Jump to content


Photo

Türkiye Hero Zero Ekibini Tanıyalım

TR interviews admin moderator

23 replies to this topic

Poll: Türkiye Hero Zero Ekibini Tanıyalım (16 kişi oy verdi)

Röportajı nasıl buldunuz?

  1. Voted Beğendim. (15 oy [93.75%])

    Percentage of vote: 93.75%

  2. Beğenmedim. (1 oy [6.25%])

    Percentage of vote: 6.25%

Vote Guests cannot vote

#1 Zerovision

Zerovision

    Advanced Member

  • Coordinators
  • 155 posts
  • Location🇹🇷
  • Oyun Dünyasi:TR13
  • Karakter:Zerovision



Yayınlanma tarihi 01 Eylül 2023 - 04:42 ÖÖ

Merhaba (wave)

7 yılı aşkın bir süre sonra tekrar faliyete geçirilen bir röportaj ile karşınızdayız. Türkiye Hero Zero Takımı hakkında bilmek istedikleriniz ve oyunun geleceği hakkında ki görüşlerimizin güzelce derlediğimiz röportajı yaparken biz çok keyif aldık umarım sizlerde alırsınız. Keyifli okumalar dileriz.

1.Forum kullanıcılarına, kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

X326: Selamlar herkese, Yiğit ben, 21 yaşındayım, Makine Mühendisliği öğrencisiyim.. , Hero Zero ekibinde nerdeyse 3 senedir varım ve anlık olarak Türkiye ve Çekya serverlarının adminiyim , 2013 den beri oyunun içerisindeyim ama anlık olarak oynadığım bir hesap yok. Spor yapmayı, Bol bol gezmeyi, kitap okumayı, arkadaşlarla oturup sonrasında hatırlanıcak güzel anılar yaratmayı, son olarak Icardi ve Messiyi severim :D .

Zerovision: Öncelikle herkese selam. Umut ben, 24 yaşındayım. Aynı zamanda Bulgaristan vatandaşıyım (yakında). Kimya ve kimyasal işleme teknolojileri bölümü öğrencisiyim. 8-9 aydır ekipteyim. Her sunucuda ve forumda hesabım bulunmaktadır. Aynı zamanda Big Bang Empire ekibinde de yer almaktayım.

15seyhmus: Merhabalar Semih ben. Yaklaşık sekiz aydır Hero Zero Forumunda moderatörüm. 20 yaşındayım ve bilgisayar mühendisliği okuyorum. MMA başta olmak üzere bir çok dövüş sporuyla ilgileniyorum.

itisritari: Merhabalar, ben Tarık öncelikle tüm kahramanlara selamlar TR7 ve TR12 sunucularında üst sıralarda yer alıp kendimi kanıtladıktan sonra oyunu bırakıp arka plan da Forum Moderatörlüğüne geçiş yaptım kısacası emekli oldum diyebilirim.

Spoiler


Beyin: Merhabalar, ben Sude, 19 yaşındayım, tıp öğrencisiyim. Yaklaşık 2 aydır Hero Zero ekibindeyim. Kısa süredir ekipte olmama rağmen burada olmaktan çok memnunum. Şu anda Tr1 Kavun ve Tr12 Kavun hesaplarında oynamaktayım. Küçüklüğümden beri eskrimle uğraşıyordum ancak 2 yıl önce bıraktım.
Spoiler


Murat_4510: Herkese merhaba, benim adım Murat, soyadım Babacan, 19 yaşındayım, Manisa da yaşıyorum, aslen Balıkesir liyim, Manisa da fabrikada çalışıyorum, fabrikanın ayıklama bölümündeyim, bozuk olan ürünleri atıyorum, ailemle yaşıyorum, bekarım, %40 engelim var (Ruhsal ve Duygusal Bozukluk), ve son olarak fanatik olmasam da Galatasaray lıyım.
Spoiler


2.Hero Zero ile nasıl tanıştınız? Ekipte olma sebebiniz nedir?

X326: 2013'de internette gördüğüm bir Hero Zero reklamına tıkladım ve direkt oyuna aşık olup tüm gün oynamaya başladım, 2020'ye geldiğimizde artık Hero Zeroyu o kadar oynamıyordum ama oyun içerisindeki insanlara bi şekilde faydalı olmak istediğim ve işleyişi görmek istediğim için ekibe katıldım.

Zerovision: 2014 de Facebook aracılığıyla tanıştım. O zamanlar genellikle kullanıcı adım Hope olarak oynardım ama 2022 den beridir Zerovision olarak devam etmekteyim. 3-4 kez başvurum iptal oldu bu serüvende. Ama yılmadım ve kendimi geliştirdim. Sonunda artık ekipteyim ve güzel bir deneyim oluyor benim için. İşimi seviyorum.

15seyhmus: Hero Zero ile seneler önce çocukken arkadaşlarımın sayesinde tanıştım. Okuldan sonra beraber vakit geçirmeye devam etmek için oynardık. Ekibin bir parçası olmaya karar vermemi sağlayan sebep "işlerin arka planının" nası yürüdüğünü görmek istememdi. Moderatörlük yaptığım süreçte çok şey öğrendim.

itisritari: Hero Zero'ya 2012 yılında bir arkadaşımın yüzünden başlamıştım çok kısa bir süre beraber oynadıktan sonra o bıraktı oynamayı ama ben çok beğenmiştim ve devam ettirdim sonra uzun bir süre giriş yapmadım TR7 sunucusunun açılması ile hızlı bir başlangıç yaptım ve tekrar kavuştuk Hero Zero ile TR7'de zirvede bırakarak tekrar uzun bir ara vermiştim ta ki TR12 sunucusu açılana kadar açılacağını duyduğumda TR7 döneminde tanıştığım ekip arkadaşlarımla beraber tekrar girmek istedik ve hep beraber yeni bir savaşa başladık bir süre sonra ( yaklaşık sunucu açıldıktan 6 ay sonra ) yavaş yavaş oyunda yapabileceğim şeyler kısıtlanınca çok zaman ayırmak istemeyip oyunu bırakarak Forum Moderatörlüğüne geçiş yaptım çünkü yıllarımı verdiğim oyunun arka planında da güzel işler yaparak bize keyif veren bu oyunu desteklemek istedim.

Beyin: Tam tarihini hatırlamamakla birlikte bir oyunun oyunlar kısmında abimle birlikte Hero Zero’yu görmüştük. Abim oyunun bağımlısı olmuştu ben de onla birlikte oynamaya başladım. Birkaç yıl aradan sonra aklıma tekrar bu oyun geldi ve tekrardan oyuna başladım. 2018’de aktif olarak oynamaya başladım. Oyun gerçekten çok eğlenceliydi ve ekibin de böyle eğlenceli olabileceğini düşündüm. Ayrıca forumu ve oyunu geliştirmek istediğim için de ekipte olmak istedim.

Murat_4510: Herozero ile tamamen şans eseri tanıştım, 2012 de başka bir oyun oynarken herozero nun reklamını gördüm ve bakayım dedim oyuna ama o zaman ki oyun grafiklerini pek beğenmemiştim, 2019 da kendime oyun ararken herozero aklıma geldi ve hadi başlayayım dedim ve yaklaşık 5 yıldır düzenli olarak bu oyunu oynuyorum. Ekipte olmamın sebebi de herozero yu daha da güzel bir oyun haline çevirebileceğime inandığım için ekipteyim.

3.Oyunun size avantajları ve dezavantajları oldu mu?

X326: Oyunun avantajı kesinlikle sana arkadaş edindirmesi, Takım sohbetinde az makara çevirip dertleşmedik, Hero Zero sayesinde nerdeyse 10 senelik çok önemli dostlar edindim ve edinmeye devam ediyorum, illa bi dezavantaj söylemek istesem belki zaman kaybettirmesidir ama zaten zamandan bol neyimiz var ki

Zerovision: Avantajı yeni deneyimler ve arkadaşlıklar edinmek oldu. Dezavantajı zaman diyebilirim.

15seyhmus: Oyunu aktif olarak oynamasam da forumdaki ve ekibimizdeki sosyal çevrenin seçkin insanlardan oluşması beni çok mutlu ediyor.

itisritari: Hero Zero bana her zaman keyif veren bir oyun oldu başarı istediğim için gelen o hırs sıralamaya yansıdıkça daha da motive oldum ve daha da keyif aldım bana oyunun en büyük avantajı güzel zaman geçirmemi sağladı ve harika dostluklar iyi insanlar ile tanıştırmasıydı oyunun dezavantajları ise yok çünkü her zaman dozunda vakit geçirdim bana zararı hiç olmadı.

Beyin: Oyun sayesinde bir sürü insanla tanışma fırsatım oldu. Ne kadar fazla insanla tanışırsan onların yaşam tarzı görüşlerini de öğreniyorsun ve farklı kişilerle tanışmak insanın ufkunu geliştiren bir şey. Bu, oyunun bana kattığı güzel şeylerden biri diyebiliriz. Oyunda çok güzel arkadaşlıklar kurdum. Arkadaşlarımın hepsinin yeri ayrı ama özel olarak söylemek istediğim matmazel. Oyun bana matmiş gibi güzel bir dost kazandırdı. Dezavantajlarına gelirsek bazen oyuna kendimi çok kaptırıyorum ve yapmam gereken işleri aksatıp oyunu oynamak istiyorum.

Murat_4510: Oyun bana genelde hep dezvavantajı oldu ama oyun da çok bağımlılık yaptığı için bu dezavantajları hep görmezden geliyorum.

4.Sizce oyundaki ve forumdaki aktiflik sayısının artması için ne yapılmasını tavsiye edersiniz?

X326: Oyunda aktiflik artması için sunucu birleştirme fikrine katılıyorum, Hero Zero yavaştan aynı mantıktan güncellemeler getirmeye başladı, Forumun aktifliği için ise herkesin katılabileceği türden eğlenceli etkinlikler ve tartışma ortamları oluşturmaya çalışıyoruz sonuçlar ve güzel

Zerovision: Oyunda aktiflik için birleşim şart. Forum içinse etkinlikler ve oyuna günlük girişlerdeki gibi ödül sistemi konabilir. Ayrıca periyodik bir sistem uygulanırsa foruma günlük, haftalık, aylık ve yıllık oyunla alakalı tüm stat artışları, sığınak gelişimleri, kasılan deneyimler vs. bunlar yayınlansa ve bir ödül daha verilse süper olur gibime geliyor.

15seyhmus:Aktiflik önemli bir konu bizim için. Bu konuyu çokça konuşuyoruz ve hep yeni fikirlerle geliyoruz ve bunun etkilerini de görüyoruz. Benim aklıma yatan yöntemlerden bir tanesi foruma gelen ve aktif olan oyuncuları ödüllendirerek katılımı yoğunlaştırabiliriz.

itisritari: Forumda aktiflik sadece Aralık ayında Advent takvimi olduğu için artıyor bu da açık ortada ki etkinlikler her zaman aktiflik için büyük bir nimet, biraz daha etkinlikler çoğaltılarak aktifliği arttırabiliriz

Beyin: Forumda Hero Zero’da ödül veren etkinlikleri daha sık yapabiliriz. Daha güzel ödüller verilirse katılımın yüksek olacağını düşünüyorum. Eskiden forumda oynanan oyunlar vardı. Kelime oyunu vs. onları da geri getirebilirsek aktifliğin artabileceğini düşünüyorum. Oyundaki aktiflik içinse reklamlar arttırılmalı çünkü ben oyuna yeni başlayan hiçkimse görmüyorum. Herkes eskiden oynadığını ve tekrar akıllarına geldiğini söylüyor. Bu da artık oyunun reklamının yapılmadığını kanıtlıyor.

Murat_4510: Oyunun reklamı yapılmalı ve tüm oyun sitelerinde yayınlanmalı, normalde oyunda görev yaparken reklam izlediğimiz de Playata nın diğer bir oyunu olan Big Bang Empire nin oyun reklamı çıkıyor aynı şekilde Big Bang Empire de de Hero Zero nun reklamı çıkıyorsa şaşırmam. Oyun bu reklamları oyunun içinde değil de oyun dışında yani oyun sitelerinde paylaşsa aktiflik hem oyun da hem forum da tavan yapar.

5.Günlük hayatta olmazsa olmaz dediğiniz rutin şeyleriniz var mı, varsa nedir?

X326: Spora gitmek, kitap okumak ve arkadaşlarla vakit geçirmek günlük hayatta benim olmazsa olmazlarım, eğer hayatımdan bunları çıkarsaydım mental olarak kötüye giderdim

Zerovision: Rutinim işim diyebilirim. Birden fazla işle uğraşıyorum. Haliyle başka şeylere vaktim pek olmuyor.

15seyhmus: Dışarıya çıkmadan edemiyorum. Eğer bütün gün evde kalmışsam sanki bu hayattan bir günümü ziyan etmiş gibi hissediyorum. En yoğun günlerimde bile en az yarım saat dışarıya çıkmak ve gökyüzüne bakmak hayatımın bir parçası.

itisritari: Rutin demeyelim de olmazsa olmaz dediğim sevdiklerimle vakit geçirmek. Dünya da ne kadar daha zamanımız kaldığını bilemiyoruz bu yüzden istinasız her gün bana zararı olmayan ve sürekli beni destekleyen arkadaşlarım ile zaman geçirmek istiyorum her saniyemiz çok değerli ve kıymetli...

Beyin: Akademik hedeflerim için her zaman çok düzenli ve disiplinli birisiyimdir. Ders çalışmak olmazsa olmazım diyebilirim. Ve çay içmek. :D Çay asla bırakamayacağım bir şey.

Murat_4510: Benim tek rutinim herozero oynamak. Onun dışında günlük rutinim pek yok.

6.Oyunda ve forumda eksik gördüğünüz ve imkanınız olsa değiştirmek istediğiniz şeyler nedir?

X326: Oyunda ve Forumda değiştirmek istediğim şey kesinlikle aktiflik olurdu 2016-2017'den beri sürekli azalan bir aktiflik var ve o Hero Zero günlerini baya özlüyorum :')

Zerovision: Aktiflik ve vpn ile çoklu hesap kullanımları için oyun algoritmasını değiştirmek isterdim. Güvenlik alt yapısını sağlamlaştırmakta isterdim.

15seyhmus: Tek eksik yanımızın aktiflik olduğunu düşünüyorum ben. Oyun yıllardır piyasada ve bu kadar sene yönetildiği için dengesi çok oturmuş. Ancak, oyun hakkındaki eleştiriyi aktif oynayan oyuncularımız daha iyi yapacaktır, takdiri onlara bırakıyorum.

itisritari: Oyunda eksik olan şey oyuncu sayısı , yeni sunucular açıldığı zaman başlayan o rekabet hızlı bir şekilde azalıyor ve bu da oyundan zevk almayı engelliyor sonrasında tek tek masadan eksiliyor dostlar bunun için yapılması gerek ve elimde olsa yapmak istediğim oyunu biraz daha para odaklı değil de emek harcama odaklı yaparak daha fazla oyuncu tutabileceğimizi düşünüyorum çünkü çoğu kişi para yatıranlar karşısında ezilirken zevk alamadığı için bırakıyorlar. Bu problemi ortadan kaldırdığımızda oyuncu sayısı fazla olacağı için Forum'da da bu eksik yönlerin kapanacağını düşünüyorum.

Beyin: Aktifliğin eskisi gibi olmasını isterim. Malum artık bu oyunu oynayan fazla kişi kalmadı.

Murat_4510: Oyunda eksik gördüklerim şuan için global takım savaşları ve global lig savaşları, forumda eksik gördüğüm birşey yok, imkanım olsa oyuna o dediklerimi eklerdim, forum aynı kalırdı.

7.Ekip olmanın sırrı nedir?

X326: Ekip olmanın sırrı kesinlikle iletişimden geçiyor, zamanla ekibe yeni gelmiş kişilerle ortak bir espiriniz, paylaşıcak değerleriniz oluyor ve sizi tanımaya başlıyorlar, bunlar insanları birbirlerine bağlayan önemli şeyler.

Zerovision: Ekip = Birlikte hareket etmek demek bence. Herkesin birbirine saygılı olması şart ve işini severek yapması gerekiyor. Gerisi zaten basit.

15seyhmus: Bir ekibin gerçekten bir ekip olabilmesi için en önemli olan şeyin iletişim olduğuna inanıyorum. Aynı fikirde olmasak bile anlayışlı ve kendimizi düzgün bir dille ifade edebilme ile çözülemeyecek bir problem yok.

itisritari: Ekip olmanın sırrı yoktur orada bence saygı ve sadakat vardır. Birbirimize saygı duyduğumuz sürece başarılar art arda gelir bunun sayesinde de ekibimiz git gide büyür sadakat olduğu için de uzun yıllar bu ekibi koruyarak başarılarımız ile gözde oluruz.

Beyin: Kesinlikle iletişim. İletişim olmazsa ekip diye bir şey kalmaz.

Murat_4510: Tamamen takım çalışması, her işi beraber yaparak, yapamadığımız konularda birbirimize yardım ederek ekip olunabilir.

8.Son olarak oyuna yeni başlayanlara önerebileceğiniz tavsiyeler nelerdir?

X326: Oyuna yeni başlayacak kişilere önerim bol bol arkadaş edinip bol bol sohbet etmeleri, günün sonunda belki oyunu bırakabilirsiniz ama arkadaşlığınız ömürlük :)

Zerovision: Oyuna başlarken muhakkak takıldığınız ve yetersiz olduğunuz yerlerde yardım isteyin. Arkadaşlıklar edinin ve bir takımda sabit kalmaya çalışın. Oyunun keyfini çıkarın canınızı hiç sıkmayın.

15seyhmus: Hero Zero' nun en güçlü yanı sosyal ortamıdır. Yardım istemekten, sormaktan çekinmeyen oyuncuları çok keyifli saatler bekliyor.

itisritari: Oyuna yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem şudur; Kendinize avantaj sağlayacak şekilde bu oyunu oynayın,dezavantaj yani normal hayatınızı etkilemeyecek şekilde kendinizi çok kaptırmadan keyif alarak oynamanızı tavsiye ederim.

Beyin: Oyunun sadece bir oyun olduğunu unutmayın. Oyunda yaşanan kötü olayları günlük yaşamınıza aksettirmeyin. Oyun sizi üzmesin, strese sokmasın. Sadece eğlenmek için oynayın.

Murat_4510:
Oyuna yeni başlayanlar için tavsiyem; öncelikle oyunda 2. işçi robotunu 84.49 TL ye alıp sığınağı çok düzenli bir şekilde yapmaları gerekiyor. Çünkü sığınak oyunun temeli durumda şuan temeli ne kadar düzgün atarsanız oyunda o kadar iyi yerlerde olursunuz. Son olarak oyunu azim+hırs+istikrar şeklinde oynayın öyle oyunun meyvelerini alırsınız zamanla.



Röportaj için tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz, görevlerinde başarılar dileriz. Güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.




ma4d40u.jpeg

Saygılarımızla,
Hero Zero Takımı.


  • X326, Kirigaya Kazuto, Brock and 8 others like this

#2 X326

X326

    Advanced Member

  • Team Hero Zero
  • 232 posts
  • Locationİstanbul
  • Oyun Dünyasi:TR1



Yayınlanma tarihi 01 Eylül 2023 - 06:22 ÖÖ

Benim için çok eğlenceli bir röportaj oldu, umarım okuyan herkes için de öyle olmuştur :) 


  • Kirigaya Kazuto, Beyin, Linasel and 5 others like this

#3 Emir22

Emir22

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • Takim:TİTANS
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:Emir24






Yayınlanma tarihi 01 Eylül 2023 - 07:08 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş okurken keyif aldım. Tüm ekibe başarılar dilerim.


  • X326, Beyin, Murat_4510 and 2 others like this

                                hero-zero.gif


#4 Murat_4510

Murat_4510

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 posts
  • LocationManisa
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 01 Eylül 2023 - 07:09 ÖÖ

Benim için harika bir röportaj oldu. Üstelik 2. Röportajımın da yayınlanması beni ayrı mutlu etti. :) Okuyup, yorum yapıp, like tuşuna abananlara şimdiden teşekkür ediyorum. :)
  • X326, Beyin, Emir22 and 2 others like this

#5 Brock

Brock

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 posts
  • Takim:FullTilt
  • Oyun Dünyasi:TR12
  • Karakter:Brock






Yayınlanma tarihi 01 Eylül 2023 - 07:30 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş elinize sağlık.

 

Tüm yönetim kuruluna başarılar  (angel)


  • X326, Beyin, Emir22 and 3 others like this

#6 15seyhmus

15seyhmus

    Newbie

  • Moderators
  • 6 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:PatBateman

Yayınlanma tarihi 01 Eylül 2023 - 09:42 ÖÖ

İyi dilekleriniz için teşekkürler, yaparken çok eğlendik.  :)


  • X326, Beyin, Emir22 and 2 others like this

#7 Linasel

Linasel

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts
  • Takim:Fire of youth
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:matmazel






Yayınlanma tarihi 01 Eylül 2023 - 10:19 ÖÖ

çok keyifli bir röportaj olmuş elinize sağlık renkleri de bir harika gözüküyor tüm ekip hakkında olması da ayrıca güzel hepinize başarılar özellikle de kavun arkadaşıma    ;)  (girl)


  • X326, Beyin, CesurAdam and 3 others like this

#8 Beyin

Beyin

    Advanced Member

  • Moderators
  • 54 posts
  • Takim:CIRCUS MAXIMUS
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:Kavun






Yayınlanma tarihi 01 Eylül 2023 - 10:25 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş okurken keyif aldım. Tüm ekibe başarılar dilerim.

 

 

Güzel röportaj olmuş elinize sağlık.

 

Tüm yönetim kuruluna başarılar  (angel)

 

 

çok keyifli bir röportaj olmuş elinize sağlık renkleri de bir harika gözüküyor tüm ekip hakkında olması da ayrıca güzel hepinize başarılar özellikle de kavun arkadaşıma    ;)  (girl)

Böyle güzel geri bildirimler almak bizi çok mutlu ediyor. Hepinize teşekkür ederiz :)


  • X326, Linasel, CesurAdam and 4 others like this

#9 Kirigaya Kazuto

Kirigaya Kazuto

    Advanced Member

  • Moderators
  • 357 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1



Yayınlanma tarihi 02 Eylül 2023 - 04:51 ÖÖ

BRAVO BRAVOO 


  • X326, Beyin, Murat_4510 and 1 other like this

d


#10 Murat_4510

Murat_4510

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 posts
  • LocationManisa
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 02 Eylül 2023 - 05:17 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş okurken keyif aldım. Tüm ekibe başarılar dilerim.

 

 

Güzel röportaj olmuş elinize sağlık.

 

Tüm yönetim kuruluna başarılar  (angel)

 

 

çok keyifli bir röportaj olmuş elinize sağlık renkleri de bir harika gözüküyor tüm ekip hakkında olması da ayrıca güzel hepinize başarılar özellikle de kavun arkadaşıma    ;)  (girl)

 

 

BRAVO BRAVOO 

 

Tebrik eden herkese çok ama çok teşekkür ederiz.  :)  İyi ki varsınız seviliyorsunuz.  (heart)


  • Beyin likes this

#11 X326

X326

    Advanced Member

  • Team Hero Zero
  • 232 posts
  • Locationİstanbul
  • Oyun Dünyasi:TR1



Yayınlanma tarihi 02 Eylül 2023 - 06:19 ÖÖ

BRAVO BRAVOO 

 

(inlove)


  • Kirigaya Kazuto, Beyin and Murat_4510 like this

#12 ☆ HeroZiro ☆

☆ HeroZiro ☆

    🦥Kakauolelo

  • Members
  • PipPipPip
  • 611 posts
  • LocationKütahya
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:HeroZiro






Yayınlanma tarihi 02 Eylül 2023 - 04:28 ÖS

Güzel röportaj olmuş herkesin yüreğine sağlık. :)

Klasik soru sorulmamış. Oyunda iyi ki tanımışım dediğimiz kişi veya kişiler kim diye :D

Bu soruyu aradı gözlerim Umut ne cevap vermiş diye :D

Cevabı belli zaten de

Bende seni iyi ki tanımışım kardeşim. :D
  • X326, Beyin, Murat_4510 and 1 other like this

#13 Murat_4510

Murat_4510

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 posts
  • LocationManisa
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 02 Eylül 2023 - 04:32 ÖS

Güzel röportaj olmuş herkesin yüreğine sağlık. :)

 

Teşekkürler.  :)


  • ☆ HeroZiro ☆ likes this

#14 Zerovision

Zerovision

    Advanced Member

  • Coordinators
  • 155 posts
  • Location🇹🇷
  • Oyun Dünyasi:TR13
  • Karakter:Zerovision



Yayınlanma tarihi 02 Eylül 2023 - 10:09 ÖS

Güzel röportaj olmuş herkesin yüreğine sağlık. :)
Klasik soru sorulmamış. Oyunda iyi ki tanımışım dediğimiz kişi veya kişiler kim diye :D
Bu soruyu aradı gözlerim Umut ne cevap vermiş diye :D
Cevabı belli zaten de
Bende seni iyi ki tanımışım kardeşim. :D


Senin yerin hep ayrı canım :D Güzel yorumun için teşekkür ederim :D


  • X326, ☆ HeroZiro ☆, Beyin and 1 other like this

#15 Furkann

Furkann

    BASİR07

  • Members
  • PipPipPip
  • 266 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:SarayBahçe JK
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:Oyundan Emekli

Yayınlanma tarihi 03 Eylül 2023 - 07:58 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş. Kişisel hayatınızda başarılar (grin)


Edited by Furkann, 03 Eylül 2023 - 08:00 ÖÖ.

  • X326, Kirigaya Kazuto, Beyin and 1 other like this

#16 Murat_4510

Murat_4510

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 posts
  • LocationManisa
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 03 Eylül 2023 - 08:13 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş. Kişisel hayatınızda başarılar (grin)

 

Teşekkürler.  :)


  • X326, Beyin, Emir22 and 1 other like this

#17 CesurAdam

CesurAdam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • LocationAnkara
  • Takim:Fire Of Youth
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:CesurAdam






Yayınlanma tarihi 03 Eylül 2023 - 08:06 ÖS

Herkesin Emeğine Sağlık Güzel Bir Röportaj olmuş Başarılar Dilerim Tüm Ekibe
  • X326, Beyin, Linasel and 2 others like this
`Kim ne derse desin Her şey gelip geçici bu hayatta...`

#18 Murat_4510

Murat_4510

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 posts
  • LocationManisa
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 04 Eylül 2023 - 03:55 ÖÖ

Herkesin Emeğine Sağlık Güzel Bir Röportaj olmuş Başarılar Dilerim Tüm Ekibe


Teşekkürler. :)
  • Beyin and Emir22 like this

#19 F0rever

F0rever

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts
  • Locationİstanbul
  • Takim:Minas Tirith
  • Oyun Dünyasi:TR12
  • Karakter:Yavuz






Yayınlanma tarihi 07 Eylül 2023 - 05:48 ÖÖ

Herkesin ellerine sağlık çok güzel bir röportaj olmuş…
  • X326, Beyin and Murat_4510 like this

                          giphy.gif

 

 


#20 Murat_4510

Murat_4510

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 posts
  • LocationManisa
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 07 Eylül 2023 - 09:27 ÖÖ

Herkesin ellerine sağlık çok güzel bir röportaj olmuş…


Teşekkürler. :)
  • Beyin likes this



Yanıt ekle



  



Also tagged with one or more of these keywords: TR, interviews, admin, moderator

0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye