Jump to content


Photo

Oyun Kuralları ve Sözleşme

TR1 TR2 TR3 TR4 TR5 TR6

  • Kilitlenmiş konu This topic is locked
No replies to this topic

#1 cullina

cullina

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 331 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 27 Mart 2015 - 04:31 ÖS

“Bu çeviri (burada mevcuttur http://uk1.herozerogame.com/tos/) tüm oyuncuların oyun kurallarını daha iyi anlamaları niyetiyle bizim İngiliz topluluğumuzdan alınmış olup, bütün işlemler için orjinal metin ingilizce olarak bu projenin yönetimide yol gösterici olacaktır, ve bu dosya bizler tarafından gereken sıklıkla güncellenecek ve düzeltilecektir. Önceden belirtildiği gibi bütün düşünceler ve tartışmalar için orjınal metine bağlı kalınacaktır.

 

 

1. Uygulanabilirlik ve Gereklilikler

 

1.1.Buradaki genel şartlar ve koşullar (bu noktadan sonra "ŞVK" olarak kullanılacaktır) Playata GmbH şirketi tarafından herozerogame.com tarayıcı oyunu web sitesinde www.herozerogame.com mevcut olan oyunun içeriğini ve oyunla ilgili ek hizmetlerin kullanımının düzenlenmesine yardımcıdır. Çatışan terimler ve kullanıcı şartları açıkça reddedilir. Yalnızca bu ŞVK'ye katılıyorum şeklinde onaylandığında herozerogame.com'a erişim izni olabilir. ŞVK'yi http://www.herozerogame.comadresinde istediğiniz zaman görüntüleyebilir ve kendiniz için kaydedebilirsiniz.

"1.2. herozerogame.com'in faaliyet alanı:Playata GmbH

Managing Partner: Johannes Sevket Gözalan

Vordere Sterngasse 4/6

D-90402 Nürnberg

Commercial Register: District Court Munich, HRB 180531

 

(hereinafter “Operator”).

Details regarding Playata GmbH can be accessed under the legal information Imprint.

Uluslararası pazarlamaya satış ve sanal eşya yüklemeleri dahil olup oyununu sorumluluğundadır:

European Games Group AG

Board of Directors: Johannes Sevket Gözalan

Wiener Platz 7

D-81667 München

Commercial Register: District Court of München, HRB 187516"

1.3. Kabul etmiş olduğunuz ŞVK ile devamında sizi ŞVK'ın son sürümü ile bilgilendirileceksiniz.

1.4. Bu ŞVK herozerogame.com sitesindeki eski sürümleriyle değiştirilir.

1.5. Oyunun içeriği ve Playata GmbH şirketinin diğer hizmetler sürekli olarak, geliştirilmiş güncellenmiş ve uyarlanmıştır. Bu nedenle, kullanıcı herozerogame.com en son sürümünde katılmış olur.

1.6. Kullanıcının kendi internet bağlantısının yanı sıra sistem gereksinimleri, kullanılan özellikle tarayıcı yazılımı, Playata GmbH şirketine ait hizmetler değildir ve bu nedenle kullanım şartlarının bir parçası değildir. Kullanıcı kullandığı güncel donanım ve yazılımın güvenliğinden ve uyumluluğundan şahsen sorumludur.

1.7. herozerogame.com'un basit sürümünün kullanımı ücretsizdir. Bazı eklentiler, bunun için, sadece ödeme yapan oyuncular için bulunmaktadır. (Bunun için 5. bölüme bakınız.)

1.8. Playata GmbH, kullanıcıya kişisel içerik ve katkıları için iletişim olanakları sağlamaktadır. Bu özellikle  Playata GmbH tarafından işletilen internet sitelerine, resmi forumlara ulaşımı içerir ki buda kullanıcıya kendisi için kapsama alanı sağlar. Bunun yanı sıra, Playata GmbH, yalnız bu konuda bilgi alışverişi için teknik imkanlar sağlamaktadır. Ancak, kuruluşun herhangi bir şekilde direk olarak müdahele hakkı yoktur. Sağlayıcı gönderilen tüm girdileri üzerinde doğrudan kontrolü elinde yeteneğine sahip değildir. Kalıcı olarak kullanıcıların ziyaretçilere olan katkılarını ve online durumlarını izleyemez. Bu nedenle, o içeriği, doğruluğu ya da katkılarından herhangi bir şeklinde sorumlu tutulamaz. Her kullanıcı bir yazar olarak düşünülür ve yazdıklarından kullanıcının kendisi sorumludur. Yasadışı, saldırgan ya da suç teşkil eden katkılar yasaktır. Her kullanıcı her zaman haksız rekabet, yönetim küçükler, ticari marka yasaları, telif hakkı yasaları ve yasaların korumasına ilişkin kanunlarda, ceza hukukunda, örneğin ortaya hukuki karşıtlıklar, oyuncunun kendisi sorumludur. Ayrıca ne şekilde olursa olsun ticari reklamlar, metin, bir bağlantı veya bir pop-up banner aynı zamanda yasaktır. Playata GmbH girişleri silme hakkını saklı tutar ve belirli bir süre zaman ya da tamamen bireysel kullanıcıların yazma iznini iptal edebilir. Açıkça forum kullanımı ile sonuçlanan hasarların sonuçlarından hiçbir şekilde Playata GmbH sorumlu tutulamaz! Buna ilaveten, oyun kuralları bölüm 7 § ve üçüncü şahısların haklarını korumak için 9 § kural uygulanır.

 

2. Sonuçlandırma ve Anlaşma İçeriği

 

2.1. Anlaşma kurulması için, kullanıcı kayıt formunu doldurmalısınız. Kayıt, küçük bir kullanıcı geçerli bir e-posta adresi ve kayıt formunda bir şifre girerek ücretsiz herozerogame.com katılabilirsiniz.E-posta adresi bizzat kullanıcıya ait olmalıdır ve o nedeniyle Playata GmbH düzenli oyunun kullanım süresince bu adres ile oyuncuya ulaşma yeteneğine sahip olmalıdır; çünkü genellikle e-posta yoluyla iletişim kurar. Buna göre, tek-yönlü adreslerinin kullanımı açıkça yasaktır ("çöp posta" denilen). Kayıt sadece gerçek kişiler için izin verilir.

2.2. Kayıt olurken, kullanıcı uygun bir kullanıcı adı (nickname) seçebilir. Kullanıcı adı üçüncü şahısların ya da kabul edilmiş ahlak kurallarını ihlal etmemelidir. Seçilen bu kullanıcı adının yayınlanması ile ilgili bir hak yoktur. Uygun olmayan kullanıcı adı, özellikle, elektronik posta adresi, ve internet adresi ya da kelimelerden oluşamaz.

2.3. Bizim sunmuş olduğumuz oyun portalı herhangi bir bağlayıcı teklif içermemektedir. Sadece kayıt formunun doldurulması §145 Alman Sivil koduna göre bağlayıcılık sağlar. Bütün bu proses, belirlenen bütün zorunlu alanların doldurularak tamamlanması ve sonuç olarak  OK tuşuna basılarak, ŞKV' nin 2. bölümün 1. satırına göre, onay verilmelidir. Teklifinizin devaminda, başvurunuzda vermiş olduğunuz e-posta adresine başvuru bilgilerinizi içeren başvurunuzun kabul edildiğini gösteren bir email alacaksınız. Playata GmbH ile yapmış olduğunuz anlaşmayi takiben kabul bildirimi mail ile gerçekleşecektir.

2.4. Kullanıcı oyunda katılım, salınım ya da kayıt hakkı tanımaz. Playata GmbH herhangi bir gerekçe göstermeden onaylamayı reddetme ve kayıt kabulü için yetkilidir.

 

3. Kullanıcının görevleri

 

3.1. Kayıt işlemi boyunca, kullanıcı yaşı konuşunda kesin bildirimde bulunmalıdır. Daha açık olarak kullanıcı reşit değilse, kullanıcı yasal temsilcisinin etkili bir onay kaydı başvuru ile var olmasını sağlar.

3.2. Kayıt sadece kişisel olarak yapılabilir ve otomatik olarak ya da üçüncü şahıslar tarafından değil.

3.3. Kullanıcı herozerogame.com sitesinde bir dünyada sadece bir hesap ile katılmakla yükümlüdür. Bu demek oluyorki kayıt olmuş oyuncu aynı dünyada sadece bir hesaba sahip olabilir eğer başka bir hesabı varsa onu silmeden yeni bir hesap açamaz. Aynı dünyada birden fazla hesap oluşturmak ve yönetmek (çoklu hesap) yasaktır. Bu çoklu hesaplar Playata GmbH tarafından herhangi bir uyarı yapılmadan bloke edilebilir ve silinebilir.

3.4. Kullanıcı oyunu katılım bağlamında özel amaçlar için sadece onun hesabını kullanmak kayıt olmakla yükümlüdür. Reklam ve diğer ticari teklifler dağıtımı da dahil olmak üzere her türlü ticari kullanımı açıkça yasaktır.

3.5. Hesap kişiler ile ilişkili olup, kesinlikle devredilemez. Bu nedenle, kullanıcı ödeme veya hediye yoluyla ya üçüncü şahıslara onun hesabını transfer etmekten kaçınmakla yükümlüdür.

3.6. Kullanıcı kesinlikle güvenli onun kullanıcı bilgilerini ve özellikle onun şifreleri tutmak, üçüncü şahıslar tarafından yetkisiz erişime karşı onları korumak zorundadır. Terimleri "şifreleri" kullanıcı, yetkisiz üçüncü kişiler tarafından dışlanan gereken kullanımını doğrulamak için kullanılan tüm harfleri ve  / veya karakterleri ve / veya rakam dizileri "veri-in log" veya anlamına gelir. Şifre oyunu adıyla aynı olmak zorunda olmayıp, sayıların ve harfleri bir arada içermelidir.

3.7. Kullanıcı başka birinin kullanıcı bilgilerini kullanması yasaktır.

3.8. Kullanıcı, üçüncü şahıslar tarafından alındığı veya yetkisiz bir şekilde log-veriyi geri olabileceği şüphesi varsa derhal operatöre başvurmakla yükümlüdür. Kötüye ya da yanlış tehditi şüphesi varsa, Playata GmbH geçici şüphe temizlenene kadar karışan hesapları engellemek için izin verilir.

3.9. Bastırmak veya kullanıcının gerçek IP adresini tahrif anonymizing hizmetlerini, kullanırken Playata GmbH şirketinin teklifleri kullanımı yasaktır.

3.10. Oyunda manipülatif müdahaleler yasaktır. Bu, özellikle yazılım ve oyun ilerleme bozacak ya da diğer oyuncular üzerinde kullanıcı için haksız bir avantaj yaratmak mekanizmalarının kullanımını içerir. Diğerlerinin arasında, oluşturma ve / veya kesmek, hileler, botlar, veri madenciliği araçlarının kullanımı ve otomatik tarayıcı eklentileri yasaktır.

3.11. Kullanıcı bu ŞVK'nin 7. maddesine göre bu kurallara uymak ile yükümlüdür.

 

4. Playata GmbH'nin görevleri

 

4.1. Playata GmbH her kabul edilmiş kullanıcıyi ücretsiz olarak herozerogame.com'a katılmasını mümkün kılar.

4.2. Playata GmbH, yıllık ortalama en az % 90 oyun içeriğine ulaşmanızı sağlar. Bu Playata GmbH şirketinin sunucudan herozerogame.com oyun içeriklerinin erişilebilirliğini görmektedir. Playata GmbH, internet sağlayıcılarının parçası üzerindeki potansiyel bağlantı hataları için hiçbir garanti veremez. Gerekli bakım çalışmaları nedeniyle gerekli kesintiler ve bozuklukları, aynı zamanda bu garanti kapsamı dışındadır.

4.3. Playata GmbH uygun veri koruma önlemleri (back-up) aracılığıyla veri kaybı riskini karşılamakla yükümlüdür. Ne yazık ki, veri kaybı durumunda, geri yükleme süresinden sonra meydana gelen tamamlanan oyun aktiviteleri, arttırmak mümkün değildir. Playata GmbH düzeltme sağlamak için oyunu ile ilgili önlemler kullanılarak ilgili durumlarda etkilenen kullanıcılara uzlaşmacı kararlıdır. Hizmet uzlaşmacı veya yapılan geri yükleme zamanından sonra oluşan durumlardan sorumlu değildir.

 

5. European Games Group AG'tan alınan eşyalar, Ödemeler

 

5.1. Hesap oluşturma ve herozerogame.com'un basit sürümü ücretsizdir.

5.2. Kullanıcı sözleşme ortağı olarak Avrupa Oyunları Group AG münhasıran bir ücret ödenmesi ile, özellikleri, temel sürümü (bundan sonra "Özellikler") karşıt olarak, yani bireysel ek hizmetler elde etmek için kullanılabilir sanal para elde etme imkanı vardır . İlgili para birimi yanı sıra ilgili özelliklerin kesin tarifleri ve işlevsellik için ücret herozerogame.com web sitesinde ayrıntılı olarak gösterilmektedir. Listelenen fiyatlar geçerli Satış Vergisi ve Kredilendirme dahil olmak üzere müşteri fiyatları temsil eder.

5.3. Kullanıcı sanal para ve özellikleri satın almak için yükümlü değildir.

5.4. European Games Group AG sanal para ve özellikleri satın almak için önceden ücret talep etmeye yetkilidir. Sanal para satın almak için ücretleri, sanal para satın ilişkin kullanıcı doğrulama ile, örneğin, anlaşmayı tamamlamak üzerine ödenir.

5.5. Güvenliğiniz için, biz tanınan ve güvenilir ödeme sistemleri yer alır. Ödemeler, ilgili servis sağlayıcı ile belli bir ödeme sistemi (örn Paypal, kredi kartı, Premium SMS) seçimi ile yapılır. Kullanıcı, European Games Group AG sunduğu belirli ödeme sistemleri kullanma hakkına sahip olacaktır. Ücretleri kullanıcının seçimine göre hazırlanacaktır.

5.6. Playata GmbH özellikleri türü, kapsamı ve içeriği değiştirmek için yanı sıra sunarak durdurma ve / veya ücretsiz standart sürümde de sunma hakkını saklı tutar.

5.7. Gecikmiş bir ödeme durumunda, European Games Group AG tarafından istek üzerine Playata GmbH ödeme özelliklerini durdurma ve kullanıcının ilgili hesabını bloke etmeye yetkilidir. Kullanıcının görev ücreti mutabık kalacaktır ve ödeme bundan etkilenmez.

5.8. Oyun içinde sanal para ile satın alınan özellikler iade edilemez (örneğin bekleme süresi için öğeleri, enerji, azalır); böylece kullanıcı (ayrı aksi kararlaştırılmadıkça) sanal para almak için ödediği ücreti iade etmek zorunluluğu yoktur.

5.9. European Games Group AG kullanım sözleşmesinin bir fesih durumunda kayıp sanal para ya da kayıp özellikleri, özellikle değil fakat iade etmek zorunda değildir.

 

6. İptal hakkına ilişkin yasal uyarı

 

"6.1. Sen Playata GmbH kullanım sözleşmesinin sonuçlandırılması için de 14 gün içinde Avrupa Oyunları Group AG ile sanal para satın gibi nedenler vermeden (örneğin mektup, faks, e-mail) yazılı olarak sözleşmeyi beyanı iptal edebilirsiniz. Son rağmen öncesinde değil anlaşmayı sonuçlandırmaya, yazılı bu reddi aldıktan sonra başlar ve Almanca Tanıtım Kanunu § 1 bölüm 1 ve bölüm 2 ile birlikte maddenin 246 § 2 maddesi uyarınca bilgi vermek için yükümlülüğün yerine getirilmesi öncesinde değil Medeni Kanun (EGBGB). Iptal tarihi sağlamak için, iptal zamanında teslimat yeterli olacaktır. Iptal adresi buraya olmalıdır:

 

Playata GmbH

Vordere Sterngasse 4/6

D-90402 Nürnberg

E-Mail: support@herozerogame.com

 

İptal Şartları

Etkili bir geri çekilme durumunda, her iki taraf tarafından alınan hizmetler ve herhangi bir yarar gibi hizmetlerin (örneğin faiz) kullanımı kazandı iade edilmelidir. Bize alınan hizmetler ve kullanımlarını (örneğin oyun içi avantajlar) döndüremez Eğer sadece kısmen veya bozulmuş durumda hizmet iade eğer, ya da, buna göre bize telafi etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da iptal kadar süre için ödeme sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmesi gerektiğini gerçeğine yol açabilir. Ödemelerin iadesi yükümlülükleri 30 gün içinde yerine getirilmelidir. Son aldıktan ardından, iptal bildirimi gönderildiği tarih ve bizim için sizin için başlar.

Detaylı Bilgi

İptal etmek için size tanınan hak eğer zamanından önce tamamiyle taraflar tarafından yerine getirilirse iptal hakkınız zamanından önce sona erer.

Yasal Uyarı sonu"

 

7. Oyun Kuralları

 

"7.1. herozerogame.com ve herozerogame.com aracılığıyla sunulan iletişim olanakları, kullanıcılara eğlenceli oyun hizmeti vermektedir.

Kişisel amaçlar (Örn; reklamlar, politik görüş ve dini ifadeler) uğruna kötüye kullanmak yasaktır."

7.2. Kullanıcılar, oyunda aralarında mesajlaşabilir. Aşağıda maddelenen mesajlar, ilanlar veya diğer içerikler, kullanıcılar tarafından gönderilir yada uygulanır ise, bunlara Playata GmbH tolere göstermez;

• Küfür, kaba veya müstehcen ifadeler yada cinsel içerikler, ne olursa olsun, açıkça yada ima ederek kullanmak,

• Dini, siyasi yada sosyo politik görüş ifadeleri kullanmak,

• Saldırgan, iftira niteliğinde tavır, tehdit içerikli yorum veya görüntüler sergilemek/yayınlamak,

"• Karakter isimleri yada kullanıcı hesaplarında uygunsuz içerikler kullanmak, bu GTC'ye göre, bu durumda Playata GmbH, bu hesap isimlerini silme ya da daha uygun bir hale getirme hakkına sahip olup bu uygunluk durumu 8. bölüm 2. paragrafta belirtilmiştir."

• Telif hakkı veya marka korumalı üçüncü şahıs malzemeleri, onların izni olmadan kullanmak,

• Kullanıcıların şifrelerini ve kişisel bilgilerini (Örn; soyisim, adres, telefon numarası, doğum tarihi vb.) talep etmek,

• Üçüncü şahısların ticari internet site bağlantılarını paylaşmak/yayınlamak,

• Çekiliş, yarışma ve diğer yarışma türlerine dahil olmak üzere reklam paylaşmak/yayınlamak,

• "Hile" yada "hack" programları, bilgileri yada bu tür internet sitelerine bağlantılar gibi kullanıcı şifrelerini suistimal edecek unsurlar kullanmak/paylaşmak/yayınlamak,

• Playata GmbH'nin kendi taktirine göre, çocuk gelişimine yada siteye uygun olmayan bilgiler paylaşmak/yayınlamak.

"7.3. Üçüncü şahısların telif haklarını yoksaymaktan, bu içerikleri paylaşan/yayınlayan kullanıcı sorumludur. Bu konuda öne sürülen tüm iddialarla, kullanıcı, doğrudan üçüncü şahıslar ile sorumludur.

Playata GmbH, bir kullanıcı tarafından gönderilen bu tip içeriklerden sorumlu tutulmalıdır. Bu iddiaların bir sonucu olarak ortaya çıkan herhangi bir maliyetten Playata GmbH sorumlu olmayacaktır.

"

"7.4. Kullanıcıların aralarındaki diyaloglarını kasten taciz etmek/rahatsız etmek yasaktır; Örn; tekrar tekrar diğer üyelerin konuşmalarını kesintiye uğratmak, olumsuz klişeleşmiş sözler sarfetmek yada düşmanlık sergilemek.

Oyun sırasında kullanıcılar tarafından aralarında gönderilen mesajlar özel değil, halka açıktır. Bu nedenle, kullanıcılar e-mail adresi, adres, soyisim, telefon numarası, fotoğraflar, anlık mesajlaşma gibi bilgi alışverişi talebinden kaçınmalıdır.

Kişisel koruma nedeniyle, kişisel verilerinizin güçlü olmasını önerilir. Bazı kullanıcılar hakkında söz konusu kişisel bilgileri elde etmeye çalıştığı şüphesi varsa, Playata GmbH'nin e-posta adresi support@herozerogame.com 'a bildirilmelidir."

7.5. Playata GmbH'nin kullanıcılar tarafından yapılan tüm içerikleri gözlemlemesi imkansızdır. Fakat, rastgele denetimleri ve kullanıcı ihlallerini bildirebilirsiniz. Playata GmbH, bu içerikleri en kısa sürede bir gözden geçirme çalışması yaparak, gerekirse, düzenleyebilir veya içeriği silebilir.

7.6. Herhangi başka bir iletişim olanağı sağlama hakkı yoktur.

7.7. Kullanıcıların, kendi çıkarları adına programlama hataları (bug) kullanmalarına izin verilmez. Belirlenen hatalar support@herozerogame.com e-posta adresine bildirilmelidir.

"7.8. Kullanıcıların, aşırı veri hacmine neden olan yada oyunun gelişimini etkileyen öğeler kullanması yasaktır. Özellikle, otomatik ve yarı otomatik komut, veritabanı sorguları yapmak yada oyun mekanizmalarını bozmak/harekete geçirmek yasaktır.

Sunucuda depolanan veriler için herhangi bir faaliyet içine girmek de yasaktır."

 

8. Sanal İkamet Hakkı

 

8.1. herozerogame.com Playata GmbH'nin sanal ikamet hakkı altında tutar. Bu SVK uygunluğu için web sitesinin kullanıcılarının davranışlarını izlemek ve uygunsuzluk durumunda uygun bir önlem almak için bir web sitesinin operatörünün hakkı olduğu anlamına gelir. Playata GmbH sınırlama olmaksızın gerektiğinde bu sanal ikamet hakkını kullanma hakkını saklı tutar.

8.2. Bir kullanıcı, özellikle davranışsal kurallar ŞVK § 7. maddede listelenen davranışı ile ilgili yükümlülüklerini ihlal ederse, Playata GmbH, orantılı olarak kalıcı olarak engelleme ya da geçici olarak kullanıcıyı dışlamak ve / veya diğer kullanıcıların korunması için oyun karakterlerin içeriklerini herozerogame.com'dan kaldırma ve / veya silme ile yetkilidir. Bu durumda, kullanıcı geri ödeme ya da zaten sağlanan diğer ödeme tazminat için uygun değildir. Ölçüde makul için, Playata GmbH, yukarıda belirtilen tedbirler önce ihlalin açıklama ya da çarenin amacı kullanıcıyı haberdar eder. Bilgi, örneğin hasar Playata GmbH European Games Group AG  sonucu olarak veya üçüncü parti tarafından eğer makul değilse oluşabilir . Kullanıcı engelleme üzerine başka bir oyun karakteri ile herozerogame.com'da oynaması için izin verilmez.

 

9. Telif ve Marka Hakları

 

9.1. Tüm telif hakları, kullanımı ve herozerogame.com ilgili diğer fikri mülkiyet hakları Playata GmbH ait veya üçüncü şahısların yararı için korunmaktadır. Kullanıcı sadece oyunun katılım kapsamında kendisine sunulan içeriği kullanabilir. Izni olmadan, Playata GmbH'nin önceki yazılı rızası olmadan, kullanıcının oyunun metinlerini, içeriğini, ("tersine mühendislik" yasağı), tersine mühendislik ve / veya dağıtımını, kullanma, kopyalama, kaydetme işlemi, koda izin , kameralar, grafikler, karakterler, logolar, müzik parçaları, sesleri, ses dizileri, videolar, programlar, yazılım kodları veya herozerogame.com dışında diğer bilgilerin kullanımını yasaklar. Kullanıcı, bu tek başına çapraz referans şeklinde hizmet verdiği sürece, yani Playata GmbH tarafından işletilen internet sitesinde bir link yerleştirmesine için izin verilir. Playata GmbH bu izni iptal etme hakkını saklı tutar. Ancak, bağlantı veya bir çerçeve içinde bir köprü ile Playata GmbH şirketi veya içerikleri tarafından işletilen internet siteleri sunmak için uygun değildir.

9.2. Aynı isim ve diğer marka veya ticari marka hakları ile ilgili haklar için de geçerlidir. Özellikle ticari trafikte, oyun dışında herhangi bir şekilde kullanılması, yazılı onay olmadan yasaktır. Bu aynı zamanda, herhangi ticari makaleleri için geçerlidir.

9.3.  Playata GmbH açıkça aşağıdaki işaret kullanım koşulları ve giderler şekilde konu takip edilecektir. kullanıcı ödeme karşı internet üzerinden satışa bunların hesabını veya parçalar sunmalıdır, bu bu önemli yükümlülüklerin ihlali ek olarak, potansiyel bir telif hakkı ihlali ve ayırt edici marka ihlali sunar.

 

10. Anlaşma Periyodu ve Sonlandırma

 

10.1. Kayıt olduktan sonra, Playata GmbH ve kullanıcı arasında bir kullanım anlaşması belirsiz bir süre için kesinleşir. Kullanıcı bildirimde bulunmaksızın ve support@herozerogame.com onun hesabını veya e-posta başına silerek nedenlerini vermeden herhangi bir zamanda anlaşmayı feshedebilir. Fesih sonucunda, tüm veri koruma ile ilgili bilgiler kullanıcının hesabı üzerinden silinir. Bu kullanıcının, e-posta adresi vb.'ni  içerir.

10.2. Playata GmbH, 2 hafta öncede nedenlerini haber vermeden herhangi bir zamanda sözleşme ilişkisini sona erdirebilir.

10.3. Önemli nedenlerden dolayı acil fesih hakkı saklı kalır. Sonuç olarak, hemen önemli nedeni bu GTC § 11 bölüm 1'de listelenen durumlarda sona erdirmek için olmasa Playata GmbH özellikle yetkilidir.

10.4. Sonlandırma yazılı veya metin şeklinde (e-posta yeterli olacaktır) oluşması gerekir.

 

11. Fesih ve oyunu bildirimsiz/ dışlama olarak Sonlandırma

 

11.1. Playata GmbH hemen kullanıcı etkinliğini sonlandırmak ve oyundan ihraç edebilir, eğer

• O birden fazla hesap kaydeder veya § 3 bölüm 2 ihlal üçüncü şahıslara onun hesabını aktarırsa, 3 bölüm 3 § ve 3 bölüm 5 §.

• Ticari amaçlarla veya § 3 bölüm 4 ihlal reklam için onun hesabını kullanırsa.

• O § 3 bölüm 8 ihlali diğer kullanıcıların giriş verilerini kötüye kullanırsa.

• O oyunun kullanımı için anonim verileri kullanırsa ya da § 3 bölüm 11 ihlal manipülatif yazılım aracılığıyla haksız müdahaleleri ve mekanizmaları gerçekleştirirse 3 bölüm 12 §.

• § 7. maddedeki oyun kurallarını ihlal ederse ve uyarıya rağmen içerdiği oyun kurallarını ihlal ediyorsa. Ciddi ihlaller için, Playata GmbH anlaşması ile uymasını beklemek gereksizdir.

• O telif hakkı yasalarını ya § 9. maddede bulunan üçüncü tarafların diğer koruma yasalarını ihlal ediyorsa.

11.2. İlgili değerlendirme oyunu, oyun-içi yaptırım, örneğin yerine bir dışlama, Playata GmbH şirketinin tek zorunlu takdirine altında yatıyor böylece küçük durumlarda, Bir downgrade şeklinde, kullanıcıya karşı ilan edilebilir. Kullanıcı yaptırıma olmak yerine oyuna dahil olan hiçbir hak talebinde bulunamaz.

11.3. Meşru nedenler (örneğin hareketsizlik) varsa Playata GmbH kullanıcı hesabını silmek için yetkilidir.

 

12. Sorumluluğun Sınırlandırılması ve Sorumluluktan Ayrılma

 

12.1. Playata GmbH ve European Games Group AG ve onun temsilcileri, yardımcıları ihmalleri de dahil olmak üzere kasıtlı ve ağır ihmal, yasal düzenlemelere göre hasar iddialarından sorumlu olacaktır. Buna ek olarak, Playata GmbH ve European Games Group AG anlaşmanın amacına uygun olarak ulaşmak için ve üzerine önemli özellikle bir yükümlülük, yani yasal düzenlemelere göre önemli bir sözleşme yükümlülüğün kasıtlı ya da ihmalkar ihlali durumunda sorumlu tutulamaz.

12.2. Anlaşmanın kasten kasıtlı veya ağır ihmal ihlali durumunda hariç, Playata GmbH ve European Games Group AG sorumluluk hasar meydana geldiği zaman tipik öngörülebilir hasar ile sınırlıdır. Alman Ürün Sorumluluğu Yasası (Produkthaftungsgesetz) altında hileli gizli hataları durumunda sağlık, vücut ve hayat yaralanma gerekçesiyle herhangi bir talep sorumluluk yukarıda belirtilen sınırlamalar etkilenmez. Diğer tüm durumlarda, Playata GmbH ve Avrupa Oyunları Group AG sorumlu tutulamaz.

12.3. Playata GmbH ve European Games Group AG, yetkisiz erişim için sorumlu bilginin elde edemez, kişisel verilerin dağıtımı ya da kötüye üçüncü şahıslar tarafından herozerogame.com alışverişinde (örneğin "hackerlar" yetkisiz erişim yoluyla). Kullanıcılar tarafından gönderilen üçüncü şahısların web siteleri tarafından bağlanmış aynı bilgi ve içerik için de geçerlidir. 12 kesitler 1 ve 2 bu durumdan etkilenmeyecektir §.

12.4. §10 madde bölüm 1 kaybı için sorumluluk  göre hesabınızı erimesi durumunda Playata GmbH ve özellikle European Games Group AG oyun karakterleri ile ilgili veri kaybı (yüksek puanı, satın alınan ürünler, vb) sorumlu tutulamaz genel veriler kullanıcı tarafından yedekleri nesil doğacak tipik kurtarma çabası ile sınırlı olacaktır.

12.5. Internet üzerinden veri iletişimi hatasız ve / veya mevcut durumuna göre her zaman garanti edilemez. Playata GmbH ve European Games Group AG, bu durumdan sorumlu tutulamaz ve özellikleri kullanımı da dahil olmak üzere herozerogame.com de işlevsellik teknik hatalardan ücretsiz garanti sağlayacaktır, aynı zamanda herozerogame.com' da her zaman mevcut olacaktır.

12.6. Kasıtlı niyet ve haksız fiil sorumluluğu iddiaları hariç, tazminat talepleri 12 aydan sonra zaman aşımı olarak değerlendirilir.

12.7. Üçüncü şahıslara, özellikle fikri mülkiyet haklarıdan kaynaklanan (örneğin telif hakkı ve ticari marka kanunları) ya da içerik ile bağlantılı olarak, ki siz ya da kullanıcıya dağıtmak ya da başka bir şekide ulaşım sağlamak ya da bu ŞVK'lerin ihlaline sebep oluyorsa, siz Playata GmbH ve European Games Group AG ve bağlantılı şirketlerden, çalışanlardan, yöneticilerden, ayrıca Playata GmbH ve European Games Group AG ilk talep herkese ulaştıktan sonra ve diğer üçüncü şahıslar serbest olacaktır. (tüm maraflar dahil olarak mesela uygun avukat ve mahkeme masrafları).

 

13. Veri Korunması

 

13.1. Playata GmbH yürürlükteki veri koruma yönetmeliklerine her zaman uymak zorundadır. Bu özellikle herozerogame.com de kayıt sırasında kullanıcı tarafından sağlanan kişisel verilerin korunmasını içerir. Detaylar bu linki altında kendi sırasıyla geçerli sürümünde herhangi bir zamanda, inceledi kaydedilir ve basılabilir veri koruma düzenlemeleri Gizlilik Politikası, türetilmiştir.

 

14. Son Hükümler

 

14.1. Kullanıcı bu GTC veya Genel Şartlar ve Koşullar sapma yönetmelikler sadece Playata GmbH şirketinin eğer uygulanabilir - ve sanal para açısından: European Games Group AG - daha önce yazılı olarak uygulanabilirliğini onaylamış sayılır.

14.2. Bu ŞVK değiştirilir veya ayarlanır ise, Playata GmbH, önceden kullanıcıya bildirecektir. Herozerogame.com içine kullanıcı günlükleri yine değiştirilen ŞVK aldıktan sonra, bu değiştirilen ŞVK onayı olarak kabul edilir. Kullanıcı değiştirilen ŞVK itiraz edebilirsiniz. Eğer mesajın aldıktan sonra 14 gün içinde bu değişikliği itiraz etmezseniz, değişiklikler sizin tarafınızdan kabul sanki geçerlidir. Bir itiraz halinde, Playata GmbH, 1 aylık bir fesih süresi içinde sizinle bu anlaşmayı feshetme yetkisine sahiptir.

14.3. Bu hüküm veya bu kullanım koşullarının bir başka hükmü veya geçersiz hale gelirse, kalan hükümlerin geçerliliği etkilenmez olacaktır. Geçersiz hüküm oyuncunun rızasına bağlı olarak en doğru bir yasal etkin bir şekilde ekonomik bağlam ve geçersiz hükmün amacını temsil eden bir hüküm sözleşme taraflarının ile değiştirilir. Anılan düzenleme yönetmeliğe ihmali sırasıyla uygulanır.

14.4. Almanya Federal Cumhuriyeti hukuku uygulanır. Uluslararası Mal Satış Sözleşmelerine Dair Viyana Sözleşmesi, BM (CISG) hariç tutulur. Anlaşma dili Almancadır.

14.5. Almanya'da yargı genel bir yere sahip veya anlaşma veya eğer tamamlanmasının ardından yabancı bir ülkeye sizin ikamet taşırsanız ikamet eylem dosyalama anda bilinmiyor gibi, tüm anlaşmazlıklar için bir yer olduğunu sürece Münih. Buna ek olarak, Playata GmbH ve European Games Group AG kullanıcının yargı yerinde bir dava yetkilidir.


  • herobatı., Patiklipenguen, Shady Magic and 4 others like this





Also tagged with one or more of these keywords: TR1, TR2, TR3, TR4, TR5, TR6

0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye