atılmıştım ama geri döndüğümde banlananlar, rekabetin azalması vs sebeplerden yeni ismiyle Fire of youth takımına geri döndüm. Bir süre daha rekabet ettim ve çarımı kasmaya devam ettim. Çok hatırlayamıyorum. 2019'da keskin bi başlangıç yaptım. artık Fire takımında Onurla beraber cok ileriye doğru stratejik ve rekabeti teşvik eden sohbetler dostluklar kurduk. Büyüdük, aileyi ekibi sıralama listelerini değiştirdik. 1 sene oynayıp tekrar bıraktım. İnanın bana cok eğlenceli, rekabetli ve çekişmeli bie dönemdi. Olayın neresinde olursanız olun cok eğlenirdiniz COK. Özel olarak, İso,Matmazel,kavun, onur , fatih (ghetttooo), Ghostpasha, YıldırımTsunami, Jimleon, Hasan53, SARIBÖCÜK, Anonymous ( Londrada bile görüştük canım kardesimle) , Madves69, lolo,HERQ,Kahrman, ekrem, CeyoL, Titansmyrna,Murat, Lucifer ,ram78, waystodie gibi isimler 2013'ten bu yana unuttuğum çok isim hayatıma girdi-çıktı. Çok değerlilerdi unuttuklarım için özür dilerim. Çok şey kattılar. Çok hızlı çıkanlarda oldu. Anlatılacak bir çok hikayesi olan, mükemmel bir kitabın sonsözü gibi üzücü ama güzel bir hikayeydi benim için. bu oyuna Adminlik yaptım 2 yılı aşkın. Sayısız güzel insanla tanıştım. Şuan 23 yaşında hala öğrenciyim okulumu uzattım maalesef kaldığım 1 dersten. Evlilik falan düşünmüyorum yakın dönemde. yüksek lisans yapmak için beklemedeyim. Ben kaan, tr1 sunucusuna çok etkim olmustur ama bana da etkileri olmustur insanların. Efelerin takımımı beni kandırıp çocukken benden alması tramvamdır. İnsanlara güvenmemeyi öğrenmiştim. hala insanların hainlikleri dün gibi aklımda ama eğlendik cok ya. 

 

Bu oyunla büyüdüm. Gelistim. Hala burdayım, maalesef. HZ oynayan kimse yokkende burdaydım, herkes oynarkende. Bu benim hikayem. Hikayeleri beklerim özellikle tr1den bi kaç arkadas yazarsa süper olur. WaysToDie Senden bekliyorum. Çocukluk idolüm hırs ve azim konusunda. Yıllardır rakibim. Ezeli rekabet. Saygım sonsuz saygılar.


  • X326, Brock, ☆ HeroZiro ☆ and 4 others like this

d


#4 ProFighter

ProFighter

    Barış O.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.465 posts
  • LocationTürkiye/Balıkesir
  • Oyun Dünyasi:TR4






Yayınlanma tarihi 30 Ocak 2024 - 04:08 ÖS

seneler sonra burada tekrardan birilerini gormek guzel, oyundan ziyade daha çok forumda aktif biriydim, dile kolay 10 sene once bu foruma ve oyuna basladim, buradaki muhtesem dostluklar, cocukluk donemimizde belkide benim icin bir sansti, bize yol gosteren onlarca buyugumuz, birlikte zaman gecirdigimiz onlarca yeni dostumuz oldu. Basit bir forum olsada, 10 sene sonra buraya geri geldigimde hala tanidik isimleri gormek beni mutlu ediyorsa,oyunun bize biraktigi sicak aile ortaminin bir gostergesidir. Goren duyan, bizleri taniyan ve sayan herkese cok sevgiler.
  • tdagasan11, X326, QueenB and 3 others like this

#5 7878KaraBüklü7878

7878KaraBüklü7878

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 133 posts
  • Takim:Shadow Empire
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:Karaßüklü78



Yayınlanma tarihi 30 Ocak 2024 - 10:19 ÖS

Normalde uzun uzun yazmam hatta beğenip sizin yazıları okuyacaktım sadece. Ama madem Feyzicim konuyu başlattı bizimde bi tuzumuz olsun.

 

 

Oyuna 2014 yılında tam 10 sene önce mahalleden çocukluk arkadaşları ile başladım tabi o zamanlar pek hakim değiliz internet cafeden falan günlük 1 saat oynayıp çıkıyoruz takım falan kurduk mahalle takımı.

 

2015 senesinin başında oyunu öğrenmeye başladım ve de evdeki pc'den oynamaya devam ettim.

 

Çok fazla değişik insanlar tanıdık saatlerce dönen muhabbetler o zamanlar gazate vardı 2014 de internet cafe de süremiz bitince gazate görevi yapardım ertesi gün aynı saat e para kazandırırdı 24 saatlik görev

 

hatta eğer erken girdiysem oyuna o gazate görevini iptal etmek çok koyardı :D

 

ilerleyen yıllarda dediğim gibi oyundan günlük 7 8 belki 10 saat çıkmadığımız oluyordu asosyal gibi :D

 

aradaşlarla dışarıda takılırken bi yandan da telefondan enerji eğitimleri bitirmeye çabalıyorduk :D

 

Kötü saatleri gece olunca gecenin 3 4 üne kurulan alarmları saymıyorum bile ahahhaa

 

 

Anlat anlat bitmez bu 10 sene kimler kimler geldi geçti 

 

Şuana gelirsek bir yandan borsa ile ilgilenip 3 5 bir şey kazanma çabası var bir yandan da iş bakalım hayalim olan işimi de kuracağım bir kaç sene sonra.

 

Dediğim gibi anlat anlat bitmez gözümde canlandı 10 sene, de üşendim yazmaya hadi behlül kaçar :D

 

 

 

 

 

 

(win) Karaßüklü78 (win) 

 


  • X326, ☆ HeroZiro ☆, Lucifer Morningstar and 2 others like this

Emekli Moderatör.

-former moderator

 
 
 
 

 


#6 tdagasan11

tdagasan11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 368 posts
  • Takim:Minas Tirith
  • Oyun Dünyasi:TR11
  • Karakter:Cazzie






Yayınlanma tarihi 31 Ocak 2024 - 06:25 ÖS

Oyuna 2013'te arkadaşlarla başladık. O zamanlar kral oyundan da giriş yapılabiliyordu, goodgame mafia'dan arta kalan ekip buraya geliyordu :)) biz de mahalledeki arkadaşlarla başlayalım dedik. TR1'de başladık o ara. İlk başladığımızda da çok bir şey anlamadık tabii, bugünkü oyunla alakası da yoktu zaten oyunun. Sonra arkadaşlarım teker teker bıraktı, oyun beni sarmaya başlamıştı. O zamanlar KKK vardı ama benim de bir halttan çaktığım yoktu. Tabii öyle kolay değil o günlerde tam gelişmiş takımlara girmek, rekabet gırla, tüm takımlar 30 çekiyor :) Ne oldu ne bitti anlamadan girdim oraya. Emre abiler öğretti bana, hala oradan arkadaşlıklarım da duruyor. Bu oyun boyunca gördüğüm en kaliteli insanlardandı hepsi. deathisyourVICTORY, reis1231, Cıstak, useyourIMAGINE, sevoo, pıtırcık, alivelideli ve daha birçoğu... O zamanlar forum nedir bilmiyordum, Apple (deathisyourVICTORY) forum ekibindeydi, onun vesilesiyle buraya geldik. Takım değişti Schutzstaffel oldu, sonra Elite oldu. Yoğurtlarla kapışırdık ahhashahah... Sonra yavaş yavaş herkes bıraktı, dengeler değişti dağıldık.

 

TR2'ye geçtim. Aynı zamanda benim forumda ve destekte görev aldığım zamandı. Moderatör olarak başladım. correia, cullina, patiklipenguen, titansmyrna, yasincck ekibiyle çalışıyorduk. Oradan desteğe, supervisorlüğe derken daha birçok arkadaş katıldı aramıza. Tolga abi, Yağmur, queenb, Ege, Murat abi, profighter, Mehmet, Batıkan, fatihsultanmehmethan, shadymagic, kalipso, efeler derken geldi geçti isimler ve günler. Çok isim unuttum, çoğu şey anılarda kaldı.

 

Şimdi büyüdük ettik, lisanslar bitti, yüksek lisans bitti, işimi gücümü elime aldım. Her şeyden geçtim bu oyundan geçmek nasip olmadı, başladım bıraktım durdum. En son işi gücü yoluna koydum, TR11'de rölantiye aldım, keyfime bakıyorum :))


  • X326, ProFighter, QueenB and 3 others like this

giphy.gif

 


#7 Kirigaya Kazuto

Kirigaya Kazuto

    Advanced Member

  • Moderators
  • 357 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1



Yayınlanma tarihi 31 Ocak 2024 - 09:56 ÖS

Oyuna 2013'te arkadaşlarla başladık. O zamanlar kral oyundan da giriş yapılabiliyordu, goodgame mafia'dan arta kalan ekip buraya geliyordu :)) biz de mahalledeki arkadaşlarla başlayalım dedik. TR1'de başladık o ara. İlk başladığımızda da çok bir şey anlamadık tabii, bugünkü oyunla alakası da yoktu zaten oyunun. Sonra arkadaşlarım teker teker bıraktı, oyun beni sarmaya başlamıştı. O zamanlar KKK vardı ama benim de bir halttan çaktığım yoktu. Tabii öyle kolay değil o günlerde tam gelişmiş takımlara girmek, rekabet gırla, tüm takımlar 30 çekiyor :) Ne oldu ne bitti anlamadan girdim oraya. Emre abiler öğretti bana, hala oradan arkadaşlıklarım da duruyor. Bu oyun boyunca gördüğüm en kaliteli insanlardandı hepsi. deathisyourVICTORY, reis1231, Cıstak, useyourIMAGINE, sevoo, pıtırcık, alivelideli ve daha birçoğu... O zamanlar forum nedir bilmiyordum, Apple (deathisyourVICTORY) forum ekibindeydi, onun vesilesiyle buraya geldik. Takım değişti Schutzstaffel oldu, sonra Elite oldu. Yoğurtlarla kapışırdık ahhashahah... Sonra yavaş yavaş herkes bıraktı, dengeler değişti dağıldık.

 

TR2'ye geçtim. Aynı zamanda benim forumda ve destekte görev aldığım zamandı. Moderatör olarak başladım. correia, cullina, patiklipenguen, titansmyrna, yasincck ekibiyle çalışıyorduk. Oradan desteğe, supervisorlüğe derken daha birçok arkadaş katıldı aramıza. Tolga abi, Yağmur, queenb, Ege, Murat abi, profighter, Mehmet, Batıkan, fatihsultanmehmethan, shadymagic, kalipso, efeler derken geldi geçti isimler ve günler. Çok isim unuttum, çoğu şey anılarda kaldı.

 

Şimdi büyüdük ettik, lisanslar bitti, yüksek lisans bitti, işimi gücümü elime aldım. Her şeyden geçtim bu oyundan geçmek nasip olmadı, başladım bıraktım durdum. En son işi gücü yoluna koydum, TR11'de rölantiye aldım, keyfime bakıyorum : :)

Yolumuz bi türlü kesişememiş. kişisel hayatında başarılar.


  • tdagasan11 and Lucifer Morningstar like this

d


#8 Murat_4510

Murat_4510

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 posts
  • LocationManisa
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 07 Şubat 2024 - 07:22 ÖÖ

Oyuna ilk olarak 2013 te Facebook hesabımdan başlamıştım. Çocukluğumda Tr2 serverında Silc00n diye bir hesap vardı hepimizin çok iyi tanıdığı bir hesap.  :)  o zamanlar çekiç ile statlarını 10-10-10k-10k felan yapmıştı ve şöhret sıralamasında 1. idi. Ben ise henüz 10 lvl lik bir hesapta felandım. Gücü ve dayanıklılığı çok az diye ona dalardım her gün en sonunda 1 kere yenmiştim ve dedim ki bu oyunda benden bu kadar. Server 1. sini yenip zirvede bırakıyorum dedim kendi kendime.  :D 2019 da yani tam 6 yıl sonra oyunda yeniden başladım ama bu sefer son sunucu olarak Tr7 de başlamıştım. Oralarda yine şimdiden olduğu gibi hesap alım-satımı gibi olaylar oluyordu. (Tabii benim o zamanlar oyunun kurallarından hiç haberim yok.) Neyse bu oyunu hem çok beğenmiştim hem de çocukluğumun oyunu olduğu için kardeşimi de Tr7 ye başlattım. 1 tane takıma girmiştik (sanırım yüzde 100 lük bir takım değildi.) Orada başka oyuncularla felan tanıştık kardeşimle. (Hala oynuyorlar mı bilmiyorum.) Onlar bizim hesapları istemişti, bizde onların hesabını istemiştik onlar bize hesabını verdi biz onlara hesabımızı verdik sonra onlar kendi hesaplarını bi şekilde geri aldılar. Sonra başkası geldi bize hesabını verdi kastık o hesabı biraz (130 lu lvl e kadar) Tüm bize verilen hesapları ben silmiştim. Çünkü kafamın tasını attırmışlardı. Onlarda sildi tabii hesaplarını. Yani kısacası son serverların gerçekten çok kötü bir yer olduğunu o zaman anladım bu yüzden de hala son serverlerda oynamıyorum. Bu sefer şansımı ilk sunucu olan Tr1 de denemeye karar verdim ve benim Tr1 e başlamam hayatımın son 4-5 yılını değiştirdi diyebilirim. Tr1 deki ilk takımım ÖLÜMSÜZLER takımı idi tabii şuan yok o takım silinmiş herhalde.  :(  :  Yüzde 31 lik takımda bir insan her gün oyuna girer mi ben giriyordum işte. Tr1 FiRe Of YoUtH takımından ustura2 bana takım daveti atmıştı. Takım 2. sıradaydı bende son sıralardaki takımda durmaktansa 2. takıma giderim diyip daveti kabul ettim. O zamanlar takımın ortamı çok baskılıydı Lider ve Akıl Hocaları Üyelere con kasın, takım savaşlarına hazır verin diye baskı yapıyorlardı. Özellikle con kasın diye baskı yapıyorlardı. (Şimdi o kadar değil.) Ben hem conumu kastığım hem de her gün oyuna girdiğim halde takımdan atılmıştım. Ya bir üye sürekli con kasıyor ve oyuna her gün giriyor diye takımdan atılır mı? Ben atılmıştım işte 3 kere HerZamanTıtans 1 kere leleventvent atmıştı takımdan bende Yeter artık! diyip Nightmare ye gitmiştim o zamanlar Nightmare 1. sıradaydı. 100 lü lvl lere kadar orda kasmıştım. Nightmare de o zamanlar Ghostpasha ve kralleo ile arasında geçen bir huzursuzluk yaşanmıştı. ram78 Ghostpasha yı atıp Ghostpasha FiRe Of YoUtH a geçmişti sonra bana da oraya geçer geçmez yazmıştı. Takıma gelecek misin diye, bende nedenini sormuştum sonra oda durumlar böyle böyle demişti bende ona hak verip bende tekrardan FiRe Of YoUtH a geçmiştim 2-2.5 yıl felan FiRe Of YoUtH da durdum, Ghostpasha'nın yazdığı o şeylerden dolayı. Zaman içerisinde takımda ve bende büyük değişiklikler oldu. Takımın ismi, logosu değişti ve 1. oldu, bana akıl hocalığı ve liderlik verildi, hesabım silindi ve banlandı. Bu geçen zamandan sonra Emir24 geldi ve benim NeverMind hakkında gözlerimi açtı. Nightmare ye gittim hemen Emir24 de geldi. Nightmare tam 1. liği alıyordu derken NeverMind canlandı ve büyük bir değişime yeniden girdiler. Benim kafamı karıştırıp yeniden Cırcus Maximus a aldılar (keşke almasalardı.) o takımda 1 ay durduktan sonra Madves69 beni takımdan attı. Bende 5. kere atıldıysam bu takımdan artık bu defteri kapatıyorum dedim. Titans a geçtim (keşke geçmeseydim takımın kupaları benim yüzümden yerle bir oldu.)  :(  Hesabımı silip 1 hafta boyunca oynamadım oyunu. Taaaa ki Forumdan WaysToDie yazana kadar. Hesabımı yeniden açıp yeniden oyuna başladım ve oyuna yeniden başlamamı tamamen WaysToDie sağladı.  :)

 

 

Şuan da hala bu oyunu oynuyorum. Büyüdüm. Lise den mezun oldum, Fabrika'da Özel Sektörde çalışıyorum. Devlet memurluğuna atanmayı bekliyorum. Bi yandan da evlilik için hazırlık yapıyorum. Ailem kız buldu ve taleplerim de çok. Vs. vs. Zamanında bu oyunu bırakmayı çok denedim ama ne yazık ki olmadı.  :(  Bakalım oyunu bu sefer komple bırakma sırası bana ne zaman gelecek? Merakla bekliyor olacağım.

 

 

Anlattığım hikayede atladığım kısımlar var onları da anlatsaydım emin olun yazı daha da uzun olacaktı. O yüzden sadece bununla yetinin.  :D

 

 

Herkese İyi Oyunlar ve İyi Forumlar.  (wave)


  • Yasin99 likes this

#9 ☆ HeroZiro ☆

☆ HeroZiro ☆

    🦥Kakauolelo

  • Members
  • PipPipPip
  • 611 posts
  • LocationKütahya
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:HeroZiro






Yayınlanma tarihi 07 Şubat 2024 - 09:39 ÖÖ

Senin niye bu kadar çok kafan karışıyor senin kafa karışıklığını anlamak benim de kafamı karıştırdı. :D

https://youtu.be/3jT...UH3tuzy2cN2dXN5
  • Lucifer Morningstar likes this

#10 Yasin99

Yasin99

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 posts
  • Oyun Dünyasi:TR13
  • Karakter:HastasiyizDede






Yayınlanma tarihi 07 Şubat 2024 - 12:08 ÖS

Oyuna ilk olarak 2013 te Facebook hesabımdan başlamıştım. Çocukluğumda Tr2 serverında Silc00n diye bir hesap vardı hepimizin çok iyi tanıdığı bir hesap.  :)  o zamanlar çekiç ile statlarını 10-10-10k-10k felan yapmıştı ve şöhret sıralamasında 1. idi. Ben ise henüz 10 lvl lik bir hesapta felandım. Gücü ve dayanıklılığı çok az diye ona dalardım her gün en sonunda 1 kere yenmiştim ve dedim ki bu oyunda benden bu kadar. Server 1. sini yenip zirvede bırakıyorum dedim kendi kendime.  :D 2019 da yani tam 6 yıl sonra oyunda yeniden başladım ama bu sefer son sunucu olarak Tr7 de başlamıştım. Oralarda yine şimdiden olduğu gibi hesap alım-satımı gibi olaylar oluyordu. (Tabii benim o zamanlar oyunun kurallarından hiç haberim yok.) Neyse bu oyunu hem çok beğenmiştim hem de çocukluğumun oyunu olduğu için kardeşimi de Tr7 ye başlattım. 1 tane takıma girmiştik (sanırım yüzde 100 lük bir takım değildi.) Orada başka oyuncularla felan tanıştık kardeşimle. (Hala oynuyorlar mı bilmiyorum.) Onlar bizim hesapları istemişti, bizde onların hesabını istemiştik onlar bize hesabını verdi biz onlara hesabımızı verdik sonra onlar kendi hesaplarını bi şekilde geri aldılar. Sonra başkası geldi bize hesabını verdi kastık o hesabı biraz (130 lu lvl e kadar) Tüm bize verilen hesapları ben silmiştim. Çünkü kafamın tasını attırmışlardı. Onlarda sildi tabii hesaplarını. Yani kısacası son serverların gerçekten çok kötü bir yer olduğunu o zaman anladım bu yüzden de hala son serverlerda oynamıyorum. Bu sefer şansımı ilk sunucu olan Tr1 de denemeye karar verdim ve benim Tr1 e başlamam hayatımın son 4-5 yılını değiştirdi diyebilirim. Tr1 deki ilk takımım ÖLÜMSÜZLER takımı idi tabii şuan yok o takım silinmiş herhalde.  :(  :  Yüzde 31 lik takımda bir insan her gün oyuna girer mi ben giriyordum işte. Tr1 FiRe Of YoUtH takımından ustura2 bana takım daveti atmıştı. Takım 2. sıradaydı bende son sıralardaki takımda durmaktansa 2. takıma giderim diyip daveti kabul ettim. O zamanlar takımın ortamı çok baskılıydı Lider ve Akıl Hocaları Üyelere con kasın, takım savaşlarına hazır verin diye baskı yapıyorlardı. Özellikle con kasın diye baskı yapıyorlardı. (Şimdi o kadar değil.) Ben hem conumu kastığım hem de her gün oyuna girdiğim halde takımdan atılmıştım. Ya bir üye sürekli con kasıyor ve oyuna her gün giriyor diye takımdan atılır mı? Ben atılmıştım işte 3 kere HerZamanTıtans 1 kere leleventvent atmıştı takımdan bende Yeter artık! diyip Nightmare ye gitmiştim o zamanlar Nightmare 1. sıradaydı. 100 lü lvl lere kadar orda kasmıştım. Nightmare de o zamanlar Ghostpasha ve kralleo ile arasında geçen bir huzursuzluk yaşanmıştı. ram78 Ghostpasha yı atıp Ghostpasha FiRe Of YoUtH a geçmişti sonra bana da oraya geçer geçmez yazmıştı. Takıma gelecek misin diye, bende nedenini sormuştum sonra oda durumlar böyle böyle demişti bende ona hak verip bende tekrardan FiRe Of YoUtH a geçmiştim 2-2.5 yıl felan FiRe Of YoUtH da durdum, Ghostpasha'nın yazdığı o şeylerden dolayı. Zaman içerisinde takımda ve bende büyük değişiklikler oldu. Takımın ismi, logosu değişti ve 1. oldu, bana akıl hocalığı ve liderlik verildi, hesabım silindi ve banlandı. Bu geçen zamandan sonra Emir24 geldi ve benim NeverMind hakkında gözlerimi açtı. Nightmare ye gittim hemen Emir24 de geldi. Nightmare tam 1. liği alıyordu derken NeverMind canlandı ve büyük bir değişime yeniden girdiler. Benim kafamı karıştırıp yeniden Cırcus Maximus a aldılar (keşke almasalardı.) o takımda 1 ay durduktan sonra Madves69 beni takımdan attı. Bende 5. kere atıldıysam bu takımdan artık bu defteri kapatıyorum dedim. Titans a geçtim (keşke geçmeseydim takımın kupaları benim yüzümden yerle bir oldu.)  :(  Hesabımı silip 1 hafta boyunca oynamadım oyunu. Taaaa ki Forumdan WaysToDie yazana kadar. Hesabımı yeniden açıp yeniden oyuna başladım ve oyuna yeniden başlamamı tamamen WaysToDie sağladı.  :)

 

 

Şuan da hala bu oyunu oynuyorum. Büyüdüm. Lise den mezun oldum, Fabrika'da Özel Sektörde çalışıyorum. Devlet memurluğuna atanmayı bekliyorum. Bi yandan da evlilik için hazırlık yapıyorum. Ailem kız buldu ve taleplerim de çok. Vs. vs. Zamanında bu oyunu bırakmayı çok denedim ama ne yazık ki olmadı.  :(  Bakalım oyunu bu sefer komple bırakma sırası bana ne zaman gelecek? Merakla bekliyor olacağım.

 

 

Anlattığım hikayede atladığım kısımlar var onları da anlatsaydım emin olun yazı daha da uzun olacaktı. O yüzden sadece bununla yetinin.  :D

 

 

Herkese İyi Oyunlar ve İyi Forumlar.  (wave)


Taleplerin mi Taliplerin mi çok.. umarım evlenip çocuk sahibi olursun.. mutluluklar diliyorum. başarılar diliyorum. her şey gönlünce olsun. 


  • Murat_4510 likes this

İstanbul iki yaka, iki kıta
İstanbul yedi tepe, tepe tepe
İstanbul içi beni, dışı seni
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?


İstanbul sahibi yok, sahibi çok
İstanbul yarısı aç, yarısı yok
İstanbul trafiği, grafiği
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?

İstanbul hırlısı var, hırsızı var
İstanbul masumu var, suçlusu var
İstanbul kralı var, kuralı var
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?

#11 Murat_4510

Murat_4510

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 posts
  • LocationManisa
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 07 Şubat 2024 - 12:51 ÖS

Taleplerin mi Taliplerin mi çok.. 

 

Taliplerim çok.  :)

 

1 harf 1 kelimeyi ve 1 cümleyi değiştirmiş hakketten.  :O  Aklıma Recep İvedik Sahnesi geldi aynı o hesap olmuş valla.   :D


  • Yasin99 likes this

#12 Lucifer Morningstar

Lucifer Morningstar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • LocationHell
  • Takim:CIRCUS MAXIMUS
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:Lucifer



Yayınlanma tarihi 07 Şubat 2024 - 08:44 ÖS

Taliplerim çok.  :)
 
1 harf 1 kelimeyi ve 1 cümleyi değiştirmiş hakketten.  :O  Aklıma Recep İvedik Sahnesi geldi aynı o hesap olmuş valla.   :D



Murat abim be.. düğünde çağırırsın dimi? Makas kesmiyor, kapı açılmıyor falan adetlerimizi uygulayalım. Senden bi 500-600 donut parası bekliyorum.
  • ☆ HeroZiro ☆, Beyin, Murat_4510 and 1 other like this




0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye