Jump to content


Photo

Asittttt kullanıcı ile yaptığımız roportaj - APOLLYON


10 replies to this topic

#1 El Amor Fallo

El Amor Fallo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 399 posts
  • LocationTürkiye
  • Oyun Dünyasi:TR4

Yayınlanma tarihi 05 Eylül 2014 - 10:35 ÖS

APOLLYON; Kısaca sizi ve karakterinizin geçmişini tanıyabilir miyiz?
Asittttt: İsmim Mahmut Yaşım 23 İstanbulluyum ve İstanbul'da yaşıyorum.. 
HeroZero'daki sunucum TR3 Karakter ismim Asittttt, karakter ismim gerçek hayatımda ki lakabımdan gelmektedir ve Fenerbahçe taraftarıyım Fenerbahçe maçlarına giderken ufak bir grubumuz vardı ve grup manifestomuz'da Asittttt dokunan yanar! Karakter ismim buradan gelmektedir, HeroZero'ya ilk TR1 sunucusu ile tanıdım o zamanlar sadece TR1 vardı yani bu oyunun eskilerindenim ama ilk başladıgım zamanlar süreklilik göstermiyordum, velhasıl TR3'le tanıştıktan sonra süreklilik getirmeye başladım ve tam 334 gündür TR3'serverında bulunmaktayım 
 
APOLLYON: Anlıyorum. 334 pekte az bir sayı değilmiş 
Asittttt: Tabi ki, ve TR1 süresine dogru geçmiş bir zamana gidersek eğer yaklaşık 2 yılı buluyor HeroZeroyla tanışmam 
 
APOLLYON: Yani oyunun neredeyse ilk zamanlarından beri oynuyorsunuz .Başka bir sunucuda da bulunuyor musunuz? Yakın zamanda açılan TR5 sunucusu birçok oyuncu için cazip gelmişti ve orada yerlerini aldılar. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Tek sunucuda olmanın sıkıcı olduğunu düşünen kullanıcılarımız/oyuncularımızda bulunmakta.
Asittttt: Evet HeroZero’yu ilk zamanlarından beri oynuyorum . Başka bir sunucuda bulunmuyorum. TR5 serverı ilk açıldığı gün kayıdımı yapıp oynamıştım ama bir kaç sudan sebepler ile çarımı sildim.. Yeni serverler yeni oyuncular ve yeni başlayanlar için bence çok iyi bir yol çiziyor çünkü insanoğlu bu herkesin kafasında bir hedef ve gelmek istediği mutlak yerler vardır, ee hayliyle de yeni başlayan birisi atıyorum TR2 ,TR3 serverına ilk10'a girmesi çok zor ihtimal olur hatta baktıgımız zaman imkansız gibi. Ben şahsım olarak tek serverda oynuyorum ve gayet memnuniyet duyuyorum diğer arkadaşlarımız tek serverın sıkıcı olduğunu düşündükleri gibi bende bir çok serverda oynamanın kafa karıştırıcı oldugunu düşünüyorum .
 
APOLLYON: Diğer sunucular ile sanırım haşır neşirsiniz bu kadar genel konuştuğunuza göre ..Peki, TR3 ve diğer sunuculardan özellikle takip ettiğiniz ve ya kendimize bir hedef koyduğunuz bir oyuncu ve ya takım var mı?Varsa kimler ve  takımlar hangileridir?
Asittttt: Diğer sunuculara girip bakmam bile haşır neşir değilim yani lakin TR3 serverında gördüklerim diğer serverlerde'de aynı durumun olduğunu bizzat aktarıyor gibi geliyor bana ve böylelikle genel konuşabiliyorum. Kendime hedef koyduğum bir takım veya bir oyuncu yok ama kimse demesin ki bu arkadaşımız çok kibirli diye, ben kibirli değilim sadece hedefim aklımda çizdiğim yoldur yani birinin olduğu yeri kendime hedef seçmem çünkü çalışır ve çabalarsam daha iyi yerlere gelebileceğimi düşünüyorum, ee böyle olursada ben o kişinin bulundugu yeri geçmiş olurum ve daha çok emek harcamış olurum, yani bir nevi kendimle mücadele edip kendimle yarışıyorum her zaman daha iyisini yapmanın peşindeyim. Ama hayran oldugum biri var nu oyunda o da Almanya  serverınde Respawn zaten HeroZero'nun en iyisi
 
APOLLYON: O zaman başka sunucularda birlikte oynamak istediğimiz fakat fırsat bulamadığınız bir arkadaşınız ve ya oyuncu var mı?Rakip olsaydık belki daha iyi olabilirdim dediğiniz :)
Asittttt: Hayır yok 
 
 APOLLYON: TR3 bana yeter yani 
Asittttt: Evet aynen öyle 
 
APOLLYON: Dostlar önemli oyun tek sunucuda iyi fakat tek başınıza sıkıcı olduğunu inkar edemezsiniz .Oyuna ilk başladığınız zamanları hatırlıyor musunuz? TR3 e yani. O zaman oyun anlayışınız, aradığınız dostluklar nasıldı? Şimdi ki durumlardan farkları var mı?
Asittttt: Dostlar mutlaka önemli ama bence tek bir sunucuda dostluğumun olması ve orada kalması daha iyi çünkü nerede çokluk olursa orada haine tokluk olur benim görüşüm bu . İlk başladığım zamanları tam anlamıyla değil ama yinede hatırladığım zamanları var. O zaman oyun anlayaşımda bir hedef yoktu sadece dostluk kurmaya sanal arkadaşlar edinmeye ve sohbet ortamı kurmaya çalışıyordum. Lakin oyuna alışıp zaman ilerledikçe hedefte koymaya başladım ve bu zamana kadar istediğim çoğu şeye ulaştım bu oyunda . Ve şuanda durumlar çok farklı o zamanlar buludugum takımda akıl hocasıydım ve oyunun başlangıçlarındaydım yani bir insan olarak düşünün önce emeklemeye başladım sonra yürümeyi öğrendim ve şuan'da TR3' serverının sıralamasında 3'ncü kişiyim ve TR3'ün takım sıralamasında da Serîülintikaller takımı lideri konumunda olduğum takım serverımızın 2'nci takımıdır.. Ve devam edersek oyuna ilk başladığım zamanlar keyfime göre hareket ederdim ama şimdi sorumluluklarım var ve 30 tane pırlanta gibi çok değerli ağabeylerim ve kardeşlerim takımımda Allah hiç birinin yokluğuunu göstermesin bana hepsi çok güzel insanlar hepsiyle bir arada olmaktan çok mutlu oluyorum ve hepsini ayrı ayrı çok seviyorum 
 
APOLLYON: Başarılarınızın devamını dilerim. Hedeflerden bahsetmişken, başardığınız hedeflerden birisi şüphesiz ,takımlar sıralaması ikinciliği. Bunun dışında her oyuncunun hayal ettiği fakat sadece 3 kişinin başarabileceği ilk 3 sıralaması . Bundan sonraki takımsal ve kişisel hedefleriniz nelerdir? Kısaca bahsedebilir misiniz?
Asittttt: Kişisel hedef olarak tabi ki hedefim serverımda sıralama listesinde 1. olmaktır, Ve aynı zamanda'da takımsal hedefim ve hedefimiz takımımızı takımlar sıralamasında 1. sıraya sokmaktır . 1.'lik yada 3.'lük aslında benim için birşey ifade etmiyor çünkü insan ulaşmak istediği yere ulaşınca sıkılıyor ve çabucak vazgeçebiliyor bu her konuda böyle . Serverımda ki her insan beni iyi tanısın benden küçük olanlar beni bir ağabeyi benden büyük olanlarda beni bir kardeşi olarak görsün bu benim için en büyük hedeftir, hak etmedikçe kismeye saygıda kusur etmem.. Ve elimden geldiğince gelen her mesaja cevap vermeye çalışıyorum amma velakin malum TR1'den TR5'e kadar sıralamada ilk 3'te olan herkes bilir ki saçma sapan mesajlar geliyor hayliylede bende böyle mesajları es geçiyorum. Tebrikleriniz için teşekkür ederim, umarım sizde aklınızda ki hedefe ulaşır istediğiniz yerlere gelirsiniz
 
APOLLYON: Özel bir soru olmaz ise. Oyun içerisinde keşkeleriniz oldu mu? Pişman olduğunuz şeyler yaptınız mı hiç?
Asittttt: Mutlaka yapmışlığım oldu ama ne yaptınız diye soracak olursanız hatırlamıyorum ama olduğundan eminim.
 
APOLLYON: Peki.. Oyunda yapmayı en çok sevdiğiniz şey nedir? Yaparken zevk aldığınız
Asittttt: Statlarıma altın basmak tabi ki de :P  En çok zevk aldığım şeydir oyunda
 
APOLLYON: Oyunda beğenmediğiniz ve bir hakkınız olsaydı değiştirirdim dediğiniz birşey var mı? Varsa nedir?
Asittttt: Tabi ki beğenmediğim ve değiştirmek istediğim birşey var, o da şudur mesela benden güçsüz birine saldırırken beni yenmesi oyunda en sevmediğim şeydir ve güçlünün güçsüzü her zaman yenmesi oyunda değiştirmek istediğim tek şeydir . Amma velakin güçsüzün arada bir güçlüyü yenmeside oyunun heyecanını arttırır, güçsüz olan kişi oyuna 1 adım daha yaklaşır diye umuyorum.
 
APOLLYON: Moderatör ekibine katılmayı hiç düşündünüz mu?
Asittttt: Düşündüm ve bu konuda takım arkadaşlarım ısrarı çok oldu çünkü oyum sürem bu oyunda ki herkesten fazla diye düşünüyorum yaklaşık günde garantisini vererek söylüyorum 10 saat bu oyundayım. Çalıştığım iş kendi işim hayliylede istediğim vakit oyuna girebilme şansım var ve bende oyundan hiç çıkmıyorum işim olmadıkça görevleri eğitimleri bitirsemde çalışmaya bırakıyorum takımda sohbet ediyorum ve sürekli 10 dakika da bir düello yaparak vakit geçiriyorum. Moderatörlük konusuna gelince de dediğim gibi vaktim çok olabilirdim ama sorumluluk almayı pek sevmiyorum takımımızı zaten oturtmuş durumdayız fazla bir sorumluluğum yok orada herkesin birbirine sevgisi ve saygısı var bana fazla ihtiyaç duyulmuyor bensiz de bir çok konuyu aralarında halledebiliyorlar sağ olsunlar. Ama moderatörlük ne bileyim yapabileceğim bir iş değil, fazlasıyla sabır gerektiren bir iş çünkü...
 
APOLLYON: Son olarak , sizi örnek alan oyunculara ve takımlara önerileriniz var mı? Kısaca alabilir miyiz?
Asittttt: Örnek olan oyuncularla başlıyım öncelikle. Her zaman büyüğünü büyük küçüğünü küçük bilsinler. Saygıda kusur etmesinler, sevgide son noktada olsunlar. Hataları yüze vurmayı değil unutturup görmemeyi öğrensinler ve her zaman kendileriyle yarışsınlar bir yere geldikleri vakit burası yeter demesinler daha çok çalışıp daha çok çaba sarf etsinler. Kendileriyle yarıştıkları sürece her zaman en iyisi olma yolunda en önde olan kişilerden olacaklardır.. Bizi örnek alan takımlarada tavsiyelerim ve önerilerim 30 kişi ve ya sayısı fark etmez takım yönetmek istiyorlarsa bu sözüm akıl hocalarına ve liderlere olacaktır, her zaman alçak gönüllü olsunlar ve her bir üyelerine her yerde sahip çıksınlar ama konu her ne olursa olsun, her zaman Hak'kın yanında olsunlar. Takım kaç kişiyse o kadar kişiyi birbirine bağlayabilsinler. Yani sadece oyun dostluğu değil gerçek bir aile dostuluğu kurmayı başarmaya çalışsınlar. Evde annelerine babalarına ağabeylerine ablalarına ve kardeşlerine nasıl davranıyorlarsa aynı şekilde takım arkadaşlarına davransınlar. Hedefleri her ne olursa olsun oyun gelip geçicidir. Hiç bir şey kalp kırmaya değmeyecek kadar değersizdir. Herkese kişisel ve takımsal hedefinde başarılar dilerim ve çalıştıkça çaba sarfettikçe gelebileceği en iyi yerlere geleceğinden hiç şüphe etmesinler..
 
APOLLYON: Roportaj teklifimi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Oyunda takımınıza ve size bol bol başarılar dilerim. :)
Asittttt: Sorun değil, asıl ben teşekkür ederim böyle bir röportajda sizinle beraber bulunduğum ve benimle röportaj yapmak istediğiniz için çok teşekkür ederim sizede moderatörlük işinizde sabırlar dilerim :) Ve oyunda bol şans ve başarılarınızın devamını dilerim :) Teşekkür ederim iyi günler :)

  • herobatı., sonyx, mehmet20021 and 7 others like this

 OFFLINE 


#2 BehzatÇ

BehzatÇ

    Christy

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1.250 posts
  • Oyun Dünyasi:TR4

Yayınlanma tarihi 05 Eylül 2014 - 10:37 ÖS

Güzel olmuş :) Elinize sağlık. 


  • Mesut.prlk, Expressing and Asitttttt like this

#3 Expressing

Expressing

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 140 posts
  • Takim:RA Machine
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:Sciencetist3

Yayınlanma tarihi 05 Eylül 2014 - 10:51 ÖS

Harika bir röportaj olmuş , eline sağlık .


  • Asitttttt likes this

                                                         9XnVkk.png


#4 jötem123

jötem123

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts
  • Takim:Ottoman forces
  • Oyun Dünyasi:TR5
  • Karakter:Jötem tr6 tr2 Oned

Yayınlanma tarihi 05 Eylül 2014 - 11:01 ÖS

Ellerinize Sağlık Gerçekten Harika  Bir Röportaj Olmuş  :)  ;)  ;)


  • Asitttttt likes this
Spoiler

#5 ImComplete

ImComplete

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.452 posts
  • Oyun Dünyasi:TR3

Yayınlanma tarihi 06 Eylül 2014 - 06:25 ÖÖ

Çok güzel bir röportaj olmuş.


  • Belictioner, Asitttttt and B.A.Y.U.L.K.E.N like this

#6 RockAngel90

RockAngel90

    Hyakkimaru

  • Members
  • PipPipPip
  • 792 posts
  • Takim:Forever
  • Oyun Dünyasi:TR6
  • Karakter:...

Yayınlanma tarihi 06 Eylül 2014 - 07:35 ÖÖ

biraz kısa olmus ama güzel :)


  • Asitttttt, Shadow and KadSeİns like this

#7 ProFighter

ProFighter

    Barış O.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1.465 posts
  • LocationTürkiye/Balıkesir
  • Oyun Dünyasi:TR4






Yayınlanma tarihi 06 Eylül 2014 - 07:43 ÖÖ

Güzel olmuş :)


  • Asitttttt likes this

#8 Shady Magic

Shady Magic

    PMC!

  • Members
  • PipPipPip
  • 906 posts
  • Oyun Dünyasi:TR3

Yayınlanma tarihi 06 Eylül 2014 - 08:06 ÖÖ

Can yoldaşın,canımız kanımız liderimiz.

 

Bu oyunda ender tanıdığım,en yakın dost(larımdan) ve en çok muhabbet ettiğim kişidir kendisi.

 

Allah'ın izni ile sıralamadaki hedeflerimizi gerçeleştirdik.2miz'de 1. olduk.Suan ki hedefimiz bize karşı yol alıp bizi yarı yolda bırakanlara inat 1. olmaktır! (takım sıralaması) 

 

Ve Yağmur Hanım sizi tebrik ederim,böyle başarılı bir kullanıcı ile röpörtaj yapmanız taktirlik :)

 

Cümlelerimi Mahmut'un ağzından düşmeyen sözü ile bitiriyorum. 

 

HERKES İŞİNİ BİLİR KİŞİ MAKSAT "TAKDİR" DÜNYALI DOSTUM

 

VESSELAM!


  • Asitttttt likes this

                                    NqAvBX.jpg


#9 Amaçsız Kahraman

Amaçsız Kahraman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 170 posts
  • Oyun Dünyasi:TR3

Yayınlanma tarihi 06 Eylül 2014 - 08:13 ÖÖ

Good :)



#10 QueenB

QueenB

  • Members
  • PipPipPip
  • 435 posts
  • Oyun Dünyasi:TR2






Yayınlanma tarihi 27 Eylül 2014 - 07:23 ÖS

çok hoş olmuş başka serverdekilerle de röportaj yaparsanız güzel olur  :)


7302b9a827ea6a5fe2493b645592639c06d4f6c5


#11 oooooooooooo

oooooooooooo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 213 posts
  • LocationAzerbaijan
  • Takim:TeamTurks
  • Oyun Dünyasi:TR4
  • Karakter:HeroGirl1

Yayınlanma tarihi 14 Nisan 2016 - 10:39 ÖÖ

Fena diyil

Ama diyer arkaşımızında dediği gibi bir az kısa olmuş.





Yanıt ekle



  


0 kişi bu konuyu görüntülüyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye