Jump to content


Photo

Çalınan Hesaplar


  • Kilitlenmiş konu This topic is locked
No replies to this topic

#1 cullina

cullina

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 331 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 17 Temmuz 2013 - 04:01 ÖS

Merhaba Hero Zero kahramanları

 

Son günlerde artan hesap çalınmaları üzerine bu yazıyı yazma gereği duyduk. Arkadaşlar hesaplarınızı şu yollarla çalınmadan koruyabilirsiniz.

 

1) Hesap bilgilerinizi KESİNLİKLE paylaşmamalısınız.

2) Hesaplarınızı KESİNLİKLE ortak kullanmamalısınız

3) Şifre seçimlerinizde büyük harfler, noktalama işaretleri, rakamlar kullanmalı ve şifrenizi en az 10 karakter olacak şekilde oluşturmalısınız.

4) Hotmail daha öncede paylaştığım üzere istatiksel olarak daha fazla çalınma oranına sahip. Başka bir mail sunucusuyla değiştirebilirsiniz.

5) 'Mail adresini ve şifreni ver sana donut atayım' ya da 'hack programı biliyorum kurmam için mail adresini ve şifreni vermelisin' şeklinde mesaj atanları desteğe bildirmelisiniz. Ancak bu şekilde hırsızlıkların bir nebze olsun önüne geçebiliriz.

 

Arkadaşlar

 

Oyunumuz ücretsiz bir oyundur ve hesabınızı satmanıza hiç gerek yoktur. Bunun yanında 'ben tatile gidiyorum/yurtdışına çıkıyorum/bir süre oynamayacağım. Çarımı kasar mısın?' diyerek arkadaşına şifresini veren oyuncu arkadaşlarımız yanlış yapıyorlar. Evet listede biraz alt sıralara düşebilirsiniz ama hesabınız enazından sizde kalır. Yakalandığınız anda bütün emeklerinizin gitmesini istemiyorsanız, söylediklerimize kulak vermenizi tavsiye ederiz. Güzel bir yaz dileriz.

 

Keyifli oyunlar

 

Saygılarımızla

 

Hero  Zero Takımı


  • alivelideli, Mağdur vol49bin600, Apple and 3 others like this




0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye