Jump to content


Photo

No Mercy Takım Röportajı / Thejkbs

tr2 tr9 tr10 tr13 no mercy

16 replies to this topic

#1 Thejkbs

Thejkbs

    Member

  • Moderators
  • 13 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2024 - 01:47 ÖÖ

Merhaba, bugün TR2,TR9,TR10 ve TR13'e nam salmış No Mercy Takımı ile röportaj yaptık ve siz değerli forum üyelerimiz ile paylaşıyoruz. Biz röportajı yaparken çok eğlendik umarım siz de okurken eğlenirsiniz.


            c9jf9wm.png

 

1.1Thejkbs: Öncelikle ilk soruya gelecek olursak klasikleşmiş bir soru ile başlamak istiyorum. Sizi tanıyabilir miyiz?

 


Hastasiyizdede: Merhabalar, ben Yasin 22 yaşındayım..Besyo öğrencisi olup, antrenörlük ile uğraşmaktayım.

Spoiler



Spoiler


Tolgahan: Merhabalar, ben tr2 sunucusundan Tolgahan 22 yaşındayım, Trabzonluyum.

Spoiler


Spoiler



BuzzLιgнтYeαя: Merhabalar, ben Kutay tr13 BuzzLιgнтYeαя. Fenerbahçeliyim 

Spoiler

Spoiler



ÇILGINEJDER: Selamlar, ben Mustafa TR13 sunucusundan CILGINEJDER 53 yaşındayım. Yurtdışında yaşıyorum.

Spoiler

Spoiler




 

1.2 Thejkbs: Hepinizle tanıştığıma ayrı ayrı memnun oldum, umarım hayatınız hep güzel ilerler.  Oyuna ne zaman ve nasıl başladınız?


Hastasiyizdede: TR2 Sunucusunda başladım. Mahalleden bir arkadaşım göstermişti. Ona 2 çift laf da söylemek isterim, ama ağzımı bozmak istemiyorum. 7-9 yıl önce oyuna başladım sanırsam.
 

Tolgahan: Teşekkürler. Oyuna 2015 yılında bir reklam aracılığıyla TR-2 sunucusunda başladım.

 

BuzzLιgнтYeαя: Teşekkürler ben de memnun oldum. TR-2 serverinde 2014 yılında bir arkadaşımın aracılığıyla başladım.

 

ÇILGINEJDER: 2023'ün Ekim sonunda can sıkıntısıyla başladım. Oyun içinde arkadaş grubu muhabbetiyle iyice bağlandım.

 
1.3 Thejkbs: Bu oyun öyle bir oyun ki onca yıl boyunca kendini oynatmış daha da oynatıyor. Peki 2013'te açılmış köklü ve en iyilerden olan No Mercy takımını kim kurdu? Takıma nasıl girdiniz?

 

 

HastasiyizDede: No Mercy Takım kurucusu bizleriz. Birkaç arkadaş bir araya gelip takım kurduk, o zamanlar takım ismimiz farklıydı. Daha sonradan No Mercy takım ismini kararlaştırdık.

 

Tolgahan: No Mercy adını bütün Türk sunucularında tek tek yaşatmaya çabalıyoruz. Yasin ve Kutay arkadaşım No Mercy sunucusunu 5 yıl önce bıraktılar. O zamandan beri TR-2 takımını ben yönetmekteyim.

 

BuzzLιgнтYeαя: Biz No Mercy olarak Türkiye serverinde diğer oyunculara örnek olmayı, elimizden geldiği kadar sıcak bir ortam oluşturmayı ve onlara yol göstermeyi hedefliyoruz.

 

ÇILGINEJDER: Ben daha 6 aylık oyuncuyum. Kurucu hakkında bilgim yok. Beni oyun içinden Hastayızdede tarafından davet edilerek takıma dahil oldum. Eski oyuncuların deyimiyle de No Mercy ruhunu taşıyan oyuncular içine katıldım.

 

 

 

1.4 Thejkbs: Herhangi bir oyuncu sizin takımınıza girmek için neler yapmalı? Takım olarak en çok neye önem verirsiniz?

 

HastasiyizDede: Bize saygılı bir şekilde mesaj atabilirler. Mesaj atan kişilere oyun seviyesi fark etmeksizin cevap verilir. Oyuncu Discord'a çağrılıp sohbetimizi yapıp, takımda yer uygunluğu varsa takıma alınır. SAYGI ÖN PLANDA GELİR. Oyun bilgisi yoksa oyun bilgisi öğretilir.

 

Tolgahan: Öncelikle saygı ve dürüstlüğe önem veriyoruz. Takım olarak en çok dostluğa önem veririz.

 

 

 

1.5 Thekbs: Değerli cevaplarınız için çok teşekkürler, eminim ki bu röportajdan sonra takıma ön yargısı olan insanlar veya girmek isteyen insanlar için güzel bir bilgilendirme olmuştur. TR14 açıldığında No Mercy takımını görecek miyiz? No Mercy takımı birleşip bir sunucuda oynayacak mı?

 

HastasiyizDede: TR13 sunucunda, TR2-TR9-TR10 No Mercy takımından oyuncu bulunmakta. Dediğiniz şeyi TR13 sunucusunda yaptık. TR14'e başlarız orası soru işareti. Oyuna başlarsak rakiplerimiz oyunu bırakıyor, pardon arkadaşlarımız.

 

 

Tolgahan: Ben zaten yıllardır TR-2 sunucusunda oynamaktayım. Açıkça söylemek gerekirse rahatım, çok yerinde turnuvalarda kolayca ilk 3'e girebiliyorum ve rahatımı bozmak istemiyorum, o yüzden yeni açılan sunucularda oynamayı düşünmüyorum. Bu sunucuda globale oynuyorum.

 

 

BuzzLιgнтYeαя: Serverin açılacağı tarihe bağlı olarak başlama durumumuz tabii ki mevcut, fakat şu anlık serverimizin aktifliği oldukça yüksek ve keyifli.

 

 

ÇILGINEJDER: Ben bir sunucuda emek verilmesine inanıyorum. TR13'teki dostluk ve arkadaşlığı bırakıp 14'e geçmeyi pek düşünmüyorum.

 

 

 

1.6 Thejkbs: Şahsi fikrim olarak siz değerli oyuncuları ve değerli takımınızı TR14'te görmeyi çok isterdim. Şu anda TR2, TR9, TR10, TR13 sunucularında No Mercy takımı birinci sırada. Kahramanlar kısmında ise top 10 çoğunlukla No Mercy. Bu başarının sırrı sizce nedir?

 

HastasiyizDede: Dostluk diyebilirim, iletişimin gücü diyebilirim. Tüm sunuculardaki No Mercy takımı olarak her zaman iletişim halindeyiz. Uzun yıllardır birlikteyiz. Her zaman sunucu fark etmeksizin birbirimize yardımcı oluyoruz.


Tolgahan: Başarımızın sırrı yıllardır bu oyunu oynadığımız için kazandığımız tecrübe ve bilgilerimiz ve ayrıca her gün istikrarlı bir şekilde aktif olmamız.


BuzzLιgнтYeαя: Söylediğiniz gibi, birbirimize bağlı ve güçlü bir ekip şeklinde yeni sunuculara başladığımızda açıkçası diğer oyuncuların ve takımların pek şansı kalmıyor. Bize karşı en azından şimdiye kadar böyle oldu.

 

ÇILGINEJDER: Azim. Vaktimiz yettiğince oyunda aktif olmaya çabalıyoruz. Arkadaşlarımızın ve rakiplerimizin desteğiyle oyundaki hızımızı stabil tutuyoruz. Değerli rakipler oldukça bizler oyunda keyifle bulunmaktayız.

 

 

1.7 Thejkbs: Oyuna girdiğinizde neler yapıyorsunuz? Gün içerisinde takım sohbeti ne durumda oluyor? Takımdaki ve oyundaki bir gününüz hakkında bilgi verir misiniz?

 

HastasiyizDede: Çoğu zaman Discord sunucumuzda toplanıp sohbetlerimizi yapıyoruz. Günlük verilen her şeyi yapıyorum.


Tolgahan: İlk önce oyuna gece 00:00'da giriyorum ve hemen günlük görevleri donatıyorum. Lig, düello, sığınak saldırılarını yapıyorum ve oyundan çıkıyorum. Daha sonra sabah 09:00-10:00 civarında tekrar giriş yapıp eğitim ve enerjiyi harcamaya başlıyorum. Açıkçası TR-2 sunucusunda sohbet çok aktif olmuyor ama bazı zamanlar çok güzel sohbetler de dönüyor.


BuzzLιgнтYeαя: Özellikle geceleri ve hafta sonları takım sohbetlerimiz sesli ve takım chatinden olmak üzere oldukça yoğun ve kalabalık geçiyor. Ben gün içinde genelde yoğun olduğum için geceden enerji ve eğitimlerimi bitirmeye çalışıyorum. Akşam üzeri de katılıp günlük yaşam veya oyun hakkında takım arkadaşlarımla sohbet etmekten keyif alıyorum.


ÇILGINEJDER: Oyunu genelde saat 11-12 gibi açıyorum. İlk başlarda belli aralıklarla PC başına oturup görevlerimi yaparım. Bu arada oyun içinde olan arkadaşlarla oyun hakkında ve günlük hayat hakkında muhabbet ederiz. Saatler ilerleyip arkadaşlar geldikçe Discord'da da buluşur ve muhabbet ederiz. Bu genellikle gece saat 03-04'e kadar sürer.

 

 

 

1.8 Thejkbs: Değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Takımda veya oyunda iyi ki tanımışım dediğiniz insanlar ve ondan çok ilham aldım dediğiniz oyuncular var mı? Varsa kim olduklarını öğrenebilir miyiz?


HastasiyizDede: İyi ki tanımışım dediğim bir sürü oyuncu var. Başta bu röportajı yaptığım kişiler ve tüm NO MERCY AİLESİ.

 

Tolgahan: İlham aldığım birisi yok. İyi ki tanımışım dediğim şu anda da arkadaşlığımızı sürdürdüğüm kişiler tabii ki var. HastasıyızDede (Yasin), BuzzLightYear (Kutay), Toxic (Eray), aslan281 (Efe), MissFist (Özge), Anisko (Burak), Metin54( Güven) ve muhammed22 (Muhammed).

 

BuzzLιgнтYeαя: No Mercy takımlarına 4 sunucuda da gelip geçen, belki de yüzlerce oyuncu oldu. Buradan hepsine selam gönderip teşekkür etmiş olalım. Ben özellikle TR6 sunucusundaki oyunculara çok saygı duyuyorum. Bence Türkiye serverine uzun zaman liderlik etmiş, oyunu ve rekabeti herkese sevdirmiş bir sunucu. Ve tabii ki Yasin, Tolga, İbrahim, Eray, Mustafa Abi, Anisko (Burak), Pavidak başta olmak üzere tüm TR13 takımını iyi ki tanıdım



ÇILGINEJDER: Bütün oyuncular çok değerli. Her oyuncu, ister rakip ister takım arkadaşı olsun, bana oyun içinde çok şey kattı. Bu yüzden ayrım yapamıyorum. Ama Yasin kardeşim için mihenk noktası Domates nickli Muta kardeşim olduğunu duydum.

 

 

1.9 Thejkbs: Değerli vaktinizi sorulara cevap vererek ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Son olarak No Mercy takımı röportajımızı okuyacak üyelerimize ne demek ister?


HastasiyizDede: Herkese hayatında başarılar dilerim. Hayal ettiği ve hedeflediği hayatı yaşamalarını temenni ederim. Son olarak, forum modluğunuz hayırlı olsun. Umarım forum sayfası daha da aktif olur ve sık sık röportajlar gelir. X326 TR forumunun en büyüğüne selam olsun. Tanışmak nasip olmadı.

 

Tolgahan: Biz teşekkür ederiz. Değerli No Mercy üyeleri, hepiniz çok değerlisiniz. Sizi seviyoruz. Gelişmeye ve adımızdan söz ettirmeye devam edelim!

 

BuzzLιgнтYeαя: Eline sağlık, biz teşekkür ederiz. Çok kıymetli, sıcakkanlı ve sevgi dolu bir takıma sahibiz ve hepimiz bunun farkındayız. Umarım daha uzun yıllar kendimizden söz ettirmeye ve bu ortamı korumayı sürdürebiliriz. HEPSİ BİRBİRİNDEN KIYMETLİ TÜM NO MERCY OYUNCULARINA KUCAK DOLUSU SEVGİLER VE SAYGILAR


ÇILGINEJDER: Bu oyunu sadece bir oyun olarak algılamayın. Yeni arkadaşlık ve dostluk köprüsü olduğunu aklınıza kazıyın. Karşınızdaki rakip veya düşman da olsa kalp kırmadan bu platformu paylaşalım. Her yaptığımız ve söylediklerimiz, kişiliğimizin bir parçasıdır. Bu parçaları kirletmeden var olalım. Teşekkürler.


----------------------------------------------------------------------------------------------------

 





Thejkbs: Son olarak kişisel fikrimi eklemek istedim. No Mercy takımı olduğu sunucularda sürekli birinci olmuş bir takım. Bu takımın başarısı gözle görülür bir seviyede, kendileri takım açıklamalarına yazdıkları gibi bunun sadece bir oyun olduğunu, burada tanışıp güzel arkadaşlıklar edinmek olduğunu söylüyorlar. Çok da doğru, bazen oyunları oynadığımızda sanki oyun değil gerçekmiş gibi davranıyoruz ve bazı insanların kalplerini kırabiliyoruz. Hiçbir zaman bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayalım. No Mercy Takımını başarılarından dolayı tebrik ediyor ve sözü siz değerli forum üyelerimize bırakıyorum.

 


  • X326, Brock, Lastromance and 9 others like this

#2 Yasin99

Yasin99

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 posts
  • Oyun Dünyasi:TR13
  • Karakter:HastasiyizDede






Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2024 - 03:26 ÖÖ

Şahşen çok keyif aldım :) Umarım Forum okurlarıda çok keyif alır :) 


  • Thejkbs, X326, Toxic and 2 others like this

İstanbul iki yaka, iki kıta
İstanbul yedi tepe, tepe tepe
İstanbul içi beni, dışı seni
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?


İstanbul sahibi yok, sahibi çok
İstanbul yarısı aç, yarısı yok
İstanbul trafiği, grafiği
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?

İstanbul hırlısı var, hırsızı var
İstanbul masumu var, suçlusu var
İstanbul kralı var, kuralı var
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?

#3 muhammed22

muhammed22

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 53 posts
  • Takim:NeverMind
  • Oyun Dünyasi:TR2
  • Karakter:muhammed22






Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2024 - 04:26 ÖÖ

Güzel ve başarılı bir röportaj olmuş ;) , şahsen okurken bir No Mercy üyesi olarak dahada bi keyif aldım  (grin)  tüm No Mercy takım üyelerine ve forum okurlarına başarılar dilerim. (y)


  • Thejkbs, X326, Toxic and 3 others like this

#4 Brock

Brock

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 posts
  • Takim:FullTilt
  • Oyun Dünyasi:TR12
  • Karakter:Brock






Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2024 - 06:58 ÖÖ

Güzel bir röportaj olmuş, başarılarının devamını dilerim.  (drinks2)


  • Thejkbs, X326, Toxic and 3 others like this

#5 Murat_4510

Murat_4510

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 501 posts
  • LocationManisa
  • Oyun Dünyasi:TR1






Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2024 - 08:16 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş başarılarınızın devamını dilerim.  (hug)  :)


  • Thejkbs, X326, Toxic and 3 others like this

#6 Kirigaya Kazuto

Kirigaya Kazuto

    Advanced Member

  • Moderators
  • 356 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1



Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2024 - 03:28 ÖS

Güzel röportaj olmuş, eski etkinliklere dönmek harika bir his. böyle böyle yeni yüzleri, yeni sunuculardaki insanları bize, topluluğa kazandıracak olmak harika. (Arkadaşlar hero zero evreninde yıllanmışta olsa yeni sunucuların altın yüzleri :P

 

Gönül isterdi ki şu ekibi TR13 bitince TR1'e kazandırmak. Hepinizin dostlukları arkadaşlıkları harika Allah bozmasın. 

 

Tebrik ederim Mert! Eline emeğine sağlık. TR1 Nightmare takımı ile röportaj yapmanızı tavsiye ediyorum hepsi harika insanlar. Şayet onların ekibi isterse. 


  • Thejkbs, X326, Toxic and 3 others like this

d


#7 Thejkbs

Thejkbs

    Member

  • Moderators
  • 13 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1

Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2024 - 04:36 ÖS

Hepinize güzel yorumları için teker teker teşekkür ederim.


  • X326, Toxic, 15seyhmus and 2 others like this

#8 X326

X326

    Advanced Member

  • Team Hero Zero
  • 229 posts
  • Locationİstanbul
  • Oyun Dünyasi:TR1



Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2024 - 04:52 ÖS

Çok güzel bir röportaj olmuş, okurken çok keyif aldım. Herkesin eline emeğine sağlık :) 


  • Thejkbs, Toxic, 15seyhmus and 1 other like this

#9 Toxic

Toxic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 97 posts
  • Oyun Dünyasi:TR2



Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2024 - 08:18 ÖS

Kaliteli röportaj, röportajı verenler kaliteli olunca daha bir güzel oluyor röportaj okurken çok keyif aldım tebessüm ettirdi.

 

Tr2'de çok tanıma fırsatı bulamadığım Kutay ve Yasin Tr13 sunucusunda tanıma fırsatı buldum iyi ki tanıdım :)

Mustafa abi'de öyle  :) Tr13 ekibini iyi ki tanıdım herkes saygılı samimi hoş bir ortam var.

 

Tolga zaten ezelden beridir  :D Tr2'ye başladığım zamandan beridir çok uzunca bir süredir tanıdığım 

 

beraber oynadığım takım arkadaşım ona selam vermeden olmazz  :D  

 

No Mercy Ailesinde oynayan herkese başarılar diliyorum bol bol stat kasmalar.


Edited by Toxic, 05 Nisan 2024 - 08:19 ÖS.

  • Thejkbs, X326, Brock and 1 other like this

          pink-panther-fish.gif


#10 Yasin99

Yasin99

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 posts
  • Oyun Dünyasi:TR13
  • Karakter:HastasiyizDede






Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2024 - 09:10 ÖS

@toxic  okumakta çok zorlandım kanka  yazı tipi nedir oyle ya :D


Edited by Yasin99, 05 Nisan 2024 - 09:11 ÖS.

  • Thejkbs, Brock and Toxic like this

İstanbul iki yaka, iki kıta
İstanbul yedi tepe, tepe tepe
İstanbul içi beni, dışı seni
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?


İstanbul sahibi yok, sahibi çok
İstanbul yarısı aç, yarısı yok
İstanbul trafiği, grafiği
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?

İstanbul hırlısı var, hırsızı var
İstanbul masumu var, suçlusu var
İstanbul kralı var, kuralı var
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?

#11 15seyhmus

15seyhmus

    Newbie

  • Moderators
  • 6 posts
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:PatBateman

Yayınlanma tarihi 05 Nisan 2024 - 10:21 ÖS

Çok başarılı bir röportaj olmuş elinize sağlık :) .


  • Thejkbs, X326 and Yasin99 like this

#12 Lucifer Morningstar

Lucifer Morningstar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • LocationHell
  • Takim:CIRCUS MAXIMUS
  • Oyun Dünyasi:TR1
  • Karakter:Lucifer



Yayınlanma tarihi 07 Nisan 2024 - 12:38 ÖS

Tebrikler güzel bir röportaj olmuş no mercy takımına başarılar dilerim


  • Thejkbs, X326 and Yasin99 like this

#13 Yasin99

Yasin99

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 posts
  • Oyun Dünyasi:TR13
  • Karakter:HastasiyizDede






Yayınlanma tarihi 07 Nisan 2024 - 01:15 ÖS

Değerli yorumlariniz için tesekkur ediyorum. 


  • Thejkbs, X326 and Lucifer Morningstar like this

İstanbul iki yaka, iki kıta
İstanbul yedi tepe, tepe tepe
İstanbul içi beni, dışı seni
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?


İstanbul sahibi yok, sahibi çok
İstanbul yarısı aç, yarısı yok
İstanbul trafiği, grafiği
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?

İstanbul hırlısı var, hırsızı var
İstanbul masumu var, suçlusu var
İstanbul kralı var, kuralı var
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?

#14 creawer33

creawer33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 posts
  • Oyun Dünyasi:TR2






Yayınlanma tarihi 07 Nisan 2024 - 03:02 ÖS

(win)  (drinks2)


  • Thejkbs and Yasin99 like this

                  


#15 Hakan99

Hakan99

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Takim:Exercitus
  • Oyun Dünyasi:TR13
  • Karakter:Madves69

Yayınlanma tarihi 09 Nisan 2024 - 01:04 ÖÖ

Güzel röportaj olmuş. No mercy ekibinin kendim şahit olduğum sıkı dostluklarının devamını dilerim . Başarılar
  • Thejkbs and Yasin99 like this

#16 MemoPaşa

MemoPaşa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 posts
  • Takim:FURY
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:MemoPasa



Yayınlanma tarihi 15 Nisan 2024 - 07:50 ÖÖ

Çok başarılı bir röportaj olmuş elinize sağlık. tr 6 sunucusuna selam yollayan arkadaş duygulandırdı beni :) anlaşılan yeni sunucularda güzel dostluklar kurulmuşa benziyor tıpkı 2014 2016 zamanları gibi buna çok sevindim bu platformu sadece oyun olarak görmeyen bi topluluk takım kesinlikle başarının sırrı bu tekrardan çok teşekkür ediyorum eski zamanlara götüren bir röportaj olmuş no mercy ekibine başarılar dilerim.


  • Thejkbs and Yasin99 like this

                                                               cYHB1r.gif

 

 

       

                                                                                                                                                        TR 6 - TR 8 ...


#17 Yasin99

Yasin99

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 posts
  • Oyun Dünyasi:TR13
  • Karakter:HastasiyizDede






Yayınlanma tarihi 15 Nisan 2024 - 08:57 ÖÖ

Çok başarılı bir röportaj olmuş elinize sağlık. tr 6 sunucusuna selam yollayan arkadaş duygulandırdı beni :) anlaşılan yeni sunucularda güzel dostluklar kurulmuşa benziyor tıpkı 2014 2016 zamanları gibi buna çok sevindim bu platformu sadece oyun olarak görmeyen bi topluluk takım kesinlikle başarının sırrı bu tekrardan çok teşekkür ediyorum eski zamanlara götüren bir röportaj olmuş no mercy ekibine başarılar dilerim.

 

Yorumunuz icin tesekkurler. Iyi bir pazartesi günü géçirmeniz dileği ile.


  • Thejkbs likes this

İstanbul iki yaka, iki kıta
İstanbul yedi tepe, tepe tepe
İstanbul içi beni, dışı seni
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?


İstanbul sahibi yok, sahibi çok
İstanbul yarısı aç, yarısı yok
İstanbul trafiği, grafiği
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?

İstanbul hırlısı var, hırsızı var
İstanbul masumu var, suçlusu var
İstanbul kralı var, kuralı var
Ulan İstanbul sen mi büyük, ben mi büyük?



Yanıt ekle



  



Also tagged with one or more of these keywords: tr2, tr9, tr10, tr13, no, mercy

0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye